X

Intra in cont sau Creaza un cont nou

Client nou

Inregistrand un cont nou, vei putea comanda mai rapid, sa salvezi mai mult adrese de livrare, sa salvezi date despre comenzi si multe altele.

Client inregistrat

Intra in contul tau folosind campurile de mai jos.

* Campuri obligatorii

afiliat

Dell, PRECISION TOWER 7810, 2 x Intel Xeon E5-2630 v3, 2.40 GHz, HDD: 2000 GB, RAM: 64 GB, unitate optica: DVD RW, video: nVIDIA NVS 310

Puteti castiga 1 punct pentru evaluarea unui produs si/ sau scrierea unei recenzii pentru acesta.

Vei primi 150 puncte
7.500 RON

Prezentare

Staţie de lucru tower cu două socketuri, ideală pentru susţinerea sarcinilor de lucru din aplicaţiile care solicită intens placa grafică sau procesorul. Echipată cu două procesoare Intel® Xeon® din cea mai recentă generaţie.

Disponibilitate: Indisponibil

Mai multe poze

 • Dell, PRECISION TOWER 7810, 2 x Intel Xeon E5-2630 v3, 2.40 GHz, HDD: 2000 GB, RAM: 64 GB, unitate optica: DVD RW, video: nVIDIA NVS 310
 • Dell, PRECISION TOWER 7810, 2 x Intel Xeon E5-2630 v3, 2.40 GHz, HDD: 2000 GB, RAM: 64 GB, unitate optica: DVD RW, video: nVIDIA NVS 310
 • Dell, PRECISION TOWER 7810, 2 x Intel Xeon E5-2630 v3, 2.40 GHz, HDD: 2000 GB, RAM: 64 GB, unitate optica: DVD RW, video: nVIDIA NVS 310
 • Dell, PRECISION TOWER 7810, 2 x Intel Xeon E5-2630 v3, 2.40 GHz, HDD: 2000 GB, RAM: 64 GB, unitate optica: DVD RW, video: nVIDIA NVS 310
 • Ai gasit mai ieftin? Anunta-ne!
 • Negociaza pretul!
Acest produs iti poate aduce un comision de 315 LEI ! Detalii aici...

Negocieaza pretul

x

Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii

 • Reload captcha

Detalii

Performanţă de vârf, permisă de cele două procesoare

Cu două procesoare Intel® Xeon® din cea mai nouă generaţie: executaţi în forţă şi în viteză aplicaţii complexe şi solicitante datorită performanţei de nouă generaţie permise de cele două socketuri pentru procesoare Intel® Xeon® seria E5-2600 v4, fiecare procesor având până la 22 de nuclee.

Sistem de operare: Windows 10 Pro pentru staţiile de lucru

Grafică şi memorie impresionante: cele mai noi plăci grafice NVIDIA® Quadro® şi AMD FirePro™ vă oferă forţa necesară rulării celor mai solicitante aplicaţii software. Noile plăci grafice Quadro şi FirePro oferă o memorie grafică separată mai mare pentru volumele mari de date. Memoria sistemului poate fi extinsă până la 256 GB3 utilizând cea mai recentă tehnologie de memorie DDR4 la 2.400 MHz, cu cod de corectare a erorilor (ECC).

Opţiuni de unităţi de stocare cu performanţă înaltă: alegeţi dintre opţiunile cu două sau patru unităţi SSD NVMe PCIe cu viteză mare şi răcire activă pentru staţiile de lucru Dell Precision, beneficiind de cel mai rapid şi mai fiabil mod de a vă stoca conţinutul, cu o viteză de până la 14 ori mai mare decât cea oferită de unităţile SSD SATA tradiţionale. Dacă preferaţi opţiunile de unităţi de stocare tradiţionale, alegeţi soluţiile software Intel CAS-W opţionale, care vă oferă viteze I/O apropiate de cele ale configuraţiilor cu unităţi SSD, la preţuri şi capacităţi specifice unităţilor de stocare tradiţionale. Soluţia Intel CAS-W oferă o experienţă de utilizare îmbunătăţită, cu o viteză a cadrelor de până la 3,6 ori mai mare în Adobe After Effects® 2015 şi cu până la 70 % mai mare în AutoCAD® 2015.2

Descoperiţi staţia de lucru tower Precision 7810

Descoperiţi staţia de lucru tower Dell Precision 7810 Urmăriţi-i pe experţii noştri prezentându-vă noua staţie de lucru tower Precision 7810.
Fiabilitate perfectă certificată

Fiabilitate perfectă certificată


Certificarea de la producătorii independenţi de software (ISV) înseamnă că staţiile de lucru Precision pe care le cumpăraţi sunt testate să asigure funcţionarea perfectă a aplicaţiilor cu performanţă ridicată pe care vă bazaţi în fiecare zi. Certificarea ISV este rezultatul unei proiectări precise şi al unor testări riguroase pentru optimizarea performanţei şi fiabilităţii în rularea aplicaţiilor de vârf din domenii ca proiectarea, producţia, multimedia, divertismentul, serviciile medicale, ştiinţele biologice/naturii, exploatarea petrolului şi gazelor, economia şi serviciile financiare. Printre aplicaţiile pentru care staţia de lucru Dell are certificare ISV se numără cele mai populare software-uri independente, precum:

 

• aplicaţiile de la Dassault Systèmes, printre care se numără CATIA şi SolidWorks;
• suita Autodesk Product Design, care include Inventor®, AutoCAD, 3D CAD şi Revit®;
• suita Adobe Creative Cloud®, care include Premiere Pro CC şi After Effects® CC;
• aplicaţiile de la PTC, printre care se numără Creo şi Pro/ENGINEER Wildfire 4.0;
• aplicaţiile de la Siemens, printre care se numără Solid Edge, Tecnomatix şi NX;
• aplicaţiile de la Barco;
• platforma software Petrel de la Schlumberger.

Îmbunătăţiţi productivitatea cu ajutorul instrumentului Dell Precision Optimizer

Diversele aplicaţii au diverse cerinţe de sistem. Lăsaţi instrumentul Dell Precision Optimizer să elimine neprevăzutul din particularizarea setărilor, reglând automat setările sistemului. Oferit gratuit împreună cu staţia de lucru Precision, instrumentul Dell Precision Optimizer cu gestionare centralizată SCCM vă reglează automat staţia de lucru să ruleze cele mai populare aplicaţii pentru care are certificare de la producătorii independenţi (ISV) la cele mai mari viteze posibile, sporind productivitatea. Dell Precision Optimizer poate genera rapoarte de performanţă în timp real privind gradul de utilizare a procesorului, a unităţii de stocare, a memoriei şi a plăcii grafice şi poate trimite un raport privind sistemul către departamentul IT, în vederea analizării.

Pentru a consulta fişa de specificaţii privind Dell Precision Optimizer, faceţi clic aici (în limba engleză).
Maximizaţi fiabilitatea cu Reliable Memory Technology (RMT)

Maximizaţi fiabilitatea cu Reliable Memory Technology (RMT) Pro

Tehnologia brevetată Reliable Memory Technology (RMT) Pro disponibilă în exclusivitate de la Dell vă ajută să maximizaţi durata de funcţionare continuă a staţiilor dvs. de lucru şi să vă asiguraţi că acestea lucrează la fel de intens ca şi dvs. Reliable Memory Technology (RMT) Pro funcţionează împreună cu memoria cu cod de corectare a erorilor (ECC) pentru a depista şi a corecta în timp real erorile de memorie. Reliable Memory Technology (RMT) Pro elimină aproape complet erorile de memorie, astfel încât memoria compromisă nu mai este reaccesată, modulul DIMM putând fi utilizat în continuare. Printr-o simplă repornire a sistemului, Reliable Memory Technology (RMT) Pro izolează zona defectă a memoriei şi o ascunde de sistemul de operare.

Caracteristici pentru economisirea timpului

Controlere RAID opţionale pentru unităţi SATA/SAS PCIe: reduceţi timpul petrecut cu încărcarea sau salvarea volumelor mari de date cu ajutorul controlerelor RAID bazate pe software sau pe hardware pentru hard diskuri, cu care sunt echipate toate staţiile de lucru Precision.


Quick Resource Locator (QRL): codurile QR specifice modelelor, care pot fi găsite pe sistem, vă permit să accesaţi rapid instrucţiuni detaliate şi să rezolvaţi de pe smartphone problemele legate de hardware.
Gestionare particularizabilă

Gestionare particularizabilă

Actualizări simple: actualizaţi sistemele o singură dată, pretutindeni, cu extensiile Intel® vPro™ oferite în exclusivitate de Dell, care permit efectuarea la distanţă a operaţiilor de gestionare a interfeţei BIOS şi de ştergere a hard diskurilor, chiar şi atunci când sistemele sunt offline.

Suita Dell Client Command: integrând capacităţi de gestionare unice în staţiile de lucru Precision, suita Dell Client Command oferă instrumente de automatizare gratuite, care contribuie la automatizarea şi optimizarea implementării, monitorizării şi actualizării sistemelor în mediile IT complexe.

Cea mai bună integrare din clasa respectivă: instrumentele noastre de automatizare funcţionează împreună cu toate consolele de gestionare şi se integrează perfect cu Microsoft Systems Center 2012, permiţând reducerea cu 77 % a paşilor necesari pentru importul driverelor.

 

Optimizată pentru productivitate

Accesaţi-vă staţia de lucru de oriunde cu software-ul de acces la staţia de lucru Teradici PCoIP®. Fără să aveţi nevoie de hardware suplimentar, puteţi gestiona complet sistemul într-un mediu neconectat, ca şi cum v-aţi afla acolo.


Utilizaţi orice dispozitiv de tip client care are activat software-ul Teradici PCoIP® pentru a vă conecta de la distanţă la staţia dvs. de lucru, beneficiind de o mobilitate maximă fără să faceţi rabat de la performanţă sau securitate. Cu instalare rapidă şi întreţinere simplă, software-ul Teradici PCoIP® utilizează cea mai sigură tehnologie de afişare la distanţă pentru a oferi o experienţă de utilizare fără egal în reţele. De asemenea, oferă compatibilitate pentru clienţi zero şi acceptă două afişaje pentru a maximiza opţiunile profesioniştilor mobili.

 

 

Securitate şi performanţă

Securitate şi performanţă

Staţiile de lucru Precision™ oferă cele mai bune soluţii de securitate la nivel de terminal din clasa respectivă, printre care se numără criptarea completă, autentificarea avansată şi protecţia de vârf împotriva programelor rău intenţionate dintr-un singur loc

DDP | Encryption vă protejează datele de la nivelul tuturor terminalelor, inclusiv de pe suporturile de stocare externe, de pe hard diskurile cu autocriptare şi din soluţiile de stocare bazate pe cloud public.3

DDP | Security Tools (DDP | ST) este o soluţie completă de securitate inclusă în toate sistemele Precision, Latitude şi OptiPlex. DDP | ST oferă opţiuni de autentificare avansată care vă ajută să ţineţi utilizatorii neautorizaţi departe de datele şi de organizaţia dvs.

DDP | Protected Workspace oferă o abordare nouă asupra protecţiei împotriva programelor rău intenţionate. Are menirea să vă protejeze datele şi utilizatorii de orice conţinut suspect, inclusiv de atacurile permanente avansate şi de exploiturile necunoscute anterior.

Alegeţi-vă accesoriile şi serviciile

Alegeţi-vă accesoriile şi serviciile

Specificatii tehnice

Producatori:
DELL
COD:
2007100146
Stare:
Ref. m@dd
Model Procesor:
XEON
Nr. Procesoare:
2
Frecventa Procesor:
2.4 GHz
Cod Procesor:
E5-2630V3
Mem Cache Procesor:
10 MB
Tip Memorie RAM:
DD-RAM 3 ECC
Capacitate RAM:
64 GB
Tip HDD:
SATA
Capacitate HDD:
2000 GB
Prod. Placa Video:
NVIDIA
Chipset Placa Video:
NVS 310
Memorie Video:
512 MB
Controler RAID:
DA
Format Carcasa:
TOWER
Garantie Produs:
12 LUNI
Unitate Optica:
DVDRW
Sistem de Operare:
OPTIONAL
Tip Porturi Incluse:
1 x PS2 1 x RJ-45 4 x USB 3.0 6 x USB 2.0 4 x SATA
Caracteristici Speciale:
Retea 10/100/1000
Compara produsele

You have no items to compare.

pcmadd, refurbished
Madd Electronics este partener MAR Microsoft, astfel gasiti la noi calculatoare reconditionate cu licenta Windows, Office sau Server la preturi incredibile. La cerere, cu fiecare calculator sau laptop veti primi licenta Windows preinstalat, optional Office. Toate produsele ce se gasesc pe acest site sunt pe stoc, fie ele noi sau second hand sh | refurbished | reconditionat, acest magazin este unul real. La noi gasiti cele mai ieftine calculatoare reconditionate cu licenta Microsoft, monitoare,imprimante, servere,consumabile, accesorii, laptop