X

Intra in cont sau Creaza un cont nou

Client nou

Inregistrand un cont nou, vei putea comanda mai rapid, sa salvezi mai mult adrese de livrare, sa salvezi date despre comenzi si multe altele.

Client inregistrat

Intra in contul tau folosind campurile de mai jos.

* Campuri obligatorii

afiliat

PROGRAMUL EURO 200

Programul Euro 200 se deruleaza in fiecare an si este destinat elevilor din Romania care au nevoie de sprijin financiar in vederea achizitionarii de sisteme PC complete si laptopuri. 

In fiecare an, informatiile necesare pentru inscrierea in program sunt afisate pe site-ul http://euro200.edu.ro/

Cum poti folosi tichetul Euro200 in magazinele Madd Electronics?

Bonul valoric poate fi folosit in orice magazin Madd Electronics pentru achizitionarea unui sistem PC complet sau laptop. Valabilitatea bonului valoric este de 30 zile de la primire.

Este necesar sa te prezinti cu bonul valoric in magazin pentru inregistrarea unui dosar. In cazul in care nu ai posibilitatea de a te prezenta intr-unul dintre magazinele fizice (Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi) este necesar sa ne contactezi pentru a stabilii mai multe detalii. Unul dintre operatori iti va oferii informatiile necesare.

Bonul valoric de 200 Euro se achita la ridicarea calculatorului din magazin sau se trimite prin curier in cazul in care achizitia se face la distanta. 

Poti alege un calculator care sa se incadreze in valoarea bonului sau poti opta pentru pentru un produs de o valoare mai mare daca doresti sa platesti diferenta de pret.

IMPORTANT* Pentru toate configuratiile comercializate prin programul EURO 200 se ofera 2 ani garantie.

Acte necesare:

Cuponul in original

Copie dupa buletinul beneficiarului

Copie dupa certificatul de nastere al beneficiarului

.