X

Intra in cont sau Creaza un cont nou

Client nou

Inregistrand un cont nou, vei putea comanda mai rapid, sa salvezi mai mult adrese de livrare, sa salvezi date despre comenzi si multe altele.

Client inregistrat

Intra in contul tau folosind campurile de mai jos.

* Campuri obligatorii

afiliat
DELL, OPTIPLEX 9020M, Intel Core i5-4590T, 3.60 GHz, RAM: 8 GB, video: Intel HD Graphics 4400, USDT

Program de afiliere

Cum functioneaza?

1. Programul de afiliere este destinat detinatorilor de website-uri in limba romana sau destinate vizitatorilor din Romania. Pretendentii pot deveni partenerii nostri intr-un mod foarte simplu, prin completarea unui Formular On Line.

2. Dupa o verificare rapida, odata acceptat de catre noi, viitorul afiliat va avea acces la un set de bannere ce vor contine link-uri catre website-ul www.pcmadd.com impreuna cu un cod unic. Fiecare afiliat va utiliza dupa bunul sau plac componentele publicitare pe website-ul propriu, putand introduce de la un simplu text-link pana la instalarea de bannere, popundere sau campanii de e-mail marketing, urmarind un impact optim asupra vizitatorilor. Utilizarea altor componente publicitare, in afara celor puse astfel la dispozitie, va necesita avizarea prealabila a firmei noastre. Utilizarea spam-ului este interzisa.

3. Oricarui client trimis de pe website-ul afiliatului pe website-ul nostru i se va inregistra vizita si i se va seta un cookie cu numarul de indentificare al afiliatului . Un cookie deja setat nu poate fi suprascris ca in cazul in care clientul ajunge a doua oara pe website-ul nostru printr-un alt afiliat.

Beneficii

Fiecare afiliat primeste un comision de 5% din valoarea fiecarei comenzi plasate de catre clientii care provin din reclama promovata. Alte categorii de bonusuri sunt detaliate mai jos:

Nota * Comisionul de 5% se primeste in momentul in care comanda respectiva a fost procesata.

Madd Electronics recompenseaza afiliatii care inscriu alti colaboratori in program cu un comision suplimentar de 1%din valaorea comenzilor plasare pentru fiecare comanda realizata de colaboratorii directi inscrisi.

Madd Electronics recompenseaza afiliatii care realizeaza impreuna cu reteaua lor un rulaj mai mare de 1000 Euro/Luna cu un Bonus de 1% din valoarea comenzilor realizate personal.

Madd Electronics recompenseaza afiliatii care atrag un numar mare de vizitatori pe site cu o rata de 0.05 LEI / Click.

Conditii:

a) Ip-uri numai din Romania

b) Rata minima de comenzi / afiliat raportate la numarul de click-uri sa fie de cel putin 1:300.

*** Exista promotii in fiecare luna pe categorii de produse pentru achizitionarea carora comisionul va fi mai mare !!!

Fiecare afiliat, pe baza datelor de autentificare, va putea vizualiza statisticile comenzilor date de catre clientii sai si va putea cere prin apasarea unui buton plata comisionului, atunci cand acesta va depasi suma de 200 Ron.

pap

 

8 motive pentru a te inregistra in programul de afiliere

Este gratuit. Afilierea prin acest program este gratuita si puteti incepe sa castigati bani imediat. Nu exista nici o taxa ascunsa!

Este rapid. Tot ceea ce aveti nevoie pentru a incepe imediat e pus la dispozitie deja de catre noi. Integrarea componentelor publicitare pe website-ul dvs. nu dureaza mai mult de 1 minut.

Este simplu. Nu va trebui sa va ocupati de stocuri, comenzi, relatia cu clientii, retururi etc. Toate acestea costa timp si bani pe care le veti economisi.

Este transparent. Urmarirea statisticilor de vanzari prin clientii adusi de dvs. se poate face in timp real direct pe website-ul nostru. Veti avea acces la informatii** ce va pot determina sa imbunatatiti modalitatea de promovare.

Este profitabil. Un comision generos din vanzari personale , clik-uri si afiliati sponsorizati.

Este de lunga durata. Sistemul nostru atribuie noii clienti afiliatilor sursa pe viata. Veti inregistra venituri pentru clientii adusi de dvs. pentru toate comenzile lor viitoare.

Este flexibil. Plata comisionului se va face la cererea dvs. prin simpla apasare a unui buton din interfata pusa la dispozitie.

Comisionul oferit este in euro. Valoarea comisioaneler va fi calculata in euro si va fi platita in lei la cursul oficial din ziua platii, ceea ce inseamna ca nu se vor inregistra pierderi din cauza scaderii cursului leului.

 

.