X

Intra in cont sau Creaza un cont nou

Client nou

Inregistrand un cont nou, vei putea comanda mai rapid, sa salvezi mai mult adrese de livrare, sa salvezi date despre comenzi si multe altele.

Client inregistrat

Intra in contul tau folosind campurile de mai jos.

* Campuri obligatorii

afiliat
Tastatura ALIENWARE ADVANCE GAMING AW568, layout UK, NEGRU, USB, MULTIMEDIA, 00PDJP

LICENTE REFURBISHED

Suntem parteneri MAR (Microsoft Autorizhed Refurbisher) din anul 2011.

In cadrul acestui program avem posibilitatea de a oferi calculatoare second hand sau refurbished cu licente preinstalate Windows 10 Home sau 10 Professional la preturi incredibil de mici.

Membrii programului Microsoft Refurbished PC au o oferta net superioara pietei, incluzand software Microsoft original preinstalat, servicii securizate de stergere a datelor si, nu in ultimul rand, utilizand practici ce asigura un impact asupra mediului cat mai scazut in procesul de reconditionare a produselor electronice.      

De ce sa optezi pentru un calculator cu sistem de operare Windows 10 Home sau Professional?

 •  nu mai pierzi timp cu instalarea sistemului de operare

 •  nu mai pierzi timp cu cautarea driverelor potrivite

 •  suport online si update-uri

 •  beneficiezi de un pret mult mai mic

Programul este destinat pentru sisteme PC, laptopuri si servere refurbished (reconditionate) sau second-hand.

De ce este important sa utilizati doar software Microsoft original?

 • utilizand software Microsoft original ai certitudinea ca software-ul instalat pe computerul refurbished (reconditionat) este licentiat corespunzator si ofera acelasi nivel de performanta la care te-ai astepta daca ai achizitiona un PC nou

 • poti fi sigur ca ai avea acces la cele mai recente caracteristici, securitate si suport, ceea ce va contribui la imbunatatirea productivitatii si extinderea capacitatilor PC-ului tau

 • veti avea, de asemenea, acces la noi inovatii si oferte disponibile numai pentru clientii de software original Microsoft

 • accesul nelimitat la descarcari, actualizari si caracteristici imbunatatite

 • cumparatorii de PC-uri cu software fara licenta se expun unor riscuri juridice care ar putea fi usor de evitat. Aceste riscuri pot fi evitate prin instalarea unei versiuni de Windows in mod corespunzator. 

Intrebari, nelamuriri si sfaturi despre Windows

Microsoft Windows 10 Home nu poate fi utilizat si de catre persoane juridice (firme). Cuvantul 'Home' din denumirea Windows nu sugereaza scopul utilizarii si nu restrictioneaza utilizarea doar pentru "acasa".

Potii fi sigur ca ai avea acces la cele mai recente caracteristici, securitate si suport, ceea ce va contribui la imbunatatirea productivitatii si extinderea capacitatilor PC-ului tau.

Diferentele dintre versiunile Home si Professional la Windows 10: 

- versiunile Home nu se pot introduce in Domeniu

- versiunile Home nu permit conectarea prin Remote Desktop Connection (de pe HOME se poate initia conexiune Remote Desktop).

Spre deosebire de Windows, Office Home&Student se poate utiliza doar de catre persoane fizice.

Windows 10 NU are nevoie de anti-virus suplimentar. Microsoft permite utilizatorilor de software original descarcarea gratuita a pachetului Anti-Virus Microsoft Security Essentials.

Studiu Harrison Group privind produsele piratate

Harrison Group a contractat in mod independent grupul de dezvoltare si testare de solutii al Lionbridge Technologies, pentru a colecta date si pentru a efectua un numar de teste. Scopul a fost acela de-a compara produse Microsoft piratate cu cele originale, obtinute pe cai legale. 

Testele au fost facute pe o varietate larga de editii Windows si Office, originale si contrafacute, preluate de pe retele de sharing peer-to-peer, de la dealeri independenti de hardware, de la tarabe din strada sau din piete, din diverse regiuni ale lumii, inclusiv China sau Europa de Est.

In urma studiului, s-au dezvaluit urmatoarele:

Software Microsoft OriginalSoftware Microsoft Piratat
 • La testele de pornire si incarcare a sistemului (boot), software-ul original Microsoft s-a comportat mai bine decat cel contrafacut in 60% din cazuri. In medie, timpul de incarcare a fost cu 56% mai bun la produsele originale.

 • La deschiderea de documente, cum ar fi Excel, PC-urile cu software original Windows si Office s-au comportat mai bine in 75% din cazuri decat cele cu software contrafacut. In medie, timpul a fost mai bun cu 52%.

 • La masurarea timpului necesar pentru a printa documente Word de cca 0.5 - 1 MB, PC-urile cu software original au fost mai rapide decat cele similare cu software contrafacut in aproape jumatate (48%) din configuratiile testate, cu o medie de timp de 56%

 • Produsele orginale Microsoft in general au demonstrat performante mult mai bune decat cele piratate in 67% din cazuri. Media de timp: produsele originale au fost cu 100% mai rapide.

 • S-a masurat timpul de incarcare a unor pagini sau site-uri Internet populare, intensive in text si grafica. PC-urile cu Windows original s-au comportat mai bine decat cele pirat in 59% din cazuri. Media diferentei de timp: 46%.

 • Aproape 1 din 4 sisteme de operare piratate (24%) au fost infectate inca de la instalare; sau au descarcat si instalat automat malware la prima conectare la Internet.

 • Intr-un test masurand cata energie se consuma ruland aplicatii cu procesare intensiva timp de o ora, masinile cu Windows original s-au comportat mai bine decat cele cu Windows contrafacut in 60% din cazuri, cu o medie de 20%.

 • Inabilitatea de a descarca actualizari software automate a fost gasita pe toate platformele cu software piratat, fie ca a fost descarcat din retele peer-to-peer, fie ca a fost cumparat de la tarabe sau de la dealeri de hardware.

 • Cod de tip worm, trojan sau virus a fost descoperit pe platformele piratate fie ca aveau instalat Windows XP, fie Windows 7, indicand ca nici una din versiuni nu este in siguranta, indiferent de canalul de distributie din cele investigate.

 • Studiul a mai indicat ca nu conteaza daca software-ul piratat a fost obtinut gratuit prin descarcare sau contra unei plati modice de la taraba sau dealer: atata timp cat este contrafacut, nu poate fi garantata securitatea calculatorului.

       

.