X

Intra in cont sau Creaza un cont nou

Client nou

Inregistrand un cont nou, vei putea comanda mai rapid, sa salvezi mai mult adrese de livrare, sa salvezi date despre comenzi si multe altele.

Client inregistrat

Intra in contul tau folosind campurile de mai jos.

* Campuri obligatorii

afiliat

ROUTER LINKSYS; model: EA2700; MANAGEMENT; WIRELESS; PORTURI: 4 x GBIC 10/100/1000

Puteti castiga 1 punct pentru evaluarea unui produs si/ sau scrierea unei recenzii pentru acesta.

Vei primi 12 puncte
465 RON

Prezentare

ROUTER LINKSYS

Disponibilitate: Indisponibil

ROUTER LINKSYS

Mai multe poze

  • ROUTER LINKSYS; model: EA2700; MANAGEMENT; WIRELESS; PORTURI: 4 x GBIC 10/100/1000
  • ROUTER LINKSYS; model: EA2700; MANAGEMENT; WIRELESS; PORTURI: 4 x GBIC 10/100/1000
  • ROUTER LINKSYS
  • Ai gasit mai ieftin? Anunta-ne!
  • Negociaza pretul!
Acest produs iti poate aduce un comision de 20 LEI ! Detalii aici...

Negocieaza pretul

x

Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii

  • Reload captcha
    Attention: Captcha is case sensitive.

Detalii

Cisco Connect Cloud

Inclus cu router-ele din seria Linksys EA, Cisco Connect Cloud va ofera acces usor la reteaua de la domiciliu de pe un dispozitiv mobil sau un browser. Verifi cati rapid starea conexiunii de banda larga si a dispozitivelor, acordati vizitatorilor acces la Internet sau protejati-va copiii in timpul navigarii pe Web cu ajutorul functiei de control parental. Puteti chiar stabili care aplicatii sau dispozitive din reteaua dvs. sa benefi cieze cu prioritate de banda larga pentru a elimina intarzierile si zonele de tampon in timpul redarii in fl ux a jocurilor video sau online. in plus, puteti adauga mai multe aplicatii care va vor imbogati si mai mult experienta de conectare! iteza wireless ridicata Router-ul Linksys EA2700 ofera o viteza ridicata pentru conectarea computerelor, a imprimantelor wireless, a consolelor de jocuri si a altor dispozitive WiFi la rate de transfer de pana la 300 + 300 Mbps pentru o experienta optima in reteaua de la domiciliu.

Acoperire wireless optima

Datorita spectrului de antene MIMO, router-ul Linksys EA2700 asigura acoperire si fi abilitate excelente, astfel incat sa puteti benefi - cia de conectivitate wireless din orice punct al locuintei dvs.

Puterea benzii duale

Dublati-va latimea de banda a retelei cu Dual-Band N (2,4 si 5 GHz), conceputa pentru a evita interferentele si a maximiza rata de transfer. Ideala pentru redarea in fl ux a materialelor video HD, transferul rapid al fi sierelor si jocuri wireless.

Avantajele porturilor Gigabit

Folositi cele patru porturi Gigabit Ethernet (10/100/1000) pentru partajare a fi sierelor de pana la 10x mai rapida decat prin porturile Ethernet standard, intre alte dispozitive cu porturi Gigabit, cum ar fi computere, unitati de hard disk si servere.

Securitate avansata

Asigurati protectia retelei si a informatiilor personale cu ajutorul criptarii WPA2 si a fi rewall-ului integrat.

Calitatea serviciilor (QoS)

Tehnologia de prioritizare a trafi cului ofera o performanta sporita pentru muzica, voce si video.

IPv6 activat

Router-ul Linksys EA2700 este compatibil cu tehnologia de protocol Internet de ultima generatie pentru a asigura durabilitatea retelei.

Specificatii tehnice

COD:
4260184661329
Producatori:
Nu
Tip Echipament:
ROUTER
Model:
EA2700
Management:
DA
Wireless:
DA
Port 1:
GBIC 10/100/1000
Caracteristici Speciale:
ROUTER LINKSYS
Stare:
Factory ref.
Tip Porturi Incluse:
4 x GBIC 10/100/1000
Compara produsele

You have no items to compare.

pcmadd, refurbished
Madd Electronics este partener MAR Microsoft, astfel gasiti la noi calculatoare reconditionate cu licenta Windows, Office sau Server la preturi incredibile. La cerere, cu fiecare calculator sau laptop veti primi licenta Windows preinstalat, optional Office. Toate produsele ce se gasesc pe acest site sunt pe stoc, fie ele noi sau second hand sh | refurbished | reconditionat, acest magazin este unul real. La noi gasiti cele mai ieftine calculatoare reconditionate cu licenta Microsoft, monitoare,imprimante, servere,consumabile, accesorii, laptop

 

.