X

Intra in cont sau Creaza un cont nou

Client nou

Inregistrand un cont nou, vei putea comanda mai rapid, sa salvezi mai mult adrese de livrare, sa salvezi date despre comenzi si multe altele.

Client inregistrat

Intra in contul tau folosind campurile de mai jos.

* Campuri obligatorii

afiliat
Tastatura ALIENWARE ADVANCE GAMING AW568, layout UK, NEGRU, USB, MULTIMEDIA, 00PDJP

ROUTER TP-LINK; model: TL-WR1043ND; MANAGEMENT; WIRELESS; PORTURI: 4 x RJ-45 10/100/1000

Vei primi 5 puncte
190 RON

Prezentare

TL-WR1043ND este un router wireless N 300Mbps Gigabit avansat, care integraza posibilitati de conectare in retea prin fir/ wireless si combina functiile unui router pentru acces partajat la Internet cu cele ale unui switch cu 4 porturi. Acesta creaza o retea wireless de mare viteza cu rate de transfer de pana la 300Mbps, care va permit sa va bucurati simultat de aplicatii consumatoare de banda si sensibile la interzieri ca streaming video HD, telefonie VoIP, partajare de fisiere complexe si jocuri online. Routerul este echipat cu un port USB, amplasat pe panoul din spate care permite conectarea dispozitivelor USB de stocare la retea pentru partajarea comoda a resurselor intre utilizatorii retelei.

Disponibilitate: Indisponibil

ROUTER TP-LINK; model: TL-WR1043ND

Mai multe poze

  • ROUTER TP-LINK; model: TL-WR1043ND
  • ROUTER TP-LINK; model: TL-WR1043ND; MANAGEMENT; WIRELESS; PORTURI: 4 x RJ-45 10/100/1000
  • ROUTER TP-LINK; model: TL-WR1043ND; MANAGEMENT; WIRELESS; PORTURI: 4 x RJ-45 10/100/1000
  • Ai gasit mai ieftin? Anunta-ne!
  • Negociaza pretul!
Acest produs iti poate aduce un comision de 8 LEI ! Detalii aici...

Negocieaza pretul

x

Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii

  • Reload captcha
    Attention: Captcha is case sensitive.

Detalii

Capacitate incredibila

TL-WR1043ND integraza un switch Gigabit Ethernet pentru capabilitati puternice de procesare a datelor, si dezlantuie potentialul maxim al standardului N, eliminand blocajele transferului intre conexiunea megabit prin cablu si conexiunea wireless 11n. Toate operatiunile vor fi accelerate si eficientizate astfel incat utilizatorii sa poata impartasi fisiere de mari dimensiuni si continut video de inalta definitie intr-un timp foarte scurt.

Viteza si acoperire extrema

Respectand standardul IEEE 802.11n, routerul ofera posibilitatea implemantarii unei retele wireless, asigurand o viteza de transmisie si o arie de acoperire de 18 ori , si respectiv de 6 ori mai mare decat produsele 11g conventionale. TL-WR1043ND ofera viteza necesara pentru o functionare continua a aplicatiilor intensive, consumatoare de banda ca apeluri VoIP, transmisiuni video HD sau jocuri online, fara intreruperi. Datorita tehnologiei N, routerul este capabil sa minimizeze pierderile de date pe distante lungi si prin obstacole, transforman orice locuinta si spatiile adiacente intr-un imens hot-spot.

Semnal wireless mai stabil

Tehnologia SST ( Signal Sustain Technology ) amplifica semnificativ stabilitatea si puterea semnalului, prin transmiterea simultana pe trei cai de propagare distincte, si integrarea informatiei receptionate prin cele trei receptoare simultan in procesarea semnalului. Reduce semnificativ frecventa deconectarilor, amplifica stabilitatea conexiunii si rata medie de transfer, asigurand, in medie, o crestere de 50% pentru toughput la distant fata de sisteme 2 x 2 MIMO. Clear Channel Assessment aplica mecanismului WLAN “ asculta mediul inaintea transmiterii” ( listen before talk ) latimii de banda necesare pentru asocierea canalelor. CCA evita in mod automat conflictele de canal prin selectarea canalelor dipsonibile si asimileaza avantajele caracteristicii de channel binding, amplificand performantele conexiunii wireless.

Server portabil

Acum va puteti conecta cu usurinta la un dispozitiv extern pentru stocare si schimb de informatii in retea. TL-WR1043ND este echipat cu un port USB prin care puteti conecta un dispozitiv de stocare USB direct la router, de exemplu un flash disk, oferind acces instantaneu la continutul dispozitivului pentru toti utilizatorii conectati.

Configurare rapida a securitatii

Compatibil cu WPS, TL-WR1043ND dispune de functia Quick Security Setup, care permite utilizatorilor sa configureze aproape instantaneu functiile de securitate prin simpla apasare a butonului QSS. Astfel va fi stabilita automat o conexiune securizata WPA2, metoda care ofera o protectie superioara criptarii WEP. Nu numai ca aceasta metoda este mai rapida decat realizarea setarilor uzuale de securitate, dar nici nu va fi nevoie sa tineti minte vreo parola.

Alocarea eficienta a latimii de banda

Intr-o retea wireless, navigarea haotica pe internet si activitatile de download intense ale utilizatorilor interni conduc de cele mai multe ori la o suprasolicitare a acesteia si la latime de banda insuficienta. TL-WR1043ND suporta functia IP QoS, care asigura o utilizare optima a latimii de banda, prevenind congestionarile si abuzurile. In acest fel, utilizatorii unei retelele mici beneficiaza de latime de banda proprie alocata, fiind diminuat impactul negativ al aplicatiilor mai putin importante asupra performantei retelei.

Specificatii tehnice

COD:
6935364051389
Producatori:
TP-LINK
Tip Echipament:
ROUTER
Model:
TL-WR1043ND
Management:
DA
Wireless:
DA
Port 1:
RJ-45 10/100/1000
Caracteristici Speciale:
-
Stare:
Factory ref.
Tip Porturi Incluse:
4 x RJ-45 10/100/1000;
Compara produsele

You have no items to compare.

pcmadd, refurbished
Madd Electronics este partener MAR Microsoft, astfel gasiti la noi calculatoare reconditionate cu licenta Windows, Office sau Server la preturi incredibile. La cerere, cu fiecare calculator sau laptop veti primi licenta Windows preinstalat, optional Office. Toate produsele ce se gasesc pe acest site sunt pe stoc, fie ele noi sau second hand sh | refurbished | reconditionat, acest magazin este unul real. La noi gasiti cele mai ieftine calculatoare reconditionate cu licenta Microsoft, monitoare,imprimante, servere,consumabile, accesorii, laptop

 

.