X

Intra in cont sau Creaza un cont nou

Client nou

Inregistrand un cont nou, vei putea comanda mai rapid, sa salvezi mai mult adrese de livrare, sa salvezi date despre comenzi si multe altele.

Client inregistrat

Intra in contul tau folosind campurile de mai jos.

* Campuri obligatorii

afiliat

Livrare comenzi

Livrare la domiciliu

Se asigura incepand din data de 24.11.2003 in toate orasele din Romania in termen de 24-48 h cu livrare direct la usa clientului!

  Tarif: 14 RON + 1 RON/kg +TVA

Livrarile se fac prin Urgent Cargus - www.urgent-curier.ro 

 
Pentru a localiza coletul Dvs. cereti AWB-ul de la Madd Electronics Group

 

Livrare Gratuita: Madd Electronics Group ofera iti ofera oportunitatea de a trimite gratuit cu ajutorul firmei de curierat  Urgent Cargus orice produs aflat in garantie, precum si la toate comenzile ce depasesc 899 LEI fara TVA!!!

Verificare Continut: Pentru a da dovada de transparenta si corectitudine, firma noastra iti recomanda urmatoarele: la preluarea de la curier a produselor comandate verifica in prezenta acestuia starea si continutul coletului. In cazul unor neplaceri intocmeste un proces verbal de constatare in 2 exemplare, semnate de curier si de tine, si anunta firma Madd Electronics Group in cel mai scurt timp pe e-mail: comercial@pcmadd.com sau la tel: 0264-433114.

UrgentCargus              Agenti zonali
  • Poti suna pentru informatii daca coletul tau nu a ajuns la timp.

  • Reclamatii

    Poti plasa o reclamatie in caz de disparitie colet, deteriorare colet, etc.

  • Comanda transport

    In cazul coletelor trimise cu plata la curier (ramburs) firma de curierat percepe o taxa de 3% din valoarea facturii. Aceasta taxa va aparea pe factura fiscala.

.