X

Intra in cont sau Creaza un cont nou

Client nou

Inregistrand un cont nou, vei putea comanda mai rapid, sa salvezi mai mult adrese de livrare, sa salvezi date despre comenzi si multe altele.

Client inregistrat

Intra in contul tau folosind campurile de mai jos.

* Campuri obligatorii

afiliat

Proiect reciclare

 

SCHIMBA-TI PARCUL IT, NU RISIPI!

Parcul tau IT este uzat si doresti sa il schimbi?

Daca trebuie sa-ti schimbi echipamentul IT pentru ca te-ai saturat de el, nu mai face fata cerintelor tale sau pur si simplu iti doresti ceva nou, ofera-l la schimb pentru unul nou si platesti doar diferenta! Beneficiezi astfel de serviciul Buy Back, pus la dispozitie de catre Madd Electronics Group.

Suntem specializati in colectarea echipamentelor IT de la companii si institutii responsabile social pentru reconditionare si reciclare. Acestea cuprind monitoare, calculatoare, servere, laptopuri, imprimante, plottere, scannere, faxuri, copiatoare, echipamente foto-video si accesorii in orice cantitate sau grad de uzura. Madd Electronics Group ofera si o solutie intreprinderilor pentru rezolvarea problemei deseurilor informatice, respectand normele directivei europene in privinta DEEE. Madd Electronics Group are autorizatia de mediu pentru colectarea, reconditionarea si dezmembrarea echipamentului informatic uzat.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi, iar noi ne vom ocupa de restul!

Iata pasii:

 • Contacteaza Madd Electronics Group, sectiunea speciala reciclare www.pcmadd.com/reciclare

 • Completeaza formularul de pe site si un coleg se va deplasa la sediul tau pentru a evalua echipamentele IT la care doresti sa renunti

 • Vom stabili impreuna necesarul de echipamente noi de care ai nevoie

 • Echipamentele vechi vor fi testate, reconditionate sau reciclate in cadrul companiei noastre, datele fiind distruse total iar apoi vor fi instalate cu Windows XP prin programul Microsoft Authorized Refurbisher

 • Fiecare echipament va fi vandut la un pret foarte accesibil, donat asociatiilor care lucreaza in folosul comunitatii si al dezvoltarii durabile sau va fi reciclat conform normelor de mediu.

Avantajele unui program de buy-back, prin reconditionare si reciclarea echipamentului informatic:

 • Costuri reduse pentru schimbarea parcului IT

 • Achizitionarea unor produse brand name cu garantie pentru afacerea ta

 • Achizitionarea de echipamente IT cu licenta Windows XP la preturi preferentiale

 • Valorificarea echipamentelor IT uzate fizic sau moral

 • Obtinerea unui certificat care atesta respectarea directivei europene in privinta DEEE

 • Dotarea si sustinerea asociatiilor de solidaritate si dezvoltare durabila

 • Lupta impotriva risipei si poluarii mediului

 • Oferirea echipamente IT la preturi accesibile persoanelor cu posibilitati materiale reduse.

Calculatoarele colectate de Madd Electronics Group sunt testate si reconditionate in cadrul companiei, pentru a fi puse apoi la dispozitia clientilor cu posibilitati materiale reduse, donat asociatiilor care lucreaza in folosul comunitatii si al dezvoltarii durabile sau va fi reciclat conform normelor de mediu.

Astfel, Madd Electronics Group lupta impotriva risipei prin dotarea asociatiilor cu calculatoare reconditionate, initiind astfel un demers de reutilizare a echipamentelor informatice.

Un alt aspect care merita luat in considerare de cei care intentioneza sa-si schimbe echipamentele IT este posibilitatea achizitionarii acestora in sistem leasing, chiar daca sunt persoane juridice.

.