X

Intra in cont sau Creaza un cont nou

Client nou

Inregistrand un cont nou, vei putea comanda mai rapid, sa salvezi mai mult adrese de livrare, sa salvezi date despre comenzi si multe altele.

Client inregistrat

Intra in contul tau folosind campurile de mai jos.

* Campuri obligatorii

afiliat
Tastatura ALIENWARE ADVANCE GAMING AW568, layout UK, NEGRU, USB, MULTIMEDIA, 00PDJP

Cumpara in rate

 

Plata online in rate cu card de credit BCR

Cu orice card de credit BCR poti acum plati online in maximum 2-10 rate egale.

Incepand cu Martie 2013 toti clientii Madd Electronics Group posesori de card de credit BCR pot acum plati online in rate pentru produsele achizitionate de pe site-ul www.pcmadd.com

Pentru a beneficia de aceasta optiune trebuie sa detineti un card de credit valid de BCR (Banca Comerciala Romana). Dupa ce ati introdus produsele dorite in cosul de cumparaturi de pe www.pcmadd.com la modul de plata alegeti "EuPlatesc.ro - plata online in rate cu card de credit BCR" si urmati instructiunile de pe ecran. E atat de simplu!

Puteti cumpara produsele dorite in maximum 2-10 rate egale, fara dobanda.

 

Plata in rate cu Card Star de la Banca Transilvania

Cumpara in maxim 6 rate egale, fara dobanda, cu orice card BT Start din magazinele Madd Electronics

 

STAR Card - Cumparaturi castigatoare - Puncte de loialitate -Rate fara Dobanda

 Ce sunt ratele si cum le putem folosi ?

Cu cardul de cumparaturi STAR ai pana la 12 rate fara dobanda in magazinele partenere STAR. Numarul de rate difera de la un partener la altul, in functie de specificul activitatii.

Cum platesti in rate:

* foloseste cardul STAR la parteneri si solicita plata in rate. Plata in rate se poate face doar pe un POS de Banca Transilvania. Pe chitanta eliberata de terminal iti va aparea si numarul de rate in care s-a facut plata.

* trebuie sa ai banii necesari pe card, dupa ce faci plata, banii vor fi blocati si nu mai ai acces la ei. Daca nu ai suficienti bani in linia de credit si doresti sa faci o cumparatura, poti sa-ti depui banii pe card si vei avea rate doar pentru banii utilizati din linia de credit.

* urmareste extrasul de cont lunar si datele referitoare la rambursare. Pentru a beneficia de dobanda 0% , trebuie sa depui suma de bani pe care ai utilizat-o in luna respectiva (rata si alte cumparaturi/ridicari de bani , daca e cazul), pana in 25 ale lunii urmatoare.

* tot ceea ce depui pe cont, poti reutiliza imediat, ca se te bucuri de si mai multe cumparaturi in rate.

* daca nu ai suficienti bani, trebuie sa depui 10% din suma pe care ai utilizat-o in luna respectiva pana in 25 ale lunii urmatoare, caz in care vei plati dobanda.

Regulamentul de plata in rate fara dobanda

 

Cumpara in RATE prin Cetelem

Creditele prin Cetelem sunt incheiate in magazinele Madd Electronics Group SRL

 

 • Rapiditate: Preaprobare rapida in magazine.CETELEM
 • Flexibilitate: Aveti la dispozitie diverse tipuri de finantare, pentru ca sa il alegeti pe cel care va este cel mai potrivit.
 • Simplitate: Aveti informatiile si toata documentatia de credit intr-o singura fila de contract.

Beneficiile oferite de Cetelem:

 • Preaprobare rapida in magazine
 • Rate fixe pe toata perioada contractului
 • Carduri de credit cu dobanda 0% pana la 60 zile, cu utilizare in tara si in strainatate
 • Cumparaturi in siguranta pe internet cu cardurile de credit Cetelem

Documentatia necesara minima:

 • Pentru salariati:
  1. a. Act de identitate (original + copie)
  2. b.  Adeverinta de venit ( formular special , il puteti ridica din magazinele  Madd Electronics Group
 • Pentru pensionari:
  1. a. Act de identitate (original + copie)
  2. b. Cupon de pensie in original (nu mai veche de o luna)
 • Pentru PFA
  1. a. Act de identitate (original + copie)
  2. b. Documente specifice PFA

 

Plata in rate cu Card Avantaj de la Credit Europe Bank

Cumpara in maxim 6 rate egale, fara dobanda, cu Card Avantaj de la orice magazin Madd Electronics Group
Acum esti in Avantaj* cu...

Ce este acest card: Card Avantaj emis sub sigla MasterCard sau VISA este primul card de credit in lei cu utilizare atat nationala cat si internationala ce ofera avantajul de a efectua cumparaturi cu plata in rate, primind in acelasi timp si bonus pentru fiecare tranzactie efectuata.

Beneficii: Posibilitatea de a plati in rate cu 0% dobanda produsele achizitionate din reteaua magazinelor partenere Credit Europe Bank, dupa cum urmeaza: - intre 1 si 10 rate, in orice locatie a comerciantilor parteneri; - intr-un numar extins de rate: 18, 24, 30 sau 36 rate doar in locatiile comerciantilor parteneri selectati; aceasta optiune implica un comision de 0,78% pe luna x numarul de rate aferent (18, 24, 30 sau 36).

Bonus pentru orice tip de tranzactie efectuata in Romania sau in strainatate, atat tranzactie comerciala cat si retragere de numerar de la ATM - 0,3% din valoarea fiecarei tranzactii se va regasi in contul de bonus.

Zero lei taxa emitere (inclusiv pentru cardurile suplimentare).

Perioada de gratie de pana la 45 de zile in care nu se percepe dobanda pentru tranzactiile comerciale (inclusiv in sistemul de rate)

Posibilitatea de a beneficia de o perioada de creditare nelimitata cu conditia efectuarii rambursarii lunare minime de 5% din totalul sumei utilizate din linia de credit.

Dubla functionalitate - credit/debit: pe langa accesul la o limita de credit acordata de catre banca, detinatorul de card poate dispune si de fondurile proprii disponibile in contul de card.

Posibilitatea alegerii datei de emitere a extrasului de cont (7, 20, sau ultima zi a lunii).

Servicii disponibile detinatorilor de card aflati in strainatate: asistenta telefonica privind utilizarea cardului, inlocuirea cardului pierdut sau furat, asigurarea in regim de urgenta a unei sume de bani.

Avantaje: Te poti bucura de avantajele cumparaturilor cu plata in rate in reteaua magazinelor partenere Credit Europe Bank. Astfel poti efectua tranzactii in magazine din cele mai variate domenii: moda, agentii de turism, asigurari, mobila, saloane de frumusete, electronice / electrocasnice / IT & C, decoratiuni, sanatate, supermarket-uri, benzinarii, etc.

Pe langa avantajul cumparaturilor cu plata in rate, acum poti folosi cardul tau emis de Credit Europe Bank pentru plata on-line. Tranzactiile efectuate pe Internet confera si o flexibilitate deosebita.

Poti efectua tranzactii la orice ora, produsele si serviciile comerciantilor fiind la doar un click distanta fara am mai fi nevoie sa te deplasezi la magazine. In plus vei primi si un bonus de 0,3 % din valoarea tranzactiei. O atentie sporita a fost acordata securitatii tranzactiilor, de aceea toate magazinele partenere CardAvantaj pentru cumparaturi pe Internet sunt inrolate in sistemul de securitate 3D Secure (MasterCard Secure Code si Verified by Visa).

Dobanda

0% dobanda pentru cumparaturile cu plata in rate in cazul in care rambursezi integral rata scadenta in perioada de gratie de pana la 45 de zile.

0% dobanda pentru tranzactiile efectuate la orice comerciant din tara sau strainatate ce afiseaza sigla MasterCard (in afara sistemului de rate) in cazul in care rambursezi in totalitate suma utilizata in perioada de gratie

2,33% dobanda/luna pentru retragerile de numerar de la orice bancomat, dobanda calculata din ziua efectuarii tranzactiei

2,33% dobanda/luna pentu tranzactiile comerciale efectuate atat in sistem de rate la comerciantii parteneri cat si la comerciantii din afara sistemului de rate, dobanda calculata dupa expirarea perioadei de gratie.

Cum faci Plata?

Pentru a-ti facilita rambursarea sumelor utilizate (in cazul in care nu doresti sa rambursezi integral suma folosita in perioada de gratie) Credit Europe Bank iti solicita sa rambursezi lunar doar suma minima de 5% din valoarea tranzactiilor evidentiate in extrasul de cont emis la sfarsitul fiecarei luni, incluzand dobanda si comisioanele aferente (daca este cazul).

Suma minima de rambursat evidentiata in extrasul lunar de cont se va achita in termen de 15 zile calendaristice de la emiterea acestuia.

Odata cu emiterea extrasului de cont Credit Europe Bank iti transmite un SMS cu suma minima de plata!

Cum poti obtine un Card Avantaj?

La orice sucursala Credit Europe Bank.

Aplica on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica acum".

Suna la CEBLine: 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si un reprezentat al Bancii iti sta la dispozitie pentru a te consilia in vederea obtinerii unui card.

 

.