X

Intra in cont sau Creaza un cont nou

Client nou

Inregistrand un cont nou, vei putea comanda mai rapid, sa salvezi mai mult adrese de livrare, sa salvezi date despre comenzi si multe altele.

Client inregistrat

Intra in contul tau folosind campurile de mai jos.

* Campuri obligatorii

afiliat
Monitor DELL; model: P2212HB; 22"; WIDE; SH

ROUTER TP-LINK; model: TL-WR941ND; MANAGEMENT; WIRELESS; PORTURI: 4 x RJ-45 10/100

Vei primi 4 puncte
165 RON

Prezentare

Echipat cu 3 antene si tehnologia MIMO 3x3, TL-WR941ND poate stabili cu usurinta o retea wireless si poate atinge o viteza si o arie de acoperire mult mai mare decat produsele conventionale. Acesta ofera capabilitati excelente de atenuare a pierderilor de date pe distante lungi si la traversarea unor obstacole in birouri mici sau apartamente mari, chiar si in cladiri cu structura din beton armat. Mai mult, semnalul poate fi detectat cu usurinta pe distante extinse, acolo unde alte produse nu permit acest lucru.

Disponibilitate: Indisponibil

ROUTER TP-LINK; model: TL-WR941ND

Mai multe poze

  • ROUTER TP-LINK; model: TL-WR941ND
  • ROUTER TP-LINK; model: TL-WR941ND; MANAGEMENT; WIRELESS; PORTURI: 4 x RJ-45 10/100
  • ROUTER TP-LINK; model: TL-WR941ND; MANAGEMENT; WIRELESS; PORTURI: 4 x RJ-45 10/100
  • Ai gasit mai ieftin? Anunta-ne!
  • Negociaza pretul!
Acest produs iti poate aduce un comision de 7 LEI ! Detalii aici...

Negocieaza pretul

x

Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii

  • Reload captcha
    Attention: Captcha is case sensitive.

Detalii

Calitate aplicatiilor

Routerul asigura calitatea aplicatiilor consumatoare de banda precum streaming video HD, apeluri VoIP sau jocuri online, fara intarzieri. Datorita tehnologiei N, routerul este capabil sa minimizeze pierderile de date pe distante lungi si prin obstacole, transformand orice locuinta intr-un hotspot .

Semnal wireless mai stabil

Tehnologia SST ( Signal Sustain Technology ) amplifica semnificativ stabilitatea si puterea semnalului, prin transmiterea simultana pe trei cai de propagare distincte, si integrarea informatiei receptionate prin cele trei receptoare simultan in procesarea semnalului. Reduce semnificativ frecventa deconectarilor, amplifica stabilitatea conexiunii si rata medie de transfer, asigurand, in medie o crestere de 50% pentru troughput la distanta fata de alte sisteme MIMO.

Clear Channel Assessment

CCA aplica mecanismul WLAN "asculta mediul inaintea transmiterii " latimii de banda necesare pentru asicerea canalelor. CCA evita in mod automat conflictele de canal prin selectarea canalelor disponibile, si asimileaza avantajele caracteristicii de channel binding, amplificand performantele conexiunii wireless.

Alocarea eficienta a latimii de banda

Intr-o retea wireless, navigarea haotica pe INternet si activitatile de download intens ale utilizatorilor interni conduc de cele mai multe ori la o suprasolicitare a acesteia si la o latime de banda insuficienta. TL-WR941ND suporta functia IP QoS, care asigura o utilizare optima a latimii de banda, prevenind congestionarile si abuzurile. In acest fel, utilizatorii unei retele mici beneficiaza de latime de banda proprie alocata, fiind diminuat impactul negativ al aplicatiilor mai putin importante asupra performantelor retelei.

Setari rapide de securitate

Compatibil cu WPS, TL-WR941ND dispune de functia Quick Security Setup, care permite utilizatorilor sa configureze aproape instantaneu functiile de securitate prin simpla apasare a butonului QSS. Astfel va fi stabilita automat o conexiune securizata WPA2, metoda care ofera o protectie superioara criptarii WEP. Nu numai ca aceasta metoda este mai rapida decat realizarea setarilor uzuale de securitate, dar nu va fi nevoie sa retineti vreo parola.

Specificatii tehnice

COD:
6935364051273
Producatori:
TP-LINK
Tip Echipament:
ROUTER
Model:
TL-WR941ND
Management:
DA
Wireless:
DA
Port 1:
RJ-45 10/100
Caracteristici Speciale:
-
Stare:
Factory ref.
Tip Porturi Incluse:
4 x RJ-45 10/100;
Compara produsele

You have no items to compare.

pcmadd, refurbished
Madd Electronics este partener MAR Microsoft, astfel gasiti la noi calculatoare reconditionate cu licenta Windows, Office sau Server la preturi incredibile. La cerere, cu fiecare calculator sau laptop veti primi licenta Windows preinstalat, optional Office. Toate produsele ce se gasesc pe acest site sunt pe stoc, fie ele noi sau second hand sh | refurbished | reconditionat, acest magazin este unul real. La noi gasiti cele mai ieftine calculatoare reconditionate cu licenta Microsoft, monitoare,imprimante, servere,consumabile, accesorii, laptop

 

.