X

Intra in cont sau Creaza un cont nou

Client nou

Inregistrand un cont nou, vei putea comanda mai rapid, sa salvezi mai mult adrese de livrare, sa salvezi date despre comenzi si multe altele.

Client inregistrat

Intra in contul tau folosind campurile de mai jos.

* Campuri obligatorii

afiliat

ROUTER TP-LINK; model: TD-W8901G; MANAGEMENT; WIRELESS; PORTURI: 4 x RJ-45 10/100/1000

Puteti castiga 1 punct pentru evaluarea unui produs si/ sau scrierea unei recenzii pentru acesta.

Vei primi 4 puncte
145 RON

Prezentare

TD-W8901G este un router wireless 54mbps cu modem ADSL2+ de inalta performanta care ofera o utilizare eficienta a standardului ADSL2+ intr-o solutie fiabila si cost eficienta destinata retelelor mici din locuinte sau birouri. Acesta este un dispozitiv 3 in 1 care combina functiile unui modem DSL de mare viteza, unui router NAT cu 4 porturi 10/100Mbps, si unui acces point wireless G. Utilizand TD-W8901G, puteti crea cu usurinta o retea wireless de mare viteza securizata pentru a partaja fisiere, uzica, fotografii si dispozitive de imprimare cu diverse computere din retea.

Disponibilitate: Indisponibil

ROUTER TP-LINK; model: TD-W8901G

Mai multe poze

  • ROUTER TP-LINK; model: TD-W8901G
  • ROUTER TP-LINK; model: TD-W8901G; MANAGEMENT; WIRELESS; PORTURI: 4 x RJ-45 10/100/1000
  • ROUTER TP-LINK; model: TD-W8901G; MANAGEMENT; WIRELESS; PORTURI: 4 x RJ-45 10/100/1000
  • Ai gasit mai ieftin? Anunta-ne!
  • Negociaza pretul!
Acest produs iti poate aduce un comision de 6 LEI ! Detalii aici...

Negocieaza pretul

x

Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii

  • Reload captcha
    Attention: Captcha is case sensitive.

Detalii

O solutie completa

Ca dispozitiv 3 in 1, TD-W8901G combina functiile unui modem DSL de mare viteza, uni router Nat cu 4 porturi 10/100Mbps, si unui acces point wireless G. Nu este nevoie de un router sau acces point achizitionat separat, TD-W8901G este conceput pentru a oferi o solutie completa pentru accesarea si partajarea unei conexiuni de mare viteza la Internet intr-o retea fara fir sau wireless. TD-W8901G va ajuta sa scapati de aglomeratia de cabluri provenite de la o multitudine de dispozitive desktop, sis a reduceti costul de achizitie si intretinere a echipamentelor de retea.

ADSL de mare viteza si performanta wireless

Fiind compatibil cu cele mai recente standarde ADSL, TD-W8901G ofera o performanta ridicata ( viteza de pana la 24Mbps downstream, 3.5Mbps upstream ) si o acoperire extinsa de la sediu central al furnizorului de servicii Internet ( ISP ) , asigurand o experienta fluenta de streaming media, pentru vizionarea emisiunilor TV, transmisii pe Internet, continut video si aplicatii de telefonie.

Securitate avansata a retelei

TD-W8901G dispune de siteme de firewall NAT si SPI. SPI asigura filtrarea pachetelor la intrare, prevenind potentiale atacuri de pe INternet. Pentru o utilizare mai convenabila, TD-W8901G suporta controlul accesului pe baza de adresa MAC, IP, nume de domeniu si aplicatie, pentru ca parintii si administratorii de retea sa poata stabili politici de restrictionare a accesului pentru copii si angajati, si sa poata preveni accesul neautorizat in reteaua de acasa sau de la birou.

Calitatea serviciului

Mecanismul QoS incorporat ofera politici variate de prioritizare, care ajuta la distribuirea traficului de Internet cu scopul de a asigura utilizatorilor o conexiune continua la retea pentru trafic fluent de date atat la transmisie cat si la receptie, fara grija congestionarilor. Suportul QoS asigura utilizatorilor o transmisie ADSL de calitate ridicata, in special pentru aplicatii ca apeluri de internet, streaming video si jocuri online.

Specificatii tehnice

COD:
6935364060046
Producatori:
TP-LINK
Tip Echipament:
ROUTER
Model:
TD-W8901G
Management:
DA
Wireless:
DA
Port 1:
RJ-45 10/100/1000
Caracteristici Speciale:
-
Stare:
Factory ref.
Tip Porturi Incluse:
4 x RJ-45 10/100/1000;
Compara produsele

You have no items to compare.

pcmadd, refurbished
Madd Electronics este partener MAR Microsoft, astfel gasiti la noi calculatoare reconditionate cu licenta Windows, Office sau Server la preturi incredibile. La cerere, cu fiecare calculator sau laptop veti primi licenta Windows preinstalat, optional Office. Toate produsele ce se gasesc pe acest site sunt pe stoc, fie ele noi sau second hand sh | refurbished | reconditionat, acest magazin este unul real. La noi gasiti cele mai ieftine calculatoare reconditionate cu licenta Microsoft, monitoare,imprimante, servere,consumabile, accesorii, laptop

 

.