X

Intra in cont sau Creaza un cont nou

Client nou

Inregistrand un cont nou, vei putea comanda mai rapid, sa salvezi mai mult adrese de livrare, sa salvezi date despre comenzi si multe altele.

Client inregistrat

Intra in contul tau folosind campurile de mai jos.

* Campuri obligatorii

afiliat

Termeni si conditii

Generalitati

Inainte de a vizita pagina noastra web te rugam sa citesti cu atentie termenii si conditiile de utilizare prezentate mai jos. Acesti termeni si conditii sunt in intregime un acord intre tine si Madd Electronics privind modalitatea de utilizare a site-ului. Acest document prezinta modul in care poti utiliza pagina noastra web si nu va fi schimbat decat in cazul unor eventuale revizuiri. In cazul in care nu esti de acord cu termeni si conditiile stabilite de Madd Electronics te rugam sa nu mai utilizezi site-ul (prin utilizare intelegem orice simplu act de a vizita site-ul www.pcmadd.com). Accesarea si utilizarea site-ului reprezinta angajamentul tau de a respecta regulile si conditiile de utilizare.

Scopul pcmadd.com

Acest site este un magazin online prin intermediul caruia poti achizitiona produsele dorite din oferta noastra.

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre Madd Electronics Group SRL, prin intermediul magazinului virtual www.pcmadd.com catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.

In acest document, urmatorii termeni vor insemna:

  • Cumparator: persoana, firma, companie sau alta entitate juridica care emite o solicitare.
  • Vanzator: societatea comerciala Madd Electronics Group SRL, avand sediul social in str. Marasești, nr. 77, Cluj-Napoca, numar registrul comertului J12/1491/2002, CUI RO14812431.
  • Bunuri si Servicii: orice proiect la cheie, echipament, material si/sau parte a acestora sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in solicitare sau privitoare in alt mod la acestea care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului.
  • Solicitare(a): un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vânzător si Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumpărătorul este de acord sa primească aceste Bunuri si/sau Servicii si sa facă plata acestora.
  • Contract: Solicitarea confirmata de catre Vanzator prin emiterea facturii fiscale. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea solicitarii sau emiterea confirmarii de primire a acestei solicitari.
  • Specificatii: toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in solicitare.

Drepturile de autor

Continutul paginii web (texte, informatii, software, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri, muzica, sunete, grafica web, scripturi, fotografii, nume, logo-uri, marci de produse si servicii etc.) este proprietatea Madd Electronics si a furnizorilor sai si este protejata de legea pentru protectia drepturilor de autor. Madd Electronics isi asuma dreptul de a modifica sau schimba informatiile si materialele fara o notificare prealabila.

Drepturi de proprietate intelectuala (in cele ce urmează DPI): toate drepturile materiale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Licente si drepturi de download

Utilizarea paginii web nu iti da posibilitatea obtinerii nici unui drept sau a unei licente asupra site-ului si continutului sau in afara de cele specificate in termenii de folosire, si nu permite download-ul decat in concordanta cu termenii specificati.

Nu ai permisiunea de a copia, a reproduce, a descompune, a denatura, a distribui, a publica, a modifica, a crea forme derivate, a transmite, a exploata in oricare alt mod parti din pagina web. Madd Electronics te autorizeaza sa faci download-ul informatiilor de pe acest site numai daca: (1)se face nu mai mult de o copie a materialelor si nici o reproducere a acestei prime copii nu va fi facuta ulterior; (2)copiile vor fi utilizate in scop personal, necomercial; (3)se pastreaza toate textele si simbolurile referitoare la copyright si drepturile de proprietate si se respecta aceste prevederi.

Materialele de pe pagina web nu pot fi vandute, oferite spre vanzare sau distribuite prin nici un alt mjloc de comunicare in masa si este interzis sa fie reproduse si expuse in public. Este interzisa: utilizarea acestor materiale pe alte site-uri sau retele de calculatore, pentru construirea unei baze de date de orice tip, depozitarea web site-ului sau a unei parti a acesteia in diferite baze de date cu posibilitate de acces, si distributia oricarei baze de date care cuprinde parti sau intregul continut al paginii web.

Daca doresti informatii privind obtinerea dreptului de a folosi Continutul Site-ului sau daca doresti sa realizezi o legatura intre un site administrat de catre tine si site-ul www.pcmadd.com, te rugam sa ne contactezi la adresele mentionate in pagina de contact.

Este interzisa afisarea si transmiterea oricarui mesaj care este calomniator, defaimator sau care dezvaluie informatii private sau personale ale oricarei persoane. Nu ai permisiunea de a afisa sau a transmite orice mesaje, date, imagini sau programe care sunt indecente, obscene sau pornografice.

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei solicitari electronice pe site-ul http://www.pcmadd.com sau telefonic, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

  • Solicitarea (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare);
  • Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul);

Daca Vanzatorul confirma solicitarea, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea solicitării de catre Vanzator se considera finalizata atunci când exista o confirmare verbală (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o solicitare neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

PRET DERIZORIU SAU CARACTERISTICI ERONATE

Vanzatorul face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. E posibil ca unele preturi si/sau caracteristici sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei solicitari cu un pret derizoriu, Vanzatorul are dreptul sa anuleze solicitarea Cumparatorului. Daca se inregistreaza solicitarea unui produs cu caracteristici eronate, Vanzatorul va depune toate eforturile in vederea livrarii catre Cumparator a unui produs cu caracteristici cat mai apropiate de cele prezentate in site la momentul plasarii solicitarii. Daca Cumparatorul nu este de acord cu propunerile Vanzatorului, Vanzatorul are dreptul sa anuleze solicitarea Cumparatorului.

Confidentialitate

Madd Electronics pune accent pe confidentialitatea datelor tale. Poti vizita site-ul nostru fara sa oferi nici o informatie personala.

Datele personale furnizate vor fi folosite de Madd Electronics numai in scopul declarat al acestui site. Madd Electronics foloseste informatiile pentu o intelegere mai buna a cerintelor utilizatorilor si pentru a imbunatati oferta de produse si servicii. In mod particular, putem folosi datele personale pentru a realiza o tranzactie (comanda), pentru a raspunde cererilor si intrebarilor adresate noua si pentru a adapta pagina noastra in functie de nevoile tale.

Deasemenea, putem utiliza informatiile personale pentru diverse studii de marketing sau pentru a va furniza informatii de interes deosebit. Intotdeauna vei avea posibilitatea de a nu primi materiale pe care nu le soliciti si /sau de a nu fi implicat in activitatile de marketing direct si cercetari de marketing initiate de firma noastra.

Daca nu doresti sa primesti mesaje electronice care contin informatii si/sau comunicari comerciale, te rugam sa trimiti un mesaj la adresa office@pcmadd.com, cu subiectul „Nu mai doresc sa primesc comunicari comerciale sau alte informatii din partea firmei Madd Electronics”. Pentru orice informatii suplimentare, sugestii sau eventuale reclamatii privind primirea mesajelor de informare emise de firma Madd Electronics, te rugam sa te adresezi prin e-mail la adresa office@pcmadd.com.

Madd Electronics se obliga sa nu faca publice, sa inchirieze sau sa vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora. Acest site isi ia toate precautiile impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.Madd Electronics nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-urile din securitatea serverului care tine site-ul.

Declinarea responsabilitatii

Madd Electronics, furnizorii sai si alte parti care sunt mentionate pe acest site nu sunt responsabile in nici o circumstanta pentru orice fel de pierderi (incluzand, fara limitari, rezultate din profituri pierdute, pierderea datelor sau intreruperea activitatii) rezultate din utilizarea, incapacitatea de a utiliza sau din rezultatele utilizarii acestui site, a oricaror site-uri legate de acesta sau din informatiile, materialele sau serviciile continute pe oricare din aceste site-uri, indiferent daca sunt bazate pe garantie, contract sau orice alta teorie legala si indiferent daca a fost sau nu atentionat de posibilitatea aparitiei de astfel de pierderi. Madd Electronics nu este raspunzatoare pentru nici un prejudiciu adus echipamentului utilizat de catre tine, inclusiv de infectarea cu virusi, cauzat de accesarea, folosirea sau afisarea acestui site sau de descarcarea oricaror informatii, incluzand text, imagini, materiale, de pe acesta.

Aceasta pagina web si materialele aferente sunt oferite „asa cum sunt” si „atat cat sunt disponibile” fara garantii de nici un fel.

De asemenea nu suntem raspunzatori de continutul si informatiile oferite de terte institutii. Vizitatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site se face pe propriul risc.In cazul in care continutul pagini noastre web este in contradictie cu cerintele si asteptarile tale, iti recomandam sa nu o mai utilizezi.

Legaturi spre alte pagini web

Legaturile spre alte pagini web sau mentiunile de aceeasi natura au doar un scop informativ si nu sunt sub controlul nostru. Nu suntem responsabili pentru continutul acestor pagini, si nu ne putem asuma raspunderea pentru eventualele pierderi sau penalitati de orice fel care ar putea rezulta din utilizarea acestor pagini.

Despagubiri

Esti de acord sa despagubesti si sa protejezi Madd Electronics, partenerii sau angajatii sai de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau orgnizatie datorita folosirii pe cont propriu a informatiilor si a materialelor acestui site si violarii oricaror drepturi ale acelui tert. Accesarea acestui site se face exclusiv pe riscul tau.

Promotii si concursuri

In cazul promotiilor si concursurilor organizate de Madd Electronics, regulamentele si conditiile de participare sunt stabilite in exclusivitate de firma noastra si vor fi aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul site-ului propriu.

Caracteristici tehnice, informatii si preturi

Materialele disponibile pe pagina web, caracteristicile tehnice cat si alte tipuri de informatii sunt oferite „asa cum sunt” si „atat cat sunt disponibile” fara garantii de nici un fel. In timpul introducerii pe site a acestor informatii pot aparea greseli neintentionate. In acest sens, nu se garanteaza corectitudinea informatiilor afisate. De asemenea, preturile afisate pot face obiectul unor modificari neprevazute si neanuntate, nereprezentand o garantie contractuala. Plata produselor se poate face in numerar sau utilizand serviciile bancare. Pretul afisat in LEI include TVA iar cel in EURO se calculeaza la momentul platii BNR+2% .

Legile aplicabile

Pagina web Madd Electronics, functioneaza conform tutror prevederilor legale ale statului roman, conformandu-se dispozitiilor Legii 365/2002 privind comertul electronic si a Hotararii de Guvern pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a legii 365 privind comertul electronic. Madd Electronics nu specifica si nu autorizeaza folosirea materialelor in oricare zona din afara Romaniei, unde, pentru un motiv sau altul, accesul si publicarea site-ului sunt interzise si continutul lor este ilegal. Nu afirmam ca site-ul si continutul lui este permis spre utilizare si potrivit oricarei zone externe Romaniei. Cei care viziteaza site-ul o fac pe propria raspundere si sunt responsabili pentru incalcarea legilor si regulamentelor locale. In caz de nelamuriri privind aspectul legal va sugeram consultarea unei persoane avizate. Orice tentativa de acess neautorizat la pagina web si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

NOTA

Monitoarele LCD (TFT) precum si orice aparat cu ecran TFT sunt produse conform Standardului ISO 13406-2-Clasa II ceea ce permite existenta unui maxim de 2 pixeli tip 1 si 2, respectiv 5 pixeli tip 3 cu probleme la livrare. Drept pentru care produsele de acest gen nu pot fi considerate defecte.
Notebook-urile si Calculatoarele asamblate de catre noi nu contin SOFTWARE (cu exceptia driver-elor), decat in cazul in care acesta este specificat in mod explicit in descrierea produsului sau pe Factura!

.