X

Intra in cont sau Creaza un cont nou

Client nou

Inregistrand un cont nou, vei putea comanda mai rapid, sa salvezi mai mult adrese de livrare, sa salvezi date despre comenzi si multe altele.

Client inregistrat

Intra in contul tau folosind campurile de mai jos.

* Campuri obligatorii

afiliat
Laptop DELL, LATITUDE E7450, Intel Core i7-5600U, 2.60 GHz, HDD: 256 GB, RAM: 8 GB, video: Intel HD Graphics 5500, webcam, 14 LCD (FHD), 1920 x 1080"

ACCESS POINT cu management, TP-LINK model: 150 Mbps Wireless; WIRELESS; PORTURI: 4 x RJ-45 ; TL-WR743ND""

Puteti castiga 1 punct pentru evaluarea unui produs si/ sau scrierea unei recenzii pentru acesta.

106 RON

Prezentare

TL-WR743ND este un router client/AP care integreaza posibilitatile de conectare in retea prin fir/wireless si combina functiile unui acces point wireless, client AP, switch de 4 porturi si router NAT. Acesta funtioneaza ca dispozitiv client cu suportul unui WISP, la care se pot conecta computerele din reteaua locala, in mod wireless sau prin cablu. Dispune de asemnea de functia Quick Security Setup, care faciliteaza stabilirea unei conexiuni securizate prin simpla apasare a butonului amplasat pe carcasa dispozitivului. In plus, TL-WR743ND suporta PoE pasiv, convenabil pentru amplasarea fizica a dispozitivului in locatii fara acces la o priza de alimentare.

Disponibilitate: Indisponibil

ROUTER TP-LINK; model: TL-WR743ND

Mai multe poze

  • ROUTER TP-LINK; model: TL-WR743ND
  • ACCESS POINT cu management, TP-LINK model: 150 Mbps Wireless; WIRELESS; PORTURI: 4 x RJ-45 ; TL-WR743ND
  • Ai gasit mai ieftin? Anunta-ne!
  • Negociaza pretul!

Negocieaza pretul

x

Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii

  • Reload captcha
    Attention: Captcha is case sensitive.

Detalii

Mod router client AP - client WISP

TL-WR743ND este conceput pentru a fi configurat in modul router client AP ca mod wireless implicit pentru a suporta o conexiune WISP. Atunci cand acesta functioneaza ca un dispozitiv client WISP pentru accesul la INternet, computerele din reteaua locala se pot conecta la TL-WR743ND prin cablu sau wireless. Adevarata valoare a lui TL-WR743ND sta in faptul ca acesta indeplineste simultan rolul unui modem router conventional si al unui punct de acces obisnuit.

Suport PoE pasiv - implementarea flexibila

TL-WR743ND este echipat cu un port WAN RJ-45, conceput pentru a suporta functia de PoE pasiv. Pentru utilizatorii care necesita un semnal WISP mai puternic, pentru care trebuie sa amplaseze dispozitivul in locatii fara prize de curent, cum ar fi in pod sau in garaj, TL-WR743ND va indeplini cu succes sarcina, cu capabilitati Power over Ethernet integrate, de pana la 30 de metri. Utilizatorii pot beneficia de posibilitati flexibile de amplasare fara a depinde de existenta unei prize de curent.

VIteza si acoperire

Compatibil cu standardul IEEE 802.11n, TL-WR743ND poate stabili cu usurinta o retea wireless si poate atinge o viteza de transmisie si o arie de acoperire mult mai mare decat produsele conventionale. Cu rate de transmisie de pana la 150Mbps, utilizatorii se pot bucura de o experienta mai fluida de navigare, pentru activitati ca schimbul de fisiere, streaming media si apeluri pe Internet.

Compatibil cu WPS, TL-WR743ND dispune de Quick Security Setup, care permite utilizatorilor sa configureze aporape instantaneu o conexiune wireless securizata prin simpla apasare a butonului QSS, fara a necesita memorarea uneni parole.

Specificatii tehnice

COD:
6935364051556
Producatori:
TP-LINK
Tip Echipament:
ROUTER
Model:
TL-WR743ND
Management:
DA
Wireless:
DA
Port 1:
RJ-45 10/100
Caracteristici Speciale:
-
Stare:
Factory ref.
Tip Porturi Incluse:
4 x RJ-45 10/100;
Compara produsele

You have no items to compare.

pcmadd, refurbished
Madd Electronics este partener MAR Microsoft, astfel gasiti la noi calculatoare reconditionate cu licenta Windows, Office sau Server la preturi incredibile. La cerere, cu fiecare calculator sau laptop veti primi licenta Windows preinstalat, optional Office. Toate produsele ce se gasesc pe acest site sunt pe stoc, fie ele noi sau second hand sh | refurbished | reconditionat, acest magazin este unul real. La noi gasiti cele mai ieftine calculatoare reconditionate cu licenta Microsoft, monitoare,imprimante, servere,consumabile, accesorii, laptop

 

.