X

Intra in cont sau Creaza un cont nou

Client nou

Inregistrand un cont nou, vei putea comanda mai rapid, sa salvezi mai mult adrese de livrare, sa salvezi date despre comenzi si multe altele.

Client inregistrat

Intra in contul tau folosind campurile de mai jos.

* Campuri obligatorii

afiliat

Dell, PRECISION TOWER 5810, Intel Xeon E5-1607 v3, 3.10 GHz, HDD: 500 GB, RAM: 16 GB, video: nVIDIA Quadro K2200; TOWER

Puteti castiga 1 punct pentru evaluarea unui produs si/ sau scrierea unei recenzii pentru acesta.

Vei primi 81 puncte
3.200 RON

Prezentare

O noua generatie de performante

Stoc: Limitat

In magazinele M@dd din Cluj-Napoca

Mai multe poze

 • Dell, PRECISION TOWER 5810, Intel Xeon E5-1607 v3, 3.10 GHz, HDD: 500 GB, RAM: 16 GB, video: nVIDIA Quadro K2200; TOWER
 • Dell, PRECISION TOWER 5810, Intel Xeon E5-1607 v3, 3.10 GHz, HDD: 500 GB, RAM: 16 GB, video: nVIDIA Quadro K2200; TOWER
 • Dell, PRECISION TOWER 5810, Intel Xeon E5-1607 v3, 3.10 GHz, HDD: 500 GB, RAM: 16 GB, video: nVIDIA Quadro K2200; TOWER
 • Dell, PRECISION TOWER 5810, Intel Xeon E5-1607 v3, 3.10 GHz, HDD: 500 GB, RAM: 16 GB, video: nVIDIA Quadro K2200; TOWER
 • Ai gasit mai ieftin? Anunta-ne!
 • Negociaza pretul!
Acest produs iti poate aduce un comision de 134 LEI ! Detalii aici...

Negocieaza pretul

x

Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii

 • Reload captcha

Detalii

O nouă generatie de performantă


Dispunând de cele mai recente optiuni de procesorul Intel Xeon Processor E5-1630 v, realizati rapid cele mai solicitante aplicatii interactive.

Grafică puternică si memorie: Grafica video Nvidia Quadro oferă viteza necesara pentru a rula cele mai exigente aplicatii software. Noile cadre Quadro  oferă o memorie grafică dedicată mai mare pentru seturile de date mari. Memoria sistemului este extensibilă până la 256GB, utilizând cea mai recentă tehnologie de memorie DDR4.
Certificat pentru o fiabilitate perfectă


Certificarea ISV (Independent Software Vendor) înseamnă că statia de lucru Precision 5810 pe care o achizitionati este testata pentru a vă asigura că aplicatiile de înaltă performantă pe care vă bazati în fiecare zi functionează fără probleme. Certificarea ISV este rezultatul ingineriei precise si a testelor riguroase pentru a optimiza performanta si fiabilitatea pentru a conduce aplicatii industriale importante pentru inginerie, productie, media, divertisment, asistentă medicală, stiinte ale vietii, petrol, gaze, economie si servicii financiare. Aplicatiile certificate Dell ISV acoperă cele mai populare aplicatii software independente, inclusiv:
-Dassault Systèmes, inclusiv CATIA si SolidWorks;
-Autodesk Product Design Suite incluzând Inventor® si AutoCAD, 3D CAD si Revit®;
-Adobe Creative Cloud®, inclusiv Premiere Pro CC si After Effects® CC;
-PTC incluzând PTC Creo si Pro / ENGINEER Wildfire4.0;
-Siemens, inclusiv Solid Edge, Tecnomatix si NX;
-Barco;
-Schlumberger Petrel.


Maximizati fiabilitatea cu tehnologia Dell Reliable Memory (RMT) Pro


Tehnologia Reliable Memory (RMT) Pro exclusivă, patentată de Dell, vă ajută la maximizarea timpului de functionare si asigurati-vă că statiile dvs. de lucru functionează la fel de mult ca dvs. RMT Pro functionează împreună cu memoria codului de corectare a erorilor (ECC) pentru a detecta si corecta erorile de memorie în timp real. RMT Pro face ca erorile de memorie să fie practic inexistente, astfel încât memoria gresita să nu mai revină din nou, iar memoria DIMM poate fi utilizată în continuare. Cu un simplu sistem de repornire, RMT Pro izolează zona defectă din memorie si o ascunde din sistem.
Îmbunătătiti productivitatea cu ajutorul aplicatiei Dell Precision

OptimizerAplicatiile diferite au cerinte de sistem diferite. Permiteti Dell Precision Optimizer să ia presupunerile de a personaliza setările prin ajustarea automată a setărilor de sistem. Gratuit cu statia dvs. de lucru Precision 5810, Dell Precision Optimizer, cu management centralizat SCCM, vă ajută automat statia de lucru pentru a rula unele dintre cele mai populare aplicatii furnizor de software independent (ISV) la cele mai rapide viteze posibile, sporind productivitatea. Instrumentul de optimizare a preciziei Dell generează rapoarte de performantă în timp real pentru utilizarea procesorului, a memoriei si a graficelor, precum si trimiterea unui raport de sistem către IT pentru analiză.

Gestiune personalizabilă


Actualizare usoară: Actualizati o dată si actualizati-vă peste tot cu extensii Intel® vPro ™ unice Dell pentru gestionarea BIOS la distantă si stergerea unitătii de disc, chiar si atunci când sistemele sunt offline.
Dell Client Command Suite: Prin construirea de capabilităti de gestionare unice în statiile de lucru Precision, Dell Client Command Suite oferă instrumente gratuite de automatizare care ajută la automatizarea si eficientizarea implementării, monitorizării si actualizării sistemului în medii IT complexe.
Cea mai buna integrare în clasă: Instrumentele noastre de automatizare lucrează cu toate consolele de management si se integrează perfect cu Microsoft Systems Center 2012, permitând 77% mai putine pasi pentru a importa driverele.
Optimizat pentru productivitate


Accesati statia de lucru de oriunde cu Teradici PCoIP® Workstation Access Software. Fără orice hardware suplimentar, puteti să vă administrati complet aparatul într-un mediu "luminos", ca si cum ati fi fost acolo.
Folositi orice dispozitiv client Teradici PCoIP® conectat de la distantă la statia dvs. de lucru pentru o mobilitate maximă, fără a sacrifica performanta sau securitatea. Rapid de instalat si usor de întretinut, Teradici PCoIP® utilizează cea mai sigură tehnologie de afisare la distantă pentru a oferi o experientă de neegalat a utilizatorului în retele. 


Caracteristici de economisire a timpului

Unităti traditionale, viteze în stare solidă: cu solutiile software optionale Intel® CAS-W, puteti activa viteze de I / O apropiate de cele ale configuratiilor unitătii SSD la pretul unitătilor traditionale. Intel® CAS-W oferă o experientă mai bună pentru utilizatori, cu o rată a cadrelor de până la 3,6x mai mare în Adobe After Effects® 2015 si cu până la 70% rate de raportare de până la 70% în AutoCAD® 2015.

Controler optional PCIe SATA / SAS RAID: Reduceti timpul de încărcare sau de salvare a seturilor mari de date cu controlere RAID software sau hardware pentru unitatea hard disk disponibilă pe toate statiile de lucru Precision.

Locator rapid al resurselor (QRL): Codurile QR specifice unui model aflate în sistem vă permit să accesati rapid modalităti detaliate si să depanati hardware-ul de pe telefonul smartphone.


Securitate si performantă

Statiile de lucru Precision™ prezintă cele mai bune solutii de securitate pentru, care includ criptarea completă, autentificarea avansată si protectia malware de ultimă generatie dintr-o singură sursă.

DDP | Instrumentele de securitate (DDP | ST) reprezintă o solutie de securitate de la capăt la cap, inclusă în toate sistemele Precision, Latitude si OptiPlex. DDP | ST oferă optiuni de autentificare avansate pentru a vă ajuta să păstrati utilizatorii neautorizati din datele dvs. si din afacerea dvs.

DDP | Spatiul de lucru protejat are o nouă abordare a prevenirii malware-ului. Acesta este conceput pentru a vă proteja datele si utilizatorii de toate continuturile nedovedite - chiar si amenintări persistente avansate (APT) si exploatări zero-zi.

Specificatii tehnice

Producatori:
DELL
COD:
2007100148
Stare:
Ref. m@dd
Model Procesor:
XEON
Nr. Procesoare:
1
Frecventa Procesor:
3.1 GHz
Cod Procesor:
E5-1607
Mem Cache Procesor:
12 MB
Tip Memorie RAM:
DD-RAM 3 ECC
Capacitate RAM:
16 GB
Tip HDD:
SATA
Capacitate HDD:
500 GB
Prod. Placa Video:
NVIDIA
Chipset Placa Video:
Quadro K2200
Memorie Video:
2048 MB
Controler RAID:
DA
Format Carcasa:
TOWER
Garantie Produs:
12 LUNI
Unitate Optica:
-
Sistem de Operare:
OPTIONAL
Tip Porturi Incluse:
2 x PS2 4 x USB 3.0 6 x USB 2.0 3 x Audio 1 x RJ 45 1 x Serial port
Caracteristici Speciale:
nVidia Quadro
Compara produsele

You have no items to compare.

pcmadd, refurbished
Madd Electronics este partener MAR Microsoft, astfel gasiti la noi calculatoare reconditionate cu licenta Windows, Office sau Server la preturi incredibile. La cerere, cu fiecare calculator sau laptop veti primi licenta Windows preinstalat, optional Office. Toate produsele ce se gasesc pe acest site sunt pe stoc, fie ele noi sau second hand sh | refurbished | reconditionat, acest magazin este unul real. La noi gasiti cele mai ieftine calculatoare reconditionate cu licenta Microsoft, monitoare,imprimante, servere,consumabile, accesorii, laptop