X

Intra in cont sau Creaza un cont nou

Client nou

Inregistrand un cont nou, vei putea comanda mai rapid, sa salvezi mai mult adrese de livrare, sa salvezi date despre comenzi si multe altele.

Client inregistrat

Intra in contul tau folosind campurile de mai jos.

* Campuri obligatorii

afiliat
ALIENWARE, AREA-51 R5, Intel Core i9-7980XE Extreme Edition, 18-Core , 2.60 GHz, HDD: 480 GB SSD, 2000 GB, RAM: 32 GB, video: nVIDIA GeForce 1080, TOWER

SWITCH TP-LINK; model: TL-SG1016D; PORTURI: 16 x RJ-45 10/100/1000

Puteti castiga 1 punct pentru evaluarea unui produs si/ sau scrierea unei recenzii pentru acesta.

Vei primi 8 puncte
335 RON

Prezentare

SWITCH TP-LINK; model: TL-SG1016D

Disponibilitate: Indisponibil

Mai multe poze

  • SWITCH TP-LINK; model: TL-SG1016D; PORTURI: 16 x RJ-45 10/100/1000
  • SWITCH TP-LINK; model: TL-SG1016D; PORTURI: 16 x RJ-45 10/100/1000
  • Ai gasit mai ieftin? Anunta-ne!
  • Negociaza pretul!
Acest produs iti poate aduce un comision de 14 LEI ! Detalii aici...

Negocieaza pretul

x

Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii

  • Reload captcha
    Attention: Captcha is case sensitive.

Detalii

Switchul Ethernet Gigabit TL-SG1016D reprezintă un upgrade de înaltă performanţă, asigură costuri reduse, este uşor de utilizat, toate acestea făcându-l echipamentul ideal pentru a face trecerea de la o reţea veche la o rețea de 1000Mbps.Toate cele 16 port-uri suportă funcția auto MDI/MDIX,dumneavoastră nefăcându-vă griji în privinţa conectării corecte a cablului, pur şi simplu conectaţi şi utilizaţi. Mai mult decât atât, cu ajutorul tehnologiei inovatoare pentru eficienţă-energetică, TL-SG1016D poate economisi până la 15% din consumul de energie și 80% din materialul de ambalare poate fi reciclat, devenind astfel o soluţie eco-friendly pentru reţeaua dumneavoastră.

Tehnologia Green TP-LINK

Produsul TL-SG1016D Gigabit Switch dispune de ultima tehnologie inovatoare pentru eficientă-energetică, aceasta extinzând foarte mult capacitatea dumneavoastră de reţea cu mult folosind mai puţină energie. Consumul de energie se ajustează automat în funcţie de starea linkului pentru a limita amprenta de carbon a reţelei dumneavoastră. Produsul respectă normele europene RoHS, acestea interzicând utilizarea anumitor materiale periculoase. În plus, 80% din materialul de ambalare poate fi reciclat.

Performanță Superioară

Toate cele 16 porturi sunt Gigabit RJ-45, ele asigurând transferul de fişiere mari şi de asemenea compatibilitatea cu dispozitivele 10Mbps și 100Mbps Ethernet. Dispunând de o arhitectură switching antiblocare, TL-SG1016D transmite şi filtreză pachetele la viteza maximă a cablului asigurănd în același timp un throughput maxim. Cu ajutorul funcției Jumbo Frame 10KB, performanţa transferurilor de fişiere mari este îmbunătăţită în mod semnificativ. Suportă de asemenea funcția Flow Control conform standardului IEEE 802.3x pentru modulul Full Duplex şi backpressure pentru modulul Half Duplex , acestea atenuând congestionarea traficului şi asigurând fiabilitatea transmisiilor de date. Este o alegere perfectă pentru a actualiza reţeaua Gigabit în timp ce protejați investiţia anterioară în mod corespunzător.

Uşor de Utilizat

Caracteristicile auto ale acestui switch gigabit asigură instalarea simplă şi fără efort, plug and play. Nu este necesară configurarea. Funcţia Auto MDI / MDIX elimină necesitatea cablurilor crossover. Funcţia de Auto-negociere pe fiecare port detectează viteza unui dispozitiv de reţea (10, 100 Mbps sau 1000 Mbps) şi reglează în mod inteligent viteza pentru compatibilitate şi performanţă optimă.

* Maximul gradului de economisire a energiei comparativ cu un switch TP-LINK convenţional, rata de economisire reală poate varia în funcţie de condiţiile de utilizare.

Specificatii tehnice

COD:
6935364020613
Producatori:
TP-LINK
Tip Echipament:
SWITCH
Model:
TL-SG1016D
Management:
NU
Wireless:
NU
Port 1:
RJ-45 100/1000
Caracteristici Speciale:
Stare:
NEW
Tip Porturi Incluse:
16 x RJ-45 10/100/1000
Compara produsele

You have no items to compare.

pcmadd, refurbished
Madd Electronics este partener MAR Microsoft, astfel gasiti la noi calculatoare reconditionate cu licenta Windows, Office sau Server la preturi incredibile. La cerere, cu fiecare calculator sau laptop veti primi licenta Windows preinstalat, optional Office. Toate produsele ce se gasesc pe acest site sunt pe stoc, fie ele noi sau second hand sh | refurbished | reconditionat, acest magazin este unul real. La noi gasiti cele mai ieftine calculatoare reconditionate cu licenta Microsoft, monitoare,imprimante, servere,consumabile, accesorii, laptop

 

.