X

Intra in cont sau Creaza un cont nou

Client nou

Inregistrand un cont nou, vei putea comanda mai rapid, sa salvezi mai mult adrese de livrare, sa salvezi date despre comenzi si multe altele.

Client inregistrat

Intra in contul tau folosind campurile de mai jos.

* Campuri obligatorii

afiliat

Achizitii prin SEAP

 

Ce înseamnă SEAP?

SEAP înseamnă: Sistemul Electronic de Achiziții Publice

Sistemul Electronic de Achiziții Publice reprezintă o infrastructură informatică unitară care oferă instituțiilor publice din România posibilitatea achiziției de produse, bunuri și servicii prin mijloace electronice, iar Agenților economici posibilitatea de a depune ofertele pentru licitațiile electronice.

 

Câte categorii de utilizatori sunt pe SEAP?

SEAP are 2 categorii de utilizatori:  Autorități contractante si Ofertanți

Autoritățile contractante: sunt cei care organizează licitațiile și pot fi: (primării, consilii județene, instituții publice, ministere, spitale, școli, grădinite, unități militare, universități, agenți economici etc.)

Ofertanții: sunt cei care participă și ofertează la licitațiile deschise și pot fi (societăți comerciale cu capital privat sau de stat)

 

Ce tipuri de licitații găsim pe SEAP?

Licitațiile Publice publicate pe S.E.A.P sunt de mai multe tipuri:

Anunțuri de intenție, Anunțuri de participare, Anunțuri de atribuire, Concursuri de soluții, Concesionări, Cereri de ofertă, Cumpărări directe, Licitații electronice, Proceduri offline

În funcție de tipul licitației, pașii care trebuie urmați pentru a participa pot să difere.
Licitațiile se pot desfășura doar dacă acestea sunt publicate de Autoritățile Contractante, iar apoi se depune cel puțin o ofertă.

Conform legilor în vigoare, orice autoritate publică care intenționează să demareze o achiziție publică a anumitor bunuri sau servicii prin mijloace electronice, este obligată să o facă prin intermediul platformei SEAP. SEAP este o platformă electronică operată de către Agenția pentru Agenda Digitală a României (AADR), aceasta platformă asigură transparența procesului și procedurilor de achiziții publice. Site-ul oficial al Sistemului Electronic de Achiziții Publice SEAP este www.e-licitație.ro.

Fiecare produs comercializat de către Madd Electronics este disponibil pentru achiziție publică și prin platforma SEAP:

  • Calculatoare recondiționate și noi
  • Laptopuri recondiționate și noi
  • Imprimante recondiționate și noi
  • Monitoare recondiționate și noi
  • Alte echipamente IT recondiționate și noi
  • Sisteme de operare și software licențiat

Instituțiile care vor demara procesul de achiziție publică de la m@dd prin platforma SEAP vor beneficia de termen de plată și livrare preferențială.

Pentru a demara procesul de achiziție, vă rugăm să urmăriți pașii următori:

  • În primul rând, plasați o comandă normală pe site-ul nostru, parcurgând toate etapele de achiziție, iar în comentariu să precizați că doriți procurarea produselor prin platforma SEAP. Acest pas este necesar ca să aveți produsele rezervate, respectiv pentru ca noi să știm modelul, configurația și cantitățile exacte pe care doriți să le achiziționați. 
  • După primirea comenzii pe site, vă vom contacta telefonic pentru confirmarea in detaliu a configurației și cantității produselor comandate. După verificarea și confirmarea telefonică, vom pune la dispoziție produsele și pe platforma SEAP, dacă nu au fost încărcate până în momentul de față. Momentan nu există o modalitate automatizată prin care miile de produse comercializate de noi - printre care foarte multe sunt configurabile - să fie încărcate pe platforma SEAP.
  • Îndată ce produsele devin disponibile pe SEAP, veți fi anunțați și veți putea începe procedura de achiziție publică electronică.
  • După inițierea achiziției si deliberarea ofertei, vă vom emite o factură fiscală cu cont de trezorerie care va însoți marfa, iar aceasta din urmă va fi livrată la adresa specificată pe comandă.

Manual Utilizare SEAP click aici...

 

.