X

Intra in cont sau Creaza un cont nou

Client nou

Inregistrand un cont nou, vei putea comanda mai rapid, sa salvezi mai mult adrese de livrare, sa salvezi date despre comenzi si multe altele.

Client inregistrat

Intra in contul tau folosind campurile de mai jos.

* Campuri obligatorii

afiliat
Tastatura ALIENWARE ADVANCE GAMING AW568, layout UK, NEGRU, USB, MULTIMEDIA, 00PDJP

ROUTER TP-LINK; model: TL-WR2543ND; MANAGEMENT; WIRELESS; PORTURI: 4 x RJ-45 10/100/1000

Puteti castiga 1 punct pentru evaluarea unui produs si/ sau scrierea unei recenzii pentru acesta.

Vei primi 11 puncte
426 RON

Prezentare

Cu un Dual Band wireless de 450Mbps combinat cu USB pentru transferul de documente, continuturi media sau imprimare, in aditia porturilor Gigabit, TL-WR2543ND este cel mai robust router, atat pentru locul de munca cat si pentru distractie.

Disponibilitate: Indisponibil

ROUTER TP-LINK; model: TL-WR2543ND

Mai multe poze

  • ROUTER TP-LINK; model: TL-WR2543ND
  • ROUTER TP-LINK; model: TL-WR2543ND; MANAGEMENT; WIRELESS; PORTURI: 4 x RJ-45 10/100/1000
  • ROUTER TP-LINK; model: TL-WR2543ND; MANAGEMENT; WIRELESS; PORTURI: 4 x RJ-45 10/100/1000
  • Ai gasit mai ieftin? Anunta-ne!
  • Negociaza pretul!
Acest produs iti poate aduce un comision de 18 LEI ! Detalii aici...

Negocieaza pretul

x

Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii

  • Reload captcha
    Attention: Captcha is case sensitive.

Detalii

Experienta wireless nelimitata

Cu 3 antene Dual Band, TL-WR2543ND genereaza un debit maxim wireless teoretic de 450Mbps, distribuit pe canale de 2.4 sau 5Ghz, utilizand configuratia MIMO ( Multiple Input Multiple Output). Astfel, utilizatorii beneficiaza de intregul potential al retelei wireless.

Stabilitate si performanta

Odata cu proliferarea dispozitivelor de lucru de peste 2.4Ghz, intreruperile conexiunilor wireless au devenit mai deranjante, dar TL-WR2543ND suporta crearea unei conexiuni wireless de 5Ghz pentru retele de domiciliu, transferand date pe o banda mai putin aglomerata pentru a evita interferentele, pentru a oferi o stabilitate si performanta semnificativ imbunatatita.

Latime de banda mai mare

TL-WR2543ND ofera mai multe abilitati de prelucrare a datelor, eliminand blocajului in transferul de viteza intre conexiunile megabit prin cablu si conexiuni wireless 11n. Astfel, totul va fi mai rapid si eficient, permitand utilizatorului partajarea fisierelor mari, cum ar fi continuturile video HD, in cateva minute fata de ore.

IP QoS - alocarea eficienta a latimii de banda

Intr-o retea wireless, navigarea haotica pe Internet si activitatile de download intens ale utilizatorilor interni conduc de cele mai multe ori la o suprasolicitare a acesteia si la o latime de banda insuficienta. TL-WR2543ND suport functia IP QoS, care asigura o utilizare otpima a latimii de banda, prevenind congestionarile si abuzurile. In acest fel, utilizatorii unei retele mici beneficiaza de latime de banda proprie alocata, fiind diminuat impactul negativ al aplicatiilor mai putin importante asupra performantelor retelei.

Un buton de securitate de configurare

Compatibil cu Wi-Fi Protected Setup ™ (WPS), TL-WR2543ND dispune de configurarea de securitate rapida ce permite utilizatorilor setezea aproape instantaneu securitatea lor, prin simpla apasare a butonului WPS de pe router si stabilirea in mod automat a unei conexiuni securizate WPA2, care este mai sigura comparativ cu criptarile WEP. Nu numai ca aceasta metoda este mai rapida decat realizarea setarilor uzuale de securitate, dar nici nu va fi nevoie sa retineti vreo parola.

Specificatii tehnice

COD:
6935364051563
Producatori:
TP-LINK
Tip Echipament:
ROUTER
Model:
TL-WR2543ND
Management:
DA
Wireless:
DA
Port 1:
RJ-45 10/100/1000
Caracteristici Speciale:
-
Stare:
Factory ref.
Tip Porturi Incluse:
4 x RJ-45 10/100/1000;
Compara produsele

You have no items to compare.

pcmadd, refurbished
Madd Electronics este partener MAR Microsoft, astfel gasiti la noi calculatoare reconditionate cu licenta Windows, Office sau Server la preturi incredibile. La cerere, cu fiecare calculator sau laptop veti primi licenta Windows preinstalat, optional Office. Toate produsele ce se gasesc pe acest site sunt pe stoc, fie ele noi sau second hand sh | refurbished | reconditionat, acest magazin este unul real. La noi gasiti cele mai ieftine calculatoare reconditionate cu licenta Microsoft, monitoare,imprimante, servere,consumabile, accesorii, laptop

 

.