X

Intra in cont sau Creaza un cont nou

Client nou

Inregistrand un cont nou, vei putea comanda mai rapid, sa salvezi mai mult adrese de livrare, sa salvezi date despre comenzi si multe altele.

Client inregistrat

Intra in contul tau folosind campurile de mai jos.

* Campuri obligatorii

afiliat
Laptop DELL, LATITUDE 5490, Intel Core i7-8650U, 1.90 GHz, HDD: 512 GB, RAM: 16 GB

Info Madd

Politica Garantii

Trimiterea in Garanție, condiții de garanție:

Garanția pentru produsele care nu sunt însoțite de un certificat de garanție emis de producător/importator se soluționează la sediul Madd Electronics Group, prezentat in pagina de contact de, prin repararea, înlocuirea sau stornarea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea soluționării garanției revine in responsabilitatea Madd Electronics Group, expedierea se va face prin intermediul curierului rapid Fan Courier. Soluționarea garanției se face in maxim 15 zile calendaristice.

Condițiile de garanție sunt in conformitate cu:

-          O.G. 21/1992;

-          Legea 449/2003;

-          O.G. 174/2008;

La solicitarea garanției este necesara prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (număr serial), împreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscală și certificatul de garanție. In cazul in care produsele ajung neînsoțite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fără a i se soluționa garanția.

 Nu fac obiectul garanției produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garanție deteriorate, îndepărtate sau modificate, produsele utilizate in condiții neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzătoare, supunerea la variații mari de temperatura si presiune, șocuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in condiții de umiditate, praf, noxe sau sub acțiunea substanțelor chimice, software parolat etc.), setări si instalări incorecte, surse defecte, prize fără împământare, pătrunderea de lichide, metale sau alte substanțe in interiorul echipamentelor, intervenția mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul funcționarii echipamentelor, virusări, rescrieri greșite de BIOS sau BIOS parolat etc. precum și produsele la a căror instalare s-au folosit incorect programele de instalare sau au fost utilizate alte drivere ori programe decât cele originale. Instalarea sau punerea in funcțiune a produselor de către persoane neautorizate duc la pierderea garanției. Programele si informațiile salvate pe medii de stocare pot fi șterse in timpul operațiunilor de service. Recomandam realizarea de back-up periodic.

 

Garanția se soluționează in centrele menționate și in condițiile specificate in acest document. Pentru acordarea garanției este necesar sa păstrați certificatul de garanție in original.

 

Conform O.U.G. 5 / 2015 privind deșeurile de echipamente electrice si electronice (DEEE), consumatorii au obligația sa nu elimine DEEE ca deșeuri municipale nesortate si sa colecteze selectiv aceste DEEE. Simbolul care indica faptul ca echipamentele electrice si electronice fac obiectul unei colectări separate reprezintă o pubela cu roti barata cu două linii in forma de X, ca in imaginea de mai jos:

 

 

Departamentul tehnic SC MADD ELECTRONICS GROUP SRL poate fi contactat in scris prin formularul prezent in pagina de contact .

 Termenul de garanție este din momentul livrării produselor, conform datei menționate in factura fiscala.

 In cazul in care solicitarea de acordare a garanției este nejustificata (produs funcțional), solicitantul va achita taxele de transport tur-retur pentru produse si eventuale costuri de diagnosticare (stabilite de unitatea de service).

 Operațiunile de service efectuate in perioada de garanție vor fi menționate pe documente separate. Aceste documente devin partea integranta din Certificatul de Garanție. Perioada de garanție se prelungește cu intervalul in care produsele s-au aflat in service.

 

Produsele ieșite din perioada de garanție sau cele care nu se încadrează in termenii si condițiile generale de acordare a garanției nu intra sub incidenta celor 15 zile de soluționare, termenul fiind de minim 30 zile de la data intrării in service.

 

Produsele neridicate de la unitatea de service in termen de 60 de zile de la finalizarea operațiunilor vor fi declarate abandonate si predate centrelor de colectare.

 

Va multumim pentru intelegere.

Echipa Madd Electronics Group

 

.