X

Intra in cont sau Creaza un cont nou

Client nou

Inregistrand un cont nou, vei putea comanda mai rapid, sa salvezi mai mult adrese de livrare, sa salvezi date despre comenzi si multe altele.

Client inregistrat

Intra in contul tau folosind campurile de mai jos.

* Campuri obligatorii

afiliat
Tastatura ALIENWARE ADVANCE GAMING AW568, layout UK, NEGRU, USB, MULTIMEDIA, 00PDJP

ACCESS POINT TP-LINK; model: TL-WA730RE; WIRELESS; PORTURI: 1 x RJ-45 10/100

Puteti castiga 1 punct pentru evaluarea unui produs si/ sau scrierea unei recenzii pentru acesta.

116 RON

Prezentare

TL-WA730RE este un amplificator de semnal conceput pentru a crea retele wireless avansate cu acoperire mai ampla, pe baza unei infrastructure wireless in loc de o multitudine de fire. In mod implicit, aparatul functioneaza ca amplificator de semnal wireless, actionand ca o statie de releu pentru a receptiona semnalul wireless de la routerul sau punctul de acces de la baza retelei , si pentru a retransmite semnalul in zone innaccesibile anterior sau dificil de cablat. Acesta incorporeaza, de asemenea, functia de auto-repetor, care permite conectarea instantanee la o retea nesecurizata prin apasarea butonului Range Extender de pe carcasa dispozitivului. Mai mult, aparatul prezinta performante maxime cu produsele IEEE 802.11n, si atinge rate de 54Mbps cand functioneaza cu produse IEEE 802.11g.

Disponibilitate: Indisponibil

ACCESS POINT TP-LINK; model: TL-WA730RE

Mai multe poze

  • ACCESS POINT TP-LINK; model: TL-WA730RE; WIRELESS; PORTURI: 1 x RJ-45 10/100
  • ACCESS POINT TP-LINK; model: TL-WA730RE; WIRELESS; PORTURI: 1 x RJ-45 10/100
  • ACCESS POINT TP-LINK; model: TL-WA730RE
  • Ai gasit mai ieftin? Anunta-ne!
  • Negociaza pretul!

Negocieaza pretul

x

Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii

  • Reload captcha
    Attention: Captcha is case sensitive.

Detalii

Viteza si acoperire

Compatibil cu standardul IEEE 802.11n, TL-WA730RE poate stabili cu usurinta o retea wireless si poate atinge o viteza de transmisie si o arie de acoperire de 9 ori, respectiv 4 ori mai mare decat produsele IEEE 802.11g conventionale. Cu rate de transmisie de pana la 150Mbps, TL-WA730RE asigura imbunatatirea performantelor, oferindu-va o experienta excelenta de navigare pe Internet, pentru activitati ca schimbul de fisiere, vizualizarea clipurilor video si apeluri pe Internet.

Amplificator de semnal

TP-LINK TL-WA730RE utilizeaza modul Range Extender ca mod wireless implicit, functionand ca amplificator de semnal pentru a retransmite semnalul wireless, amplificand distanta de acoperire a semnalului WLAN, depasind obstacolele si sporind calitatea generala a semnalului. Acesta poate functiona si in modul AP conventional, oferind acces la Internet prin modem de cablu/ADSL si functionand ca o punte de legatura intre retelele wireless si cele cu fir.

Conectare prin simpla apasare a unui buton

TL-WA730RE este echipat cu un buton Range Extender care permite utilizatorilor sa creeze o conexiune wireless cu o retea nesecurizata, prin simpla apasare pentru 5 secunde. Dupa finalizarea cu success a auto-configurarii, intreaga conectare pare sa fie floare la ureche pentur orice utilizator, deoarece nu necesita o configurare suplimentara pe nici o pagina web.

Compatibilitate deplina cu produse 54 Mbps

Amplificatorul de semnal wireless TP-LINK TL-WA730RE este perfect compatibil cu produsele IEEE 802.11g, inclusiv routere, puncte de acces sau adaptoare, asigurand o viteza de 54Mbps si oferind performante maxime conectat cu produse 802.11g. Avand in vedere evolutia rapida a produselor IEEE 802.11n, TL-WA730 nu numai ca va protejeaza investitiile curente in echipamente standard IEEE 802.11g, dar deshide calea pentru IEEE 802.11n.

Securitate avansata WPA/WPA2

In ceea ce priveste securitatea conexiunii Wi-Fi, criptarea WEP nu mai este cea mai puternica si sigura metoda de protectie impotriva amenintarilot exterioare. TL-WA730RE ofera posibilitati de criptare WPA/WPA2 (Personala si Enterprise) dezvoltate de grupul Wi-Fi Alliance, care promoveaza interoperabilitatea si securitatea retelelor WLAN.

Specificatii tehnice

COD:
6935364051471
Producatori:
TP-LINK
Tip Echipament:
ACCESS POINT
Model:
TL-WA730RE
Management:
NU
Wireless:
DA
Port 1:
RJ-45 10/100
Caracteristici Speciale:
-
Stare:
Factory ref.
Tip Porturi Incluse:
1 x RJ-45 10/100;
Compara produsele

You have no items to compare.

pcmadd, refurbished
Madd Electronics este partener MAR Microsoft, astfel gasiti la noi calculatoare reconditionate cu licenta Windows, Office sau Server la preturi incredibile. La cerere, cu fiecare calculator sau laptop veti primi licenta Windows preinstalat, optional Office. Toate produsele ce se gasesc pe acest site sunt pe stoc, fie ele noi sau second hand sh | refurbished | reconditionat, acest magazin este unul real. La noi gasiti cele mai ieftine calculatoare reconditionate cu licenta Microsoft, monitoare,imprimante, servere,consumabile, accesorii, laptop

 

.