X

Intra in cont sau Creaza un cont nou

Client nou

Inregistrand un cont nou, vei putea comanda mai rapid, sa salvezi mai mult adrese de livrare, sa salvezi date despre comenzi si multe altele.

Client inregistrat

Intra in contul tau folosind campurile de mai jos.

* Campuri obligatorii

afiliat

SWITCH CISCO; model: CATALYST 2948G; MANAGEMENT; PORT CONSOLA; PORTURI: 48 x RJ-45 10/100/1000; REF

Puteti castiga 1 punct pentru evaluarea unui produs si/ sau scrierea unei recenzii pentru acesta.

Vei primi 11 puncte
435 RON

Prezentare

2948G Catalyst este un switch eficient, de intalta performanta cu caracteristici bogate pentru clientii care necesita comutare Layer 2 de pana la 48 10/100 conexiuni desktop. 2948G Catalyst dispune de o configuratie dedicata de 48 de porturi Ethernet Ethernet si 2 moduri Gigabit Ethernet Uplink.Acest switch are o arhitectura non-blocanta de 25Gbps care permite ca toate porturile sa functioneze simultan la viteza optima. Cele doua moduri Gigabit Uplink suprota standardul de tehnologie GBIC pentru a oferi clientului flexibilitatea de a selecta si schimba interfete Gigabit rapid si simplu.

Disponibilitate: Indisponibil

SWITCH CISCO

Mai multe poze

  • SWITCH CISCO
  • Ai gasit mai ieftin? Anunta-ne!
  • Negociaza pretul!
Acest produs iti poate aduce un comision de 18 LEI ! Detalii aici...

Negocieaza pretul

x

Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii

  • Reload captcha
    Attention: Captcha is case sensitive.

Detalii

2948G Catalyst este un switch cu configuratie fixa Layer 2 Ethernet cu 48 de porturi RJ45 10/100Mbps si doua porturi Gigabit Ethernet Upling cu interfata modulara GBIC, facandu-l ideal pentru intreprinderile care au nevoie de solutii eficiente la costuri reduse.Fiecare dintre cele 48 de porturi prezinta detectare automata si autoconfigurare.

Flexibilitate

Fiecare 2948G Catalyst vine standard cu doua porturi Gigabit Uplink, care pot fi configurate cu o varietate de diferite interfete de retea in functie de cerintele clientului. Utilizand tehnologia avansata GBIC ( GigaBit Interface Converter ) clientii pot alege interfete Gigabit cu shortwave ( 1000BASE-SX ) sau longwave ( 1000BASE-LX sau singlemode extended range ( 1000BASE-ZX ), in functie de cerintele de configurare a retelei.

Performante de nivel inalt

2948G Catalyst suporta setul complet de caracteristici disponibile pentru Catalyst System Software pentru intreprinderi. Nu numai ca acesta asigura interoperabilitatea cu alte switch-uri Catalyst, dar va pune la dispozitie switch-ul cu cele mai multe caracteristici Layer 2 disponibile ( scalabilitate avansata, managementul latimii de banda, rezilienta retea, securitate ).

Arhitectura non-blocanta de inalta performanta

2948G Catalyst suporta o arhitectura de inalta performanta, non-blocanta, cu capacitate toatala de 24Gbps, ceea ce se traduce prin minimizarea congestionarii traficului si imbunatatirea timpului de raspuns al retelei.

Specificatii tehnice

COD:
201603002
Producatori:
CISCO
Tip Echipament:
SWITCH
Model:
CATALYST 2948G
Management:
DA
Wireless:
NU
Port 1:
RJ-45 10/100/1000
Caracteristici Speciale:
-
Stare:
SH
Tip Porturi Incluse:
48 x RJ-45 10/100/1000;
Compara produsele

You have no items to compare.

pcmadd, refurbished
Madd Electronics este partener MAR Microsoft, astfel gasiti la noi calculatoare reconditionate cu licenta Windows, Office sau Server la preturi incredibile. La cerere, cu fiecare calculator sau laptop veti primi licenta Windows preinstalat, optional Office. Toate produsele ce se gasesc pe acest site sunt pe stoc, fie ele noi sau second hand sh | refurbished | reconditionat, acest magazin este unul real. La noi gasiti cele mai ieftine calculatoare reconditionate cu licenta Microsoft, monitoare,imprimante, servere,consumabile, accesorii, laptop

 

.