X

Intra in cont sau Creaza un cont nou

Client nou

Inregistrand un cont nou, vei putea comanda mai rapid, sa salvezi mai mult adrese de livrare, sa salvezi date despre comenzi si multe altele.

Client inregistrat

Intra in contul tau folosind campurile de mai jos.

* Campuri obligatorii

afiliat
DELL, OPTIPLEX 9020M, Intel Core i5-4590T, 3.60 GHz, RAM: 8 GB, video: Intel HD Graphics 4400, USDT

Programul RecycleIT

PROGRAM RECYCLE IT

Computerele. Au transformat lumea si ne-au schimbat viata. Insa te-ai intrebat vreodata, daca tehnologia tot avanseaza si din ce in ce mai frecvent apar produse noi si interesante, cu cele vechi ce se intampla? In ce mai mare partea din cazuri, acestea stau depozitate in casele, podurile, dulapurile sau garajele noastre.

Cum functioneaza? 

Identifici noul produs pe care doresti sa il achizitionezi, dupa care contactezi telefonic sau prin e-mail departamentul comercial (0264.433114 / comercial@pcmadd.com) pentru a a beneficia de un discount de 10% din valoarea urmatoarei achizitii daca produsul vechi a fost achizitionat din magazinele Madd Electronics, respectiv un discount de 7% din urmatoarea achizitie daca produsul oferit la schimb a fost achizitionat din alt magazin.

Pentru a preda echipamentul tau vechi ai la dispozitie doua metode:

  • Poti sa-l aduci la oricare din magazinele m@dd (vezi rubrica Contact pentru informatii legate de locatia magazinelor)
  • Sau poti sa ni-l trimiti prin curierat.

Ce trebuie sa stii?

  • Echipamente acceptate: pc-uri, laptop-uri, monitoare, servere, ups-uri, retelistica, accesorii si componente. Nu este necesar ca echipamentul tau sa fie functionabil - acesta nu se refoloseste de catre Madd Electronics Group, ci se colecteaza pentru a fi reciclat
  • Costul curierului este suportat de dvs., daca alegeti sa trimiteti produsul prin curier
  • Discount-ul se acorda doar in felul urmator: doresti sa achizitionezi un pc, laptop, server poti trimite pc-ul, serverul sau laptopul tau. Daca doresti sa cumperi o componenta sau un accesoriu, vei trimite / aduce o componenta sau accesoriu la programul rabla
  • Discount-ul din programul rabla IT nu se cumuleaza cu alte reduceri.

Te asteptam in magazinele m@dd!

 

.