X

Intra in cont sau Creaza un cont nou

Client nou

Inregistrand un cont nou, vei putea comanda mai rapid, sa salvezi mai mult adrese de livrare, sa salvezi date despre comenzi si multe altele.

Client inregistrat

Intra in contul tau folosind campurile de mai jos.

* Campuri obligatorii

afiliat
Tastatura ALIENWARE ADVANCE GAMING AW568, layout UK, NEGRU, USB, MULTIMEDIA, 00PDJP

ACCESS POINT cu management, TP-LINK model: 54 Mbps Wireless; WIRELESS; PORTURI: 1 x RJ-45 ; TL-WA5110G""

Puteti castiga 1 punct pentru evaluarea unui produs si/ sau scrierea unei recenzii pentru acesta.

Vei primi 3 puncte
135 RON

Prezentare

TL-WA5110G este un access point wireless 54Mbps de mare putere dedicate soluriilor wireless SOHO ( small office/ home office ) si retelelor wireless pe distante lungi. Acesta integreaza functiile unui acces point, client WISP, firewall si router.

Disponibilitate: Indisponibil

ACCESS POINT TP-LINK; model: TL-WA5110G

Mai multe poze

  • ACCESS POINT TP-LINK; model: TL-WA5110G
  • ACCESS POINT cu management, TP-LINK model: 54 Mbps Wireless; WIRELESS; PORTURI: 1 x RJ-45 ; TL-WA5110G
  • ACCESS POINT cu management, TP-LINK model: 54 Mbps Wireless; WIRELESS; PORTURI: 1 x RJ-45 ; TL-WA5110G
  • Ai gasit mai ieftin? Anunta-ne!
  • Negociaza pretul!
Acest produs iti poate aduce un comision de 6 LEI ! Detalii aici...

Negocieaza pretul

x

Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii

  • Reload captcha
    Attention: Captcha is case sensitive.

Detalii

Concetivitate wireless pe distante extinse

Caracteristicile distinctive ale acestui access point sunt puterea mare de iesire si sensibilitatea ridicata de receptive, care extend in mod semnificativ distant de acoperire a transmisiei pentru a reduce zonele fara acoperire si pentru a creste stabilitatea coneciunii wireless. Dispozitivul ofera controlul distantei de la 0 la 52.6km, spargand limitarile de distant ale produselor 802.11g uzuale. TL-WA5110G ofera o inalta calitate a transmisiei de date pe distante ultra lungi.

Usurinta in utilizare

TL-WA5110G este usor de utilizat. Dispozitivul suporta configurarea rapida si ofera mesaje intuitive de ajutor pentru fiecare pas. Astfel puteti configura convenabil dispozitivul si puteti partaja conexiunea la Internet mai rapid si mai usor.

Numeroase moduri de operare

TL-WA5110G dispune de trei moduri de operare pentru accesul grupurilor de utilizatori la Internet: router client AP, router AP si AP. In modul router client AP, acesta functioneaza ca CPE WISP. In modul router AP poate accesa internetul prin intermediul unui modem de cablu/ADSL. In modul AP, poate functiona in diverse moduri de lucru ca access point, client, bridge WDS, si repetor.

Un acces point versatil

- Reglarea antenei cu ajutorul instrumentelor incluse. Acest lucru asigura transmisia si receptia optima a semnalului pentru performante superioare ale conexiunii.

- Injectorul PoE furnizat asigura optiuni flexibile de instalare in locatii dificil de cablat.

- Cu ajutorul instrumentelor Speed Test si Troughput Monitor, utilizatorii pot obtine rapid informatii despre functionarea punctului de acces, fara instalarea unui software de diagnostic profesional

- Suporta functia Ping Watc Dog, care permite repornirea dispozitivului in caz de detectare a erorilor. Aceasta caracteristica de auto-recuperare reduce timpul de reconfigurare manuala a dispozitivului.

- Functia integrata Client Isolatio asigura un nivel ridicat de securitate si confidentialitate a fiecarui utilizator. De aceea, utilizatorii nu trebuie sa se teama de atacurile hackerilor in cadrul aceleasi retele wireless.

Securitate avansata

Cu optiuni de securitate wireless detaliate, Ap-ul wireless de mare putere TL-WA5110G ofera numeroase metode de protective. Acesta permite dezactivarea optiunii de transmisie a numelui de retea wireless, astfel incat numai acele statii care detin SSID pot fi concectate la retea.

Specificatii tehnice

COD:
6935364051327
Producatori:
TP-LINK
Tip Echipament:
ACCESS POINT
Model:
TL-WA5110G
Management:
NU
Wireless:
DA
Port 1:
RJ-45 10/100
Caracteristici Speciale:
-
Stare:
Factory ref.
Tip Porturi Incluse:
1 x RJ-45 10/100;
Compara produsele

You have no items to compare.

pcmadd, refurbished
Madd Electronics este partener MAR Microsoft, astfel gasiti la noi calculatoare reconditionate cu licenta Windows, Office sau Server la preturi incredibile. La cerere, cu fiecare calculator sau laptop veti primi licenta Windows preinstalat, optional Office. Toate produsele ce se gasesc pe acest site sunt pe stoc, fie ele noi sau second hand sh | refurbished | reconditionat, acest magazin este unul real. La noi gasiti cele mai ieftine calculatoare reconditionate cu licenta Microsoft, monitoare,imprimante, servere,consumabile, accesorii, laptop

 

.