X

Intra in cont sau Creaza un cont nou

Client nou

Inregistrand un cont nou, vei putea comanda mai rapid, sa salvezi mai mult adrese de livrare, sa salvezi date despre comenzi si multe altele.

Client inregistrat

Intra in contul tau folosind campurile de mai jos.

* Campuri obligatorii

afiliat
Dell, OPTIPLEX 5070, Intel Core i7-9700, 3.00 GHz, HDD: 512 GB NVE, RAM: 8 GB, video: AMD Radeon RX 550, 4 Gb, TOWER

Monitor DELL, model: U2212H; 22"; NEW

Vei primi 13 puncte
530 RON

Prezentare

O singura privire este de ajuns.
Monitorul Dell UltraSharp U2212HM ofera o experienta de vizualizare remarcabila, care va poate stimula inspiratia, indiferent ce aveti de facut.

Disponibilitate: Indisponibil

DELL U2212H 22 inch WIDE

Mai multe poze

  • Monitor DELL, model: U2212H; 22
  • DELL U2212H 22 inch WIDE
  • Monitor DELL, model: U2212H; 22
  • Ai gasit mai ieftin? Anunta-ne!
  • Negociaza pretul!
Acest produs iti poate aduce un comision de 22 LEI ! Detalii aici...

Negocieaza pretul

x

Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii

  • Reload captcha
    Attention: Captcha is case sensitive.

Detalii

Vedeti imagini vii din aproape orice unghi.

Monitorul Dell UltraSharp U2212HM de 21,5 inchi, cu LED-uri, ofera imagini stralucitoare, culori intense si optiuni de reglare a inaltimii.

Lasati-va captivat de detalii:

Bucurati-va de rezolutia HD de 1.920 x 1.080 (maxima), un raport de contrast dinamic de 2.000.000:1 (tipic) clar si tehnologie IPS pentru uniformitate impresionanta a culorilor pentru un unghi larg de vizualizare.

Stati confortabil si ramaneti conectat:

Selectati cea mai buna vizualizare cu o gama de opţiuni de inclinare, rotire, pivotare şi reglare a inaltimii. Conectati o serie de dispozitive cu ajutorul celor patru porturi USB si al portului DisplayPort, la care se adauga conexiunile prin DVI si VGA.

Respectati mediul inconjurator:

Pe langa eficienta si detalii clare, acest monitor respecta si standardele EPEAT® Gold si este calificat ENERGY STAR. Lucrati intr-un mod stralucitor.

Monitorul dvs. este fereastra dvs. spre inspiratie.

Largiti-va perceptia vizuala cu monitorul Dell UltraSharp U2212HM cu caracteristici impresionante, care va pot duce imaginatia la urmatorul nivel.

Vedeti lumea in felul dvs.

Productivitatea dvs. presupune utilizarea comoaă si eficienta a monitorului. Monitorul Dell UltraSharp U2212HM ofera o gama larga de caracteristici personalizabile pentru optimizarea experientei de vizualizare si a confortului dvs.

Reglati monitorul la inaltimea optima:

Maximizati-va experienta de vizualizare regland monitorul U2212HM la inaltimea dorita, avand la dispozitie un interval mai mare de reglare a inaltimii, de 130 mm (5,12 inchi). Fiecare perspectiva conteaza: alegeti orientarea portret sau vedere pentru acest monitor cu un raport de aspect de 16:9. inclinati ecranul cu pana la 4 ° în fata sau 21 ° in spate - puteti chiar sa il rotiti la unghiul preferat. Particularizati-va setarile: schimbati setarile de utilizare a energiei si luminozitatea textului prin simpla atingere a unui buton. Faceti culorile mai reci sau mai calde cu ajutorul cursorului de temperatura a culorilor, usor de utilizat.

Specificatii tehnice

COD:
201401101
Producatori:
DELL
Stare:
NEW
Diagonala:
22 INCH
Tip Display:
LED
Timp Raspuns:
8 ms
Rezolutie Nativa:
1920 x 1080
Aspect Imagine:
16:10
Contrast Monitor:
1000:1
Iluminare Monitor:
250 cd/mp
Unghi Vizibilitate:
178 / 178 grade
Garantie Produs:
24 LUNI
Caracteristici Speciale:
-
Tip Porturi Incluse:
VGA; DVI-S HDCP; DisplayPort; USB Port
Touchscreen:
NU
Compara produsele

You have no items to compare.

pcmadd, refurbished
Madd Electronics este partener MAR Microsoft, astfel gasiti la noi calculatoare reconditionate cu licenta Windows, Office sau Server la preturi incredibile. La cerere, cu fiecare calculator sau laptop veti primi licenta Windows preinstalat, optional Office. Toate produsele ce se gasesc pe acest site sunt pe stoc, fie ele noi sau second hand sh | refurbished | reconditionat, acest magazin este unul real. La noi gasiti cele mai ieftine calculatoare reconditionate cu licenta Microsoft, monitoare,imprimante, servere,consumabile, accesorii, laptop

 

.