X

Intra in cont sau Creaza un cont nou

Client nou

Inregistrand un cont nou, vei putea comanda mai rapid, sa salvezi mai mult adrese de livrare, sa salvezi date despre comenzi si multe altele.

Client inregistrat

Intra in contul tau folosind campurile de mai jos.

* Campuri obligatorii

afiliat

DELL POWEREDGE R620; 2 x Intel Octa Core (E5-2650) 2.0 GHz; 64 GB RAM DDR3 ECC; controler RAID: H710; iDRAC 7 ENTERPRISE, dimensiune: 1U; bay HDD: 8X2.5; 2PSU

Puteti castiga 1 punct pentru evaluarea unui produs si/ sau scrierea unei recenzii pentru acesta.

Vei primi 144 puncte
5.700 RON

Prezentare

Bazați-vă pe combinația excepțională a unui design hibrid, 2-socket, a rackului de 1U și a celei mai noi tehnologii de procesare a serverului pentru a oferi productivitate remarcabilă pentru mediile sensibile la spațiu.


Disponibilitate: Indisponibil

Mai multe poze

  • DELL POWEREDGE R620; 2 x Intel Octa Core (E5-2650) 2.0 GHz; 64 GB RAM DDR3 ECC; controler RAID: H710; iDRAC 7 ENTERPRISE, dimensiune: 1U; bay HDD: 8X2.5; 2PSU
  • DELL POWEREDGE R620; 2 x Intel Octa Core (E5-2650) 2.0 GHz; 64 GB RAM DDR3 ECC; controler RAID: H710; iDRAC 7 ENTERPRISE, dimensiune: 1U; bay HDD: 8X2.5; 2PSU
  • DELL POWEREDGE R620; 2 x Intel Octa Core (E5-2650) 2.0 GHz; 64 GB RAM DDR3 ECC; controler RAID: H710; iDRAC 7 ENTERPRISE, dimensiune: 1U; bay HDD: 8X2.5; 2PSU
  • Ai gasit mai ieftin? Anunta-ne!
  • Negociaza pretul!
Acest produs iti poate aduce un comision de 239 LEI ! Detalii aici...

Negocieaza pretul

x

Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii

  • Reload captcha

Detalii

PowerEdge R620
Densitatea procesării

Bazați-vă pe combinația excepțională a unui design hibrid, 2-socket, a rackului de 1U și a celei mai noi tehnologii de procesare a serverului pentru a oferi productivitate remarcabilă pentru mediile sensibile la spațiu.

PowerEdge R620 - Densitatea procesării

Performanțe computerizate
Îmbunătățește dramatic performanța aplicațiilor cu cea mai recentă familie de produse Intel® Xeon® E5-2600 și până la 24 de module DIMM. Construit cu o tehnologie de procesare de 22 de nanometri și până la 12 nuclee per procesor, permite procesarea super-rapidă pentru sarcini de calcul intensiv. 
Aflați mai multe

capabilități de I / O impresionante
Beneficiați de funcții I / O echilibrate și scalabile care includ sloturi de extensie integrate PCIe 3.0. 
Aflați mai multeRețele 

flexibile și scalabile
Adaptați performanța rețelei dvs. pentru a se potrivi nevoilor dvs. de aplicații cu caracteristici care vă permit să profitați din plin de performanța dvs. I / O suplimentară. 
Află mai multe


Gestionarea eficientă a sistemelor Beneficiați de o gestionare ușoară a ciclului de viață, cu administrarea inteligentă a sistemelor hardware, cu gestionarea extensivă a alimentării și cu alte instrumente de management inovatoare. 
Aflați mai mult

Eficacitate operațională excepțională
Asigurați-vă o întreținere cu durată maximă de întreținere și cu risc scăzut, cu caracteristici de fiabilitate, disponibilitate și funcționalitate de ultima generație (RAS) din cadrul infrastructurii R620. 
Aflați mai mult

Capacitate de stocare flexibilă
Maximizați utilitatea spațiului rack-ului cu caracteristici de stocare interne care permit o varietate de configurații diferite, inclusiv tehnologia Express Flash PCIe. 
Află mai multe

PowerEdge R620 - Performanță echilibrată

Dell oferă o gamă largă de servicii profesionale pentru a simplifica evaluarea, proiectarea, implementarea, gestionarea și întreținerea mediului dvs. IT și pentru a vă ajuta să treceți de la platformă la platformă. 

Dell ProSupport
Dell ProSupport oferă o suită de servicii de asistență care vă permit să alegeți modele de asistență bazate pe modul în care utilizați tehnologia și unde doriți să alocați resurse. Vă recomandăm Dell ProSupport Plus cu SupportAssist pentru sisteme critice de misiune sau Dell ProSupport pentru suport hardware și software premium pentru soluția dvs. PowerEdge. Pentru centrele de date hiper-scale, oferim și ProSupport Flex pentru Data CenterContactați reprezentantul Dell azi pentru mai multe informații * . 

Servicii de instalare Dell Enterprise
ProDeploy Enterprise Suite * oferă o gamă completă de servicii de implementare și certificări profesionale pentru a vă ajuta să obțineți mai mult din tehnologia dvs. începând din prima zi. Alegeți ProDeploy Plus pentru cea mai completă ofertă de implementare disponibilă pe piață, ProDeploy pentru configurații și instalări de experți sau pentru implementarea de bază pentru instalări hardware fără griji. 

Servicii de instruire Dell
Dell Education Services oferă cursuri de formare PowerEdge Server concepute pentru a vă ajuta să realizați mai mult cu investiția hardware. Curriculum-ul este conceput în colaborare cu echipa de dezvoltare a serverului și cu echipa de asistență tehnică Dell, pentru a vă asigura că instruirea oferă informații și abilități practice și practice, pe care dvs. și echipa dumneavoastră trebuie să le desfășurați, să gestionați și să vă mențineți cu încredere Dell Server soluţie. Pentru a afla mai multe sau pentru a vă înscrie la o clasă astăzi, faceți clic aici .

Portofoliul Dell OpenManage Systems Management 

Portofoliul de management al sistemelor Dell OpenManage, incluzând managementul integrat al serverului Dell PowerEdge, include un control integrat Dell Remote Access Controller (iDRAC) cu Controler Lifecycle, care ajută administratorii IT să gestioneze eficient serverele Dell în medii fizice, virtuale, locale și la distanță, , cu sau fără un agent de software pentru gestionarea sistemelor. Indiferent de sistemul de operare sau de hypervisor pe care îl implementați, iDRAC cu Lifecycle Controller automatizează cele mai esențiale și frecvente sarcini de administrare a serverului pentru a vă ajuta să deveniți mai productivi, iar mediul dvs. IT mai rentabil și mai bine întreținut. Dell OpenManage integrează, de asemenea, și se conectează la soluții terțe de administrare a sistemelor terțe pe care le puteți deține deja,

Soluții și gestionarea sistemelor

Soluții de virtualizare desktop Dell

Soluții de virtualizare desktop Dell Vă confruntați cu un set complex de provocări pentru furnizarea, gestionarea și susținerea calculatoarelor utilizatorilor finali în întreaga companie. Echipa dvs. IT nu crește, însă cerințele de suport sunt mai complexe pe măsură ce planificați cel mai bine migrarea și actualizarea sistemelor client și asigurarea noilor dispozitive mobile "inteligente". 

Cu Dell DVS puteți crea un mediu de calcul centralizat pentru utilizatorii finali, care simplifică managementul desktop-ului și reduce povara de întreținere a personalului IT.Acum vă puteți concentra pe proiecte importante pentru îmbunătățirea serviciilor IT.Soluțiile Dell DVS sunt soluții complet integrate și testate care sunt alimentate de servere rack și blade avansate Dell PowerEdge.

Soluțiile DVS create de scopuri Dell combină performanțele, capacitatea de memorie și opțiunile hipervisor încorporate în serverele Dell PowerEdge cu software de virtualizare desktop în configurații optimizate. Soluțiile DVS simplifică implementările și accelerează timpul dvs. în timp. Soluțiile Dell DVS oferă: 

Opțiuni de stocare

Cu Dell Compellent, Dell EqualLogic și Dell PowerVault, am creat un portofoliu cuprinzător și inovator de produse de stocare, toate fiind ușor de implementat, gestionat și dezvoltat. Indiferent dacă utilizați spațiu de stocare atașat în rețea (NAS), depozitare directă atașată (DAS), Internet SCSI (iSCSI) sau Fiber Channel (FC), Dell are un produs care poate satisface nevoile dvs. de afaceri și poate reduce costurile și complexitatea stocării.

Specificatii tehnice

Producatori:
DELL
COD:
20170202112
Stare:
Ref. m@dd
Model Procesor:
Octa Core
Nr. Procesoare:
2
Frecventa Procesor:
2.0 GHz
Cod Procesor:
E5-2650
Tip Memorie RAM:
DD-RAM 3 ECC
Capacitate RAM:
64 GB
Tip HDD:
-
Capacitate HDD:
-
Nr. HDD-uri:
8
Controler RAID:
DA
Format Carcasa:
1U
Garantie Produs:
12 LUNI
Unitate Optica:
-
Sistem de Operare:
OPTIONAL
Tip Porturi Incluse:
Caracteristici Speciale:
Compara produsele

You have no items to compare.

pcmadd, refurbished
Madd Electronics este partener MAR Microsoft, astfel gasiti la noi calculatoare reconditionate cu licenta Windows, Office sau Server la preturi incredibile. La cerere, cu fiecare calculator sau laptop veti primi licenta Windows preinstalat, optional Office. Toate produsele ce se gasesc pe acest site sunt pe stoc, fie ele noi sau second hand sh | refurbished | reconditionat, acest magazin este unul real. La noi gasiti cele mai ieftine calculatoare reconditionate cu licenta Microsoft, monitoare,imprimante, servere,consumabile, accesorii, laptop