X

Intra in cont sau Creaza un cont nou

Client nou

Inregistrand un cont nou, vei putea comanda mai rapid, sa salvezi mai mult adrese de livrare, sa salvezi date despre comenzi si multe altele.

Client inregistrat

Intra in contul tau folosind campurile de mai jos.

* Campuri obligatorii

afiliat

Licente refurbished

Madd Electronics is Partener Microsoft Authorized Refurbisher Tier 1
In cadrul acestui program avem posibilitatea de a va oferi calculatoare second hand refurbished cu licente preinstalate Windows 10 Home, Windows 10 Professional la preturi incredibil de mici...

Calculatoare reconditionate / refurbished cu licente WINDOWS

microsoft authorized refurbisher romania

Microsoft authorized refurbisher Romania

Madd Electonics este partener MAR Microsoft Romania din anul 2011    

Membrii programului Microsoft Refurbished PC au o oferta net superioara pietei, incluzand software Microsoft original preinstalat, servicii securizate de stergere a datelor si, nu in ultimul rand, utilizand practici ce asigura un impact asupra mediului cat mai scazut in procesul de reconditionare a produselor electronice .     

 

La fiecare calculator pc sau laptop second-hand cumparat puteti achizitiona si o licenta Genuine Microsoft Windows Home Edition sau Profesional la un pret accesibil:

 •   Licenta Windows 10 Home / PRO 
 •  Licenta Office 365, Office 2016 
 •  Licenta Windows Server 2012 & 2016

Calculatoarele functioneaza mai bine cu Software Original !   

La fiecare calculator (pc sau laptop) cu licenta veti primi:

 • Software Windows preinstalat
 • Un program pc sigur, stabil si eficient
 • COA Originala Microsoft
 
refurbished

In cadrul acestui program avem posibilitatea de a-ti oferi calculatoare second hand reconditionate cu licente preinstalate Windows 10,  Office 365 si Server 2012 respectiv Server 2016 la preturi incredibil de mici. Fiecare calculator cu licenta, laptop sau server comandat este livrat cu software-ul preinstalat, astfel beneficiezi de multe avantaje :

 •  nu se mai pierde timp cu instalarea sistemului de operare
 •  nu se mai pierde timp cu cautarea driverelor potrivite
 •  suport online si update-uri
 •  achizitionezi calculator cu Windows preinstalat ORIGINAL/GENUINE la preturi foarte mici

Programul este destinat pentru calculatoare reconditionate / second-hand / refurbished, dar este aplicabil si pentru laptop-uri si servere second hand.

 Din Septembrie  2016 poti licentia orice calculator de la pcmadd.com cu Windows 10 la un superpret!

          

FAQ  licente Microsoft  Home/Pro

 • Diferentele dintre versiunile HOME si PROFESSIONAL la Windows 10:
  • HOME nu se poate introduce in Domain
  • HOME nu se poate conecta prin Remote Desktop Connection (de pe HOME se poate initia conexiune Remote Desktop)
  • Spre deosebire de Windows, OFFICE Home&Student se poate utiliza doar de catre persoane fizice, varianta Professional este dedicata persoanelor juridice 

 

Partener Microsoft Authorized Refurbisher

Avantaje si beneficii

De ce este important sa utilizati doar software Microsoft original:

 • utilizand software Microsoft original aveti certitudinea ca software-ul instalat pe computerul refurbished (reconditionat) este licentiat corespunzator si ofera acelasi nivel de performanta la care v-ati astepta daca ati achizitiona un PC nou;
 • puteti fi sigur ca veti avea acces la cele mai recente caracteristici, securitate si suport, ceea ce va contribui la imbunatatirea productivitatii si extinderea capacitatilor PC-ului d-voastra;
 • veti avea, de asemenea, acces la noi inovatii si oferte disponibile numai pentru clientii de software original Microsoft;
 • accesul nelimitat la descarcari, actualizari si caracteristici imbunatatite;
 • cumparatorii de PC-uri cu software fara licenta se expun unor riscuri juridice care ar putea fi usor de evitat. Aceste riscuri pot fi evitate prin instalarea unei versiuni de Windows in mod corespunzator. Mai multe detalii puteti gasi aici: http://www.softwareculicenta.ro/home/

 

Intrebari , Nelamuriri si Sfaturi despre Windows

Conceptii false larg raspandite despre produsele software Microsoft

 1. Microsoft Windows 10 Home si Windows 10 Professional pot fi utilizate si de catre persoane juridice (firme) nu doar de catre persoane fizice. Cuvantul 'Home' din denumirea Windows NU sugereaza scopul utilizarii, nu restrictioneaza utilizarea doar pentru "acasa".
 2. Puteti fi sigur ca veti avea acces la cele mai recente caracteristici, securitate si suport, ceea ce va contribui la imbunatatirea productivitatii si extinderea capacitatilor PC-ului d-voastra;
 3. Diferentele dintre versiunile HOME si PROFESSIONAL la Windows 10 : 
  - versiunile HOME nu se pot introduce in Domeniu
  - versiunile HOME nu permit conectarea prin Remote Desktop Connection (de pe HOME se poate initia conexiune Remote Desktop)
 4. Spre deosebire de Windows, OFFICE Home&Student se poate utiliza doar de catre persoane fizice
 5. Windows 10 NU are nevoie de anti-virus suplimentar. Microsoft permite utilizatorilor de software original descarcarea gratuita a pachetului Anti-Virus Microsoft Security Essentials.

Preinstalare Windows pentru Calculatoare, Laptop-uri si Servere

Exemplu Windows PreinstalatCalculator Dell OptiPlex 755 Core2Duo 2.6 GHzLaptop Dell Latitude E5430 Intel Core i3 2.5 GHzServer Dell PowerEdge 1950 - 2x DualCore Xeon 2.0 GHz
fara software 490 lei cu TVA 1090 lei cu TVA 950 lei cu TVA
Preinstalat cu Windows 10 Home 590 lei cu TVA 1190 lei cu TVA -
Preinstalat cu Windows 10 Pro 660 lei cu TVA 1260 lei cu TVA -
Preinstalat cu Office 365 1374 lei cu TVA 1974 lei cu TVA 1834 lei cu TVA
Preinstalat cu Office 2016 2741 lei cu TVA 3341 lei cu TVA 3201 lei cu TVA
Preinstalat cu Windows Server 2012 R2 - - 4400 lei cu TVA

 

Studiu Harrison Group privind produsele piratate

Harrison Group a contractat in mod independent grupul de dezvoltare si testare de solutii al Lionbridge Technologies, pentru a colecta date si pentru a efectua un numar de teste. Scopul a fost acela de-a compara produse Microsoft piratate cu cele originale, obtinute pe cai legale. 

Testele au fost facute pe o varietate larga de editii Windows si Office, originale si contrafacute, preluate de pe retele de sharing peer-to-peer, de la dealeri independenti de hardware, de la tarabe din strada sau din piete, din diverse regiuni ale lumii, inclusiv China sau Europa de Est.

Software Microsoft OriginalSoftware Microsoft Piratat
 • La testele de pornire si incarcare a sistemului (boot), software-ul original Microsoft s-a comportat mai bine decat cel contrafacut in 60% din cazuri. In medie, timpul de incarcare a fost cu 56% mai bun la produsele originale.
 • La deschiderea de documente, cum ar fi Excel, PC-urile cu software original Windows si Office s-au comportat mai bine in 75% din cazuri decat cele cu software contrafacut. In medie, timpul a fost mai bun cu 52%.
 • La masurarea timpului necesar pentru a printa documente Word de cca 0.5 - 1 MB, PC-urile cu software original au fost mai rapide decat cele similare cu software contrafacut in aproape jumatate (48%) din configuratiile testate, cu o medie de timp de 56%
 • Produsele orginale Microsoft in general au demonstrat performante mult mai bune decat cele piratate in 67% din cazuri. Media de timp: produsele originale au fost cu 100% mai rapide.
 • S-a masurat timpul de incarcare a unor pagini sau site-uri Internet populare, intensive in text si grafica. PC-urile cu Windows original s-au comportat mai bine decat cele pirat in 59% din cazuri. Media diferentei de timp: 46%.
 • Aproape 1 din 4 sisteme de operare piratate (24%) au fost infectate inca de la instalare; sau au descarcat si instalat automat malware la prima conectare la Internet.
 • Intr-un test masurand cata energie se consuma ruland aplicatii cu procesare intensiva timp de o ora, masinile cu Windows original s-au comportat mai bine decat cele cu Windows contrafacut in 60% din cazuri, cu o medie de 20%.
 • Inabilitatea de a descarca actualizari software automate a fost gasita pe toate platformele cu software piratat, fie ca a fost descarcat din retele peer-to-peer, fie ca a fost cumparat de la tarabe sau de la dealeri de hardware.
 • Cod de tip worm, trojan sau virus a fost descoperit pe platformele piratate fie ca aveau instalat Windows XP, fie Windows 7, indicand ca nici una din versiuni nu este in siguranta, indiferent de canalul de distributie din cele investigate.
 • Studiul a mai indicat ca nu conteaza daca software-ul piratat a fost obtinut gratuit prin descarcare sau contra unei plati modice de la taraba sau dealer: atata timp cat este contrafacut, nu poate fi garantata securitatea calculatorului.PCMADD (Madd Electronics Group SRL) este Microsoft Authorized Refurbisher in Romania

.