X

Intra in cont sau Creaza un cont nou

Client nou

Inregistrand un cont nou, vei putea comanda mai rapid, sa salvezi mai mult adrese de livrare, sa salvezi date despre comenzi si multe altele.

Client inregistrat

Intra in contul tau folosind campurile de mai jos.

* Campuri obligatorii

afiliat

Cardul VIP

 

BENEFICII PENTRU TOTI POSESORII DE CARD VIP

Ne-am gandit sa-ti oferim cateva facilitati care sa te faca sa te simti un adevarat VIP. Astfel ca, pe langa experienta, speram placuta, traita ca si client m@dd, sa nu existe vreo dorinta pe care sa nu putem sa ti-o indeplinim. 

Cardurile VIP pot fi achizitionate din magazinul online sau din magazinele fizice.

Pentru comanda online click aici >>> https://www.pcmadd.com/card-vip-61765.html

Dupa achizitionarea cardului VIP este necesara inregistrarea acestuia. Daca se achizitoneaza cardul VIP din magazinul online, este necesar sa trimiteti un email de instiintare pe adresa comercial@pcmadd.com precum ca ati intrat in posesia cardului si doriti inregistrare. Unul dintre agentii nostri va raspunde prompt solicitarii, si in cel mai scurt timp veti avea acces timp de 12 luni la beneficiile oferite de cardul VIP. Daca se achizitioneaza dintr-un magazin fizic, se va face inregistreaza de catre agentul impreuna cu care se finalizeaza procesul de achizitie. 

BENEFICIILE TALE

Preturi mai mici

Dupa autentificarea in contul de client VIP, automat veti avea posbilitatea de a achizitiona produse cu pret mai mic decat cel standard. Fiecare produs va avea 2 preturi: pretul normal si pretul cu reducere. Dvs ca si client VIP beneficiati intotdeauna de cele mai mici preturi. Daca nu se afiseaza rubrica de pret redus la fiecare produs din catalog, va rugam sa luati legatura cu departamentul responsabil (comercial@pcmadd.com / 0264.433.114) si problema va fi remediata pe loc!

Mentenanta gratuita

Pe perioada valabilitatii card-ului VIP, posesorii beneficiaza de o curatare a laptopului/calculatorului Gratuit. De asemenea, clientii VIP beneficiaza de tehnic telefonic si prin email.

Transport gratuit

Posesorii card-ului VIP au gratuitate la transport pentru orice comanda facuta online, direct la domiciliu, in orice localitate din tara in maxim 48 de ore pentru orice comanda mai mare de 500 Ron. Daca nu se afiseaza in rubrica de transport pretul 0 la finalizarea comenzii va rugam sa luati legatura cu departamentul responsabil (comercial@pcmadd.com / 0264.433.114) si problema va fi remediata pe loc!

Inchiriere gratuita

Aveti nevoie de un produs pentru o zi... o prezentare , o intalnire , sau pur si simplu sa il testati ? Ca si client VIP puteti solicita un produs in orice magazin Madd si in functie de stocul local existent sau ulterior pe comanda, vom face tot posibilul sa va multumim.

Reduceri la service

Pentru produsele lasate in Service care sunt iesite din garantie posesorii de card VIP au reducere de 50% la manopera sau pentru toate serviciile de service care nu pot fi acoperite de catre garantie. 

Prioritate in service

La prezentarea cardului VIP, aveti prioritate in solutionarea reparatiilor aduse. Reparatiile vor primi o solutionare in termen de maxim 48 de ore de la receptionare.

Alt produs similare pe durata reparatiei

Le cerere puteti primii un produs similar din stocul nostru pe perioada in care produsul dvs este in service-ul Madd.

Serviciu pick-up & return pentru orice problema de service

Notificati cu un e-mail problema aparuta in garantie sau daca doriti o reparatie si departamentul nostru comercial va trimite GRATUIT o firma de curierat sa ridice coletul dvs. In momentul in care defectul este remediat, acelasi curier il va aduce inapoi. Pentru ca esti client  VIPTU nu trebuie sa depui niciun efort.

Suport cu manager dedicat

In momentul inregistrarii unui card VIP in sistem, vei primi suport de fiecare data cand ai nevoie din partea unui manager. Astfel, pentru orice informatie, situatie sau nelamurire, vei comunica direct cu unul dintre managerii nostri. 

NOTE

Card-ul nu este transmisibil.

Discounturile oferite nu se cumuleaza cu alte discounturi.

Card-ul nu este unul bancar, si poate fi folosit doar in unitatile Madd Electronics Group.

Pierderea sau distrugerea cardului trebuie anuntata in maxim 48 de ore

Card-ul are o valabilitate de 1 (un) an.

 

.