X

Intra in cont sau Creaza un cont nou

Client nou

Inregistrand un cont nou, vei putea comanda mai rapid, sa salvezi mai mult adrese de livrare, sa salvezi date despre comenzi si multe altele.

Client inregistrat

Intra in contul tau folosind campurile de mai jos.

* Campuri obligatorii

afiliat
Dell, OPTIPLEX 5040, Intel Core i5-6500, 3.20 GHz, HDD: 128 GB, RAM: 8 GB, DVD, SFF, WINDOWS 10 PRO

Cardul VIP

 

Noi stim ca timpul tau este important si vrem sa simti ca suntem alaturi de tine. Ne-am gandit sa-ti oferim cateva facilitati care sa te faca sa te simti un adevarat VIP, astfel ca pe langa experienta, speram placuta, traita ca si client m@dd, sa nu existe vreo dorinta pe care sa nu putem sa ti-o indeplinim. 

Daca esti posesorul unui card VIP, in momentul autentificarii pe site vei vedea pretul normal al produsului si pretul redus (pretul de care beneficiezi ca si client VIP). Ai posibilitatea de a achizitiona online produse la preturi preferentiale. In cazul in care nu este vizibila rubrica de pret redus pentru fiecare produs in parte, te rugam sa iei ne contactezi, fie prin e-mail (comercial@pcmadd.com), fie la numarul de telefon afisat pe site.

Incepand cu luna ianuarie 2014, clientii regular care au un numar mare de comenzi sunt trecuti automat de server in categoria clienti vip!


Ce va ofera
 cardul VIP ? 


Serviciu pick-up & return pentru orice problema de service
- notifici cu un e-mail problema aparuta in garantie sau daca doresti o reparatie, iar departamentul nostru comercial va trimite GRATUIT o firma de curierat sa ridice coletul tau. In momentul in care defectul este remediat, acelasi curier il va aduce inapoi. Pentru ca esti client VIP, TU nu trebuie sa depui niciun efort.

Prioritizare in Service
- la prezentarea cardului VIP, ai prioritate in solutionarea reparatiilor aduse. Reparatiile vor primi o solutionare in termen de maxim 2 zile lucratoare de la receptionare.

Alt produs similare pe durata reparatiei

- le cerere poti primi un produs similar din stocul nostru pe perioada in care produsul dvs este in service m@dd.


Extra-Garantie Optionala
- pentru produsele cumparate poti achizitiona extra-garantie de 12 luni. Extra-garantia la orice produs indiferent de categorie, poate fi achizionata doar de catre clientii care prezinta card-ul VIP valabil, costul extra-garantiei fiind de 10% din valoarea produsului. Extra-garantia este conditionata de obligativitatea ca in perioada garantiei sa fie facuta o mentenanta completa intr-un service Madd Electronics.

Garantie de retur extinsa

- garantia de retur pentru orice produs este extinsa de la 14 zile la 30 pentru clientii care detin un card VIP valabil.


Reduceri la Service
- posesorii de card VIP au reducere de 50% la manopera de reparatie, pentru produsele achizitionate in perioada de valabilitate a cardului.


Mentenanta Gratuita
- pe perioada valabilitatii card-ului VIP, posesorii beneficiaza de o curatare a laptopului/calculatorului Gratuit;

- suport drivere, optimizare pc/laptop, suport tehnic telefonic si email.


Garantat 5% Discount la orice
- in momentul in care se elibereaza card-ul VIP acesta va fi insotit de un numar unic de urmarire tiparit pe card. Fiecare achizitie facuta in magazinele Madd Electronics Group beneficiaza de 5% discount indiferent de produs. Daca comanzi online, discountul de 5% se aplica dupa autentificarea in cont. Toate preturile vor aparea sub forma pret vechi / pret nou.

Important - poti factura pe cardul tau si produsele prietenilor tai, pentru a beneficia de un discount cumulat.


Transport Gratuit
- numai posesorii card-ului VIP au gratuitate la transport pentru orice comanda facuta online, direct la domiciliu, in orice localitate din tara in maxim 48 de ore pentru orice comanda mai mare de 500 RON.

Inchiriere Gratuita

- ai nevoie de un produs pentru o zi... o prezentare, o intalnire, sau pur si simplu sa il testati? Ca si client VIP poti face aceasta solicitare in orice magazin m@dd.

Suport cu manager dedicat

In momentul inregistrarii unui card VIP in sistem, vei primi o carte de vizita a managerului local m@dd numar de telefon la care poti suna pentru orice problema sau intrebare daca nu ai reusit sa o rezolvi altfel cu personalul alocat in mod obisnuit sau pur si simplu nu vrei sa astepti.

Se poate achizitiona si ONLINE - http://www.pcmadd.com/card-vip.html

NOTA!

  • Card-ul nu este transmisibil;
  • Discounturile oferite nu se cumuleaza cu alte discounturi;
  • Card-ul nu este unul bancar, si poate fi folosit doar in unitatile Madd Electronics Group.;
  • Pierderea sau distrugerea cardului trebuie anuntata in maxim 48 de ore;
  • Card-ul are o valabilitate de 1 (un) an.

 

.