X

Intra in cont sau Creaza un cont nou

Client nou

Inregistrand un cont nou, vei putea comanda mai rapid, sa salvezi mai mult adrese de livrare, sa salvezi date despre comenzi si multe altele.

Client inregistrat

Intra in contul tau folosind campurile de mai jos.

* Campuri obligatorii

afiliat

TABLETA Dell Latitude ST; Intel Atom Z2760 1800 Mhz; 2 GB DDR3; 128 GB SSD; Ecran 10", HD 16:9 1366x768; Intel HD Graphics Shared; -; webcam; -; Black

Puteti castiga 1 punct pentru evaluarea unui produs si/ sau scrierea unei recenzii pentru acesta.

Vei primi 18 puncte
700 RON

Prezentare

TABLETA Dell Latitude ST; Intel Atom Z2760 1800 Mhz; 2 GB DDR3; 128 GB SSD; Ecran 10", HD 16:9 1366x768; Intel HD Graphics Shared; 

Stoc: Limitat

In magazinele M@dd din Cluj-Napoca

Mai multe poze

  • TABLETA Dell Latitude ST; Intel Atom Z2760 1800 Mhz; 2 GB DDR3; 128 GB SSD; Ecran 10
  • TABLETA Dell Latitude ST; Intel Atom Z2760 1800 Mhz; 2 GB DDR3; 128 GB SSD; Ecran 10
  • Ai gasit mai ieftin? Anunta-ne!
  • Negociaza pretul!
Acest produs iti poate aduce un comision de 29 LEI ! Detalii aici...

Negocieaza pretul

x

Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii

  • Reload captcha

Detalii

Este tableta pe care o folosesc profesioniştii.
Fiind compatibilă cu mediul dvs. profesional bazat pe sistemul de operare Windows® 7, Dell Latitude ST vă ajută să vă duceţi la bun sfârşit activităţile, din practic orice locaţie.
Latitude ST - este tableta pe care o folosesc profesioniştii.
Biroul e în mâna dvs.

Creată pentru profesioniştii care stau mai mult în picioare decât la birou, tableta Latitude ST cu greutate redusă oferă un echilibru ideal între confortul specific tabletelor şi productivitatea PC-urilor, astfel încât puteţi obţine mai multe rezultate oricând, de oriunde.

Latitude ST - biroul e în mâna dvs.
Latitude ST - compatibilă.

Compatibilă

Integraţi fără probleme în mediul Microsoft existent. Tableta Latitude ST include sistemul de operare Windows® 7 pentru putere de calcul autentică.
Latitude ST - productivă

Productivă

În configuraţia tabletei Latitude ST poate fi inclusă o suită completă de aplicaţii Windows® Office pentru întreprinderi, astfel încât să vă puteţi ocupa de afacerile importante în timpul deplasărilor.
Latitude ST - securizată

Securizată

Contribuiţi la protecţia datelor personale şi academice adoptând caracteristici opţionale precum TPM (Trusted Platform Module), criptarea BitLocker şi soluţia Dell de protecţie a datelor şi beneficiaţi în plus de protecţia împotriva furtului asigurată de slotul pentru încuietoare Kensington®.
Latitude ST - conectată

Conectată

Aduceţi biroul la dvs. Conectaţi tableta la mouse, la imprimantă, la afişajul HD şi la reţeaua prin cablu cu ajutorul staţiei opţionale de andocare.
O singură tabletă. Posibilităţi infinite.

Pentru profesioniştii care lucrează pe teren, biroul poate fi reprezentat de o parcare aglomerată, un căpătâi de pat de spital sau o sală de clasă agitată. Cu tableta Latitude ST, beneficiaţi de puterea Windows 8 Pro oriunde v-ar duce ziua dvs. de muncă.

Latitude ST - o singură tabletă. Posibilităţi infinite.
  • Exact ce a recomandat medicul. Pentru a lua notiţe de calitate cu tableta Latitude ST, nu trebuie decât să utilizaţi stylusul N-Trig sau ecranul cu atingeri multiple cu posibilitate de utilizare a gesturilor. Personalul medical poate să vadă istoricul clienţilor, să scrie reţete şi să efectueze studii de cercetare securizate de pe un singur dispozitiv care îi însoţeşte în timpul vizitelor sau chiar să supravegheze pacienţii şi să le ofere consultanţă la distanţă.
  • O fotografie face cât 1.000 de cuvinte. Windows 8 Pro Faceţi fotografii în timpul deplasărilor cu ajutorul camerei de 720p cu orientare în faţă şi al camerei de 5 MP cu orientare în spate şi asiguraţi-vă că aţi obţinut fotografia dorită cu afişajul , WXGA (1.280 x 800) de 10,1 inchi. Cu tableta Latitude ST uşor de transportat, constatatorii de daune pot să documenteze cu uşurinţă accidentele, să completeze formulare şi să obţină semnăturile necesare pe teren.
  • Implicaţi generaţia conectată. Studenţii vor aprecia interfaţa simplă şi plăcută a tabletei Latitude ST, la care se adaugă imaginile captivante oferite de placa grafică Intel® GMA 600. Profesorii pot să redea materiale didactice şi să susţină prezentări printr-o conexiune la un televizor şi se pot deplasa prin încăpere fără a pierde cursivitatea expunerii lecţiei.

Specificatii tehnice

COD:
L1549
Producatori:
DELL
Model Procesor:
Nu
Capacitate RAM:
Nu
Diagonala:
Nu
Rezolutie Nativa:
Nu
Bluetooth:
Nu
Wireless:
Nu
Webcam:
Nu
Stare:
Nu
Garantie:
12 luni
Caracteristici Speciale:
Compara produsele

You have no items to compare.

pcmadd, refurbished
Madd Electronics este partener MAR Microsoft, astfel gasiti la noi calculatoare reconditionate cu licenta Windows, Office sau Server la preturi incredibile. La cerere, cu fiecare calculator sau laptop veti primi licenta Windows preinstalat, optional Office. Toate produsele ce se gasesc pe acest site sunt pe stoc, fie ele noi sau second hand sh | refurbished | reconditionat, acest magazin este unul real. La noi gasiti cele mai ieftine calculatoare reconditionate cu licenta Microsoft, monitoare,imprimante, servere,consumabile, accesorii, laptop

 

.