X

Intra in cont sau Creaza un cont nou

Client nou

Inregistrand un cont nou, vei putea comanda mai rapid, sa salvezi mai mult adrese de livrare, sa salvezi date despre comenzi si multe altele.

Client inregistrat

Intra in contul tau folosind campurile de mai jos.

* Campuri obligatorii

afiliat

DELL POWEREDGE R720; 2 x Intel Xeon (E5-2630) 2.3 GHz; 32 GB RAM DDR3 ECC; controler RAID: H710; dimensiune: 2U; caddy HDD: 8x2.5; 2xPSU

Puteti castiga 1 punct pentru evaluarea unui produs si/ sau scrierea unei recenzii pentru acesta.

Vei primi 93 puncte
3.690 RON

Prezentare

Serverul PowerEdge™ R720 include tehnologii Energy Smart™ care sunt proiectate pentru a reduce consumul de energie, sporind în acelaşi timp performanţele

Stoc: Limitat

In magazinele M@dd din Cluj-Napoca

Mai multe poze

  • DELL POWEREDGE R720; 2 x Intel Xeon (E5-2630) 2.3 GHz; 32 GB RAM DDR3 ECC; controler RAID: H710; dimensiune: 2U; caddy HDD: 8x2.5; 2xPSU
  • DELL POWEREDGE R720; 2 x Intel Xeon (E5-2630) 2.3 GHz; 32 GB RAM DDR3 ECC; controler RAID: H710; dimensiune: 2U; caddy HDD: 8x2.5; 2xPSU
  • Ai gasit mai ieftin? Anunta-ne!
  • Negociaza pretul!
Acest produs iti poate aduce un comision de 155 LEI ! Detalii aici...

Negocieaza pretul

x

Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii

  • Reload captcha
    Attention: Captcha is case sensitive.

Detalii

Dell PowerEdge R720 Server Detalii server

 

Designul deliberat, inspirat de clienți

Următoarea generație Dell ™ PowerEdge ™ R710 este inspirată de clienți. Ascultați și concentrându-vă asupra detaliilor, Dell ™ vă oferă inspirația cu simplitate de funcționare și caracteristici inovatoare. 

PowerEdge ™ R710 beneficiază de sistemul comun al Dell. Atunci când managerii IT învață un sistem, au învățat logica necesară pentru a gestiona serverele Dell de generație următoare. Aspectul logic al componentelor și amplasarea sursei de alimentare oferă o instalare simplă și directă și o redistribuire simplificată în viitor.

În plus, cele mai recente servere PowerEdge ale Dell oferă un ecran LCD grafic și interactiv pentru monitorizarea sistemului de sănătate, alertarea și controlul configurației de management de bază chiar în partea din față a serverului. Clienții au un contor de energie AC și un termometru cu temperatură ambiantă încorporat în server, pe care îl pot monitoriza pe acest afișaj fără instrumente software.
Scopul designului inspirat de client
Creșterea performanței de virtualizare

Creșterea performanței de virtualizare

PowerEdge ™ R710 este proiectat cu o capacitate de memorie de 125% mai mare și o intrare / ieșire mai integrată decât cea din generația precedentă PowerEdge ™ 2950 III. Această capacitate crescută este esențială pentru performanța și scalabilitatea virtualizării. R710 permite implementarea rapidă a virtualizării cu ajutorul unor hypervisoare integrate de la furnizori de vârf care utilizează o cartelă digitală sigură (SD) sau un dispozitiv USB intern. 

Intel ® VT FlexMigration integrează mai multe generații de servere bazate pe procesoare Intel Xeon, îmbunătățind flexibilitatea și protecția investițiilor.

Memoria duală a ratei de date 3 (DDR3) oferă o lărgime de bandă mai mare și un consum de energie mai mic decât tehnologiile anterioare FBD sau Double Data Rate (DDR2). Porturile de memorie sporite vă permit să utilizați module de memorie dual-in-line (DIMM-uri) mai mici și mai puțin costisitoare pentru a satisface nevoile de calcul și costul echilibrului.
Managementul simplificat al sistemelor

Managementul simplificat al sistemelor

Noua generație Dell OpenManage ™ oferă operații îmbunătățite și comenzi bazate pe standard, concepute să se integreze cu sistemele existente pentru un control eficient. 

Controlerul de ciclu de viață este motorul pentru o gestionare avansată a sistemelor integrată pe server. Modulul de control al ciclului de viață simplifică sarcinile administratorului pentru a efectua un set complet de funcții de furnizare, cum ar fi implementarea sistemului, actualizările de sistem, configurarea hardware și diagnosticele dintr-o singură interfață intuitivă numită Unified Server Configurator (USC) într-un mediu pre-OS. Acest lucru elimină necesitatea de a utiliza și de a menține mai multe bucăți de CD / DVD disparate.

Noua Consola de administrare Dell (DMC), alimentată de Altiris de la Symantec, oferă o singură vizualizare și o sursă comună de date în întreaga infrastructură. Consola de administrare Dell este construită pe platforma de administrare Symantec ™ (fostă Altiris ® Notification Server), o bază modulară ușor extensibilă care poate oferi managementul hardware de bază sau funcții mai avansate, cum ar fi managementul activelor și al securității. 

Consola de administrare Dell ™ vă ajută să reduceți sau să eliminați procesele manuale, astfel încât să petreceți mai puțin timp și bani, menținând luminile și mai mult timp petrecut pe utilizările strategice ale tehnologiei. 

Configuratorul Server Unified Server Dell ™ oferă un singur punct de acces pentru o gestionare sigură, eficientă și ușor de utilizat a infrastructurii. Incorporat și integrat în sistem, acesta oferă:
  • Acces rapid și consistent
  • Flexibilitate excelentă
  • Capacități avansate
Cu ajutorul instalărilor driver-ului încorporate, actualizărilor firmware-ului și configurației și diagnosticii hardware, instrumentul USC este un magazin unic pentru implementarea sistemului de operare.
Design cu un consum redus de energie

Design cu un consum redus de energie

Serverul PowerEdge™ R710 include tehnologii Energy Smart™ care sunt proiectate pentru a reduce consumul de energie, sporind în acelaşi timp performanţele. Printre caracteristicile designului cu un consum redus de energie, se numără surse de alimentare dimensionate pentru necesităţile sistemului, eficienţă a designului inovator la nivel de sistem, administrare energetică şi termică pe bază de politici şi componente Energy Smart cu eficienţă ridicată, bazate pe standarde. Toate aceste elemente sunt proiectate în vederea măririi eficienţei energetice pentru ultimele noastre servere centrale pentru centre de date, livrând în acelaşi timp performanţa de care are nevoie activitatea dvs.

Testele efectuate de inginerii Dell au arătat că procesoarele din serverul HP DL380 comparabil pot atinge o temperatură cu 17 % mai ridicată decât cele din serverul PowerEdge™ R710; acest lucru are loc din cauza debitului de aer mai redus, care se abate în mod semnificativ de la specificaţiile de design Intel® la orice temperatură din încăpere.

Specificatii tehnice

Producatori:
DELL
COD:
2017020133
Stare:
Ref. m@dd
Model Procesor:
XEON
Nr. Procesoare:
2
Frecventa Procesor:
2.3 GHz
Cod Procesor:
E5-2630
Tip Memorie RAM:
DD-RAM 3 ECC
Capacitate RAM:
32 GB
Tip HDD:
SAS
Capacitate HDD:
-
Nr. HDD-uri:
8
Controler RAID:
DA
Format Carcasa:
2U
Garantie Produs:
12 LUNI
Unitate Optica:
-
Sistem de Operare:
OPTIONAL
Tip Porturi Incluse:
Caracteristici Speciale:
controler RAID: H710
Compara produsele

You have no items to compare.

pcmadd, refurbished
Madd Electronics este partener MAR Microsoft, astfel gasiti la noi calculatoare reconditionate cu licenta Windows, Office sau Server la preturi incredibile. La cerere, cu fiecare calculator sau laptop veti primi licenta Windows preinstalat, optional Office. Toate produsele ce se gasesc pe acest site sunt pe stoc, fie ele noi sau second hand sh | refurbished | reconditionat, acest magazin este unul real. La noi gasiti cele mai ieftine calculatoare reconditionate cu licenta Microsoft, monitoare,imprimante, servere,consumabile, accesorii, laptop

 

.