X

Intra in cont sau Creaza un cont nou

Client nou

Inregistrand un cont nou, vei putea comanda mai rapid, sa salvezi mai mult adrese de livrare, sa salvezi date despre comenzi si multe altele.

Client inregistrat

Intra in contul tau folosind campurile de mai jos.

* Campuri obligatorii

afiliat

Windows Server Standard 2019 64bit Engleza, DVD, 16 Core

Puteti castiga 1 punct pentru evaluarea unui produs si/ sau scrierea unei recenzii pentru acesta.

Vei primi 112 puncte
4.436 RON

Prezentare

Windows Server Standard 2019 64bit Engleza, DVD, 16 Core

Stoc: Limitat

Windows Server Standard 2019 64bit Engleza, DVD, 16 Core

Mai multe poze

 • Windows Server Standard 2019 64bit Engleza, DVD, 16 Core
 • Ai gasit mai ieftin? Anunta-ne!
 • Negociaza pretul!
Acest produs iti poate aduce un comision de 186 LEI ! Detalii aici...

Negocieaza pretul

x

Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii

 • Reload captcha
  Attention: Captcha is case sensitive.

Detalii

Microsoft Windows Server 2019 Standard - 16 core


Detalii produs

 • Licenta pentru un singur dispozitiv
 • Valabilitate: Nelimitata, fara termen de expirare
 • Tipul licentei: Certificat electronic
 • Arhitectura: 32/64 biti
 • Instalare: Fisierul se va descarca de pe site-ul Microsoft (oferim link-ul pentru descarcare)


Cumparati Windows Server 2019 Standard Core si beneficiati de o utilizare flexibila
Windows Server 2019 este cel mai nou sistem de operare pentru servere oferit de Microsoft. Acesta nu doar reia punctele forte din editia precedenta, ci dezvolta si mai mult functionalitatea si calitatea, permitand astfel companiilor si organizatiilor construirea unei infrastructuri de retea performante si stabile.

In timp ce versiunea Standard clasica reprezinta baza pentru construirea unui sistem, editia Windows Server 2019 Standard Core ofera licente suplimentare cu utilizare flexibila. De la trecerea de la licentierea Pro-CPU la licentierea Pro-Core odata cu Windows Server 2016, programele de completare Core reprezinta o optiune necostisitoare de dotare a serverelor performante cu licente suplimentare atat la punerea in functiune, cat si ulterior.

Inovatii importante introduse de Windows Server 2019 Standard
Companiile care cumpara Windows Server 2019 Standard Core vor beneficia de cel mai performant sistem de operare actual pentru servere oferit de Microsoft. Comparativ cu editia anterioara Windows Server 2016 Standard, versiunea 2019 vine cu numeroase inovatii. Printre acestea se numara, de pilda, diminuarea imaginilor Core la aproximativ 1,7 GB.

Un alt element de noutate este reprezentat de actualizarile expres, utilizate deja la sistemul de operare pentru desktop, Windows 10. In Windows Server 2019, respectiv in Windows Server 2019 Standard Core Add-on, actualizarile sunt in mod semnificativ mai mici si, alaturi de reducerea duratei de instalare, este redus si numarul repornirilor necesare.

Mai multa siguranta cu Windows Server 2019 Standard Core
In contextul cresterii aproape zilnice a amenintarilor din retea, siguranta este un subiect primordial si pe agenda celui mai tanar membru al familiei Microsoft. Editia Standard a versiunii Windows Server 2019 straluceste, de exemplu, printr-o criptare imbunatatita a datelor, masinilor virtuale si traficului de retea. La aceasta se adauga colaborarea directa dintre Windows Server 2019 si Protectia avansata Windows Defender impotriva amenintarilor (ATP).

Acest mecanism de protectie recunoaste amenintarile fara fisiere semnatura si ofera un nivel de protectie semnificativ superior fata de atacurile rootkit si zero-day. Cu ajutorul conexiunii Cloud, sistemul recunoaste si atacurile care nu pot fi detectate in mod fiabil de scanerele antivirus conventionale. Odata cu Windows Server, Microsoft reia conceptul „Shielded VMs” pentru masinile virtuale Linux, introdus in versiunea precedenta.

Avantaje suplimentare pentru companiile care cumpara Windows Server 2019 Standard Core Add-on
Subsistem Windows pentru Linux: Noua versiune Windows Server nu introduce doar concepte de siguranta extinse pentru serverele Linux, ci simplifica si gestionarea acestora. Pe langa integrarea directa a distributiei Linux in instalarea Windows, se evidentiaza si gestionarea comoda a serverelor Linux din serverele Windows prin intermediul comenzilor Linux.

Infrastructura hiperconvergenta: Cu Windows Server 2019, dezvoltatorul de software din Redmond urmeaza tendinta privind infrastructura hiperconvergenta, prin simplificarea evidenta a metodelor de gestionare si implementare. Integrarea armonioasa a Microsoft Azure: In versiunea actuala, Windows Server si Microsoft Azure lucreaza mana in mana. Datele pot fi sincronizate rapid, in detaliu, salvarea se realizeaza cu Backup Azure si clusterele pot fi conectate la Microsoft Azure. Containere imbunatatite: Pentru Windows Server 2019, Microsoft a realizat colaborarea directa cu Kubernetes, ceea ce permite operarea mediilor de containere hibride. Asistent Storage Migration: O alta noutate este serviciul Storage Migration care, printre altele, permite migrarea serverelor de fisiere si a datelor la Server 2019. La aceasta se mai adauga, alaturi de posibilitatea migrarii datelor din sistemele NAS, colaborarea mai stransa cu Microsoft Azure. Deoarece cu ajutorul asistentului Storage Migration pot fi utilizate numeroase dispozitive ca sursa, migrarea este mai simpla decat oricand pentru utilizatorii care cumpara Windows Server 2019 Standard Core Add-on.

Cerinte minime pentru Windows Server 2019


Platforma: Windows

Procesor: minimum 1,4 GHz, (Single-Core), minimum 1,3 GHz (Multi-Core) - 3,1 GHz sau, mai recomandabil (Single-Core si Multi-Core), asistenta maxima prin 2 sloturi CPU

Memorie: minimum 2 GB RAM (sau 4 GB daca Windows Server Essentials este disponibil ca VM), 16 GB RAM recomandata, asistenta maxima prin 64 GB

Hard disk: hard disk de minimum 160 GB cu o partitie de sistem cu capacitatea de minimum 60 GB

Specificatii tehnice

COD:
P73-07788
Producatori:
MICROSOFT
Garantie:
12 luni
Tip Soft:
Interactiv/ Educational
Compara produsele

You have no items to compare.

pcmadd, refurbished
Madd Electronics este partener MAR Microsoft, astfel gasiti la noi calculatoare reconditionate cu licenta Windows, Office sau Server la preturi incredibile. La cerere, cu fiecare calculator sau laptop veti primi licenta Windows preinstalat, optional Office. Toate produsele ce se gasesc pe acest site sunt pe stoc, fie ele noi sau second hand sh | refurbished | reconditionat, acest magazin este unul real. La noi gasiti cele mai ieftine calculatoare reconditionate cu licenta Microsoft, monitoare,imprimante, servere,consumabile, accesorii, laptop

 

.