X

Intra in cont sau Creaza un cont nou

Client nou

Inregistrand un cont nou, vei putea comanda mai rapid, sa salvezi mai mult adrese de livrare, sa salvezi date despre comenzi si multe altele.

Client inregistrat

Intra in contul tau folosind campurile de mai jos.

* Campuri obligatorii

afiliat
Tastatura ALIENWARE ADVANCE GAMING AW568, layout UK, NEGRU, USB, MULTIMEDIA, 00PDJP

Dell OptiPlex 755; Intel Core 2 Duo E8500 3.2 GHz; TOWER

Puteti castiga 1 punct pentru evaluarea unui produs si/ sau scrierea unei recenzii pentru acesta.

Vei primi 13 puncte
520 RON

Prezentare

Specificatii Tehnice: Dell OptiPlex 755
Producator: DELL
Cod Produs: 2007030051
Procesor: INTEL CORE 2 DUO (E8500) 3.2 GHz
Memorie: 2 GB (DD-RAM 2)
Hard Disk: 80 GB SATA
Placa Video: INTEL GMA 3100
Unitate Optica: DVD
Stare: SH
Format carcasa: TOWER
Garantie 12 luni
Configureaza produsul

Disponibilitate: Indisponibil

Second-Hand Dell OptiPlex 755

Mai multe poze

  • Second-Hand Dell OptiPlex 755
  • Dell OptiPlex 755; Intel Core 2 Duo E8500 3.2 GHz; TOWER
  • Dell OptiPlex 755; Intel Core 2 Duo E8500 3.2 GHz; TOWER
  • Ai gasit mai ieftin? Anunta-ne!
  • Negociaza pretul!
Acest produs iti poate aduce un comision de 22 LEI ! Detalii aici...

Negocieaza pretul

x

Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii

  • Reload captcha
    Attention: Captcha is case sensitive.

Detalii

Productivitatea creste zilnic

Fiabil, stabil si sigur, desktopul OptiPlex 755 este creat pentru a maximiza potentialul organizatiei dvs., oferind angajatilor instrumente esentiale pentru indeplinirea corecta a sarcinilor. Cu trei optiuni disponibile pentru designul carcasei, puteti gasi solutii care se adapteaza cel mai bine cerintelor impuse de spatiu si de buget.

•Cu variantele de procesoare Intel, desktopul OptiPlex 755 ofera performante si valoare impresionante.

•Windows® 7 Professional

•Compatibilitate cu memorie DDR2 de pana la 8 GO, pentru functionare rapida, cu un consum redus de energie, si multitasking simplu.

•Placi video integrate si separate optionale, instalate simultan, pentru o optiune economica de lucru cu patru monitoare, utilizand atat porturi analogice (VGA), cat si porturi digitale (DVI) împreuna cu o placa grafica unica. Optiunile suplimentare de placi grafice separate duale va pot ajuta sa sporiti si mai mult performantele celor patru monitoare.

Usor de monitorizat si de administrat

Creat pentru a oferi performante fara compromisuri atat pentru utilizatori finali, cat si pentru profesionisti IT, desktopul OptiPlex 755 ofera capacitatile care permit unei organizatii sa lucreze cu mai multa eficienta si mai multa eficacitate.

•Tehnologia Broadcom® TruManage™ permite personalului IT sa monitorizeze si sa întretina desktopul OptiPlex 755 la distanta, ajutandu-va sa minimizati duratele de inactivitate ale utilizatorilor si sa programati corectii si actualizari în afara orelor de varf.

•Serviciul optional Dell de gestionare a imaginilor3 si serviciul optional Dell ProManage va pot ajuta sa reduceti costurile si în acelasi timp sa extindeti serviciile si capacitatile personalului IT din organizatia dvs.

•Ciclul de viata de 20 de luni poate reduce costurile si complexitatea asociate de obicei cu recertificarea sistemelor. Optiunile suplimentare de servicii si asistenta pot extinde si mai mult ciclul de viata al produselor.

•Designul de carcasa care nu necesita instrumente va poate ajuta sa facilitati furnizarea serviciilor, în timp ce LED-urile de depanare DirectDetect permit diagnosticarea rapida a problemelor hardware.

Securitate în care puteti avea încredere

Desktopul OptiPlex 755 ofera personalului IT mai multe optiuni de securitate, atat în interiorul cat si în exteriorul carcasei sistemului:

Securitatea oferita de modulul TPM (Trusted Platform Module) 1.23 integrat ofera protectie la nivel de hardware pentru date si parole.

Securizati datele esentiale cu hard diskuri cu criptare completa (FDE)4 sau cu unitati SSD optionale si alegeti Serviciul optional ProSupport de distrugere certificata a datelor5 si Serviciul optional ProSupport de recuperare a datelor de pe hard disk5 pentru a beneficia de niveluri suplimentare de securitate a datelor.

Contactul de alarma optional împotriva deschiderii neautorizate a carcasei va ajuta sa va protejati datele si sistemul.

Design cu eficienta energetica, responsabilitate fata de mediu

Cu designul sau ecologic, cu un consum redus de energie, desktopul OptiPlex 755 reflecta avantajele potentiale pentru activitatea si bugetul dvs.

Desktopul OptiPlex 755 ofera setari de alimentare Dell Energy Smart si surse de alimentare optionale, cu eficienta ridicata, pentru anumite configuratii. Calculatorul de consum energetic pentru clienti Dell va permite sa estimati gradul de utilizare a energiei pentru mai multe sisteme OptiPlex particularizate.

In calitate de partener care respecta standardul ENERGY STAR, Dell a proiectat anumite configuratii ale desktopului OptiPlex 755 în vederea conformitatii cu standardele ENERGY STAR 5.0 pentru eficienta energetica.

Anumite configuratii ale desktopului OptiPlex 755 sunt eligibile pentru calificativul EPEAT® Gold. Gold reprezinta cel mai înalt standard EPEAT (Instrument de evaluare ecologica a produselor electronice), un set de criterii de performanta pentru evaluarea atributelor ecologice ale produselor electronice, atat în sectorul public, cat si în cel privat.

Specificatii tehnice

Producatori:
DELL
COD:
2007030051
Stare:
SH
Model Procesor:
CORE 2 DUO
Frecventa Procesor:
3.2 GHz
Cod Procesor:
E8500
Tip Memorie RAM:
DD-RAM 2
Capacitate RAM:
2 GB
Tip HDD:
SATA
Capacitate HDD:
80 GB
Prod. Placa Video:
INTEL
Chipset Placa Video:
GMA 3100
Memorie Video:
SHARE
Controler RAID:
DA
Format Carcasa:
TOWER
Garantie Produs:
12 LUNI
Unitate Optica:
DVD
Sistem de Operare:
OPTIONAL
Tip Porturi Incluse:
sloturi RAM: 4;
2x PCI; 1x PCI-E 1x; 1x PCI-E 4x;
2x front USB; 4x back USB;
1x port SERIAL; port PARALEL;
2x HDD BAY; 2x OPTICAL BAY;
on board sound
Caracteristici Speciale:
Compara produsele

You have no items to compare.

pcmadd, refurbished
Madd Electronics este partener MAR Microsoft, astfel gasiti la noi calculatoare reconditionate cu licenta Windows, Office sau Server la preturi incredibile. La cerere, cu fiecare calculator sau laptop veti primi licenta Windows preinstalat, optional Office. Toate produsele ce se gasesc pe acest site sunt pe stoc, fie ele noi sau second hand sh | refurbished | reconditionat, acest magazin este unul real. La noi gasiti cele mai ieftine calculatoare reconditionate cu licenta Microsoft, monitoare,imprimante, servere,consumabile, accesorii, laptop

 

.