X

Intra in cont sau Creaza un cont nou

Client nou

Inregistrand un cont nou, vei putea comanda mai rapid, sa salvezi mai mult adrese de livrare, sa salvezi date despre comenzi si multe altele.

Client inregistrat

Intra in contul tau folosind campurile de mai jos.

* Campuri obligatorii

afiliat
Laptop HP ELITEBOOK 820 G3, Intel Core i7-6600U, 2.60 GHz, HDD: 256 GB, RAM: 8 GB, video: Intel HD Graphics 520, webcam

Laptop DELL, PRECISION M6800, Intel Core i7-4800MQ, 2.70 GHz, HDD: 320 GB, RAM: 4 GB, unitate optica: DVD RW, video: AMD Radeon HD 8950M (Saturn), 17.3" LCD (FHD), 1920 x 1080

Puteti castiga 1 punct pentru evaluarea unui produs si/ sau scrierea unei recenzii pentru acesta.

Vei primi 75 puncte
2.990 RON

Prezentare

Procesoare extreme: nicio sarcină nu este prea îndrăzneaţă. Staţia de lucru mobilă Precision M6800 oferă capacităţi de procesare nelimitate prin opţiunile de procesoare de înaltă performanţă Intel® Core™ i7 Extreme, i7 şi i5 din a patra generaţie.

Disponibilitate: Indisponibil

Mai multe poze

  • Laptop DELL, PRECISION M6800,  Intel Core i7-4800MQ, 2.70 GHz, HDD: 320 GB, RAM: 4 GB, unitate optica: DVD RW, video: AMD Radeon HD 8950M (Saturn), 17.3
  • Laptop DELL, PRECISION M6800,  Intel Core i7-4800MQ, 2.70 GHz, HDD: 320 GB, RAM: 4 GB, unitate optica: DVD RW, video: AMD Radeon HD 8950M (Saturn), 17.3
  • Laptop DELL, PRECISION M6800,  Intel Core i7-4800MQ, 2.70 GHz, HDD: 320 GB, RAM: 4 GB, unitate optica: DVD RW, video: AMD Radeon HD 8950M (Saturn), 17.3
  • Ai gasit mai ieftin? Anunta-ne!
  • Negociaza pretul!
Acest produs iti poate aduce un comision de 126 LEI ! Detalii aici...

Negocieaza pretul

x

Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii

  • Reload captcha
    Attention: Captcha is case sensitive.

Detalii

Cu Windows 10 Pro – pentru o experienţă fluidă şi versatilă de utilizare a staţiei de lucru.
Staţia de lucru Precision M6800 – procesare puternică şi performanţă grafică

Procesare puternică şi performanţă grafică

Procesoare extreme: nicio sarcină nu este prea îndrăzneaţă. Staţia de lucru mobilă Precision M6800 oferă capacităţi de procesare nelimitate prin opţiunile de procesoare de înaltă performanţă Intel® Core™ i7 Extreme, i7 şi i5 din a patra generaţie.

Grafică performantă: opţiunile de placă grafică cu viteză mare de răspuns AMD FirePro™ şi NVIDIA Quadro®, cu memorie GDDR5 de până la 8 GB1, ţin pasul cu redarea 3D solicitantă şi cu alte sarcini care necesită resurse grafice sporite. 

Alimentare optimizată: alegeţi una dintre tehnologiile opţionale AMD Enduro™ sau NVIDIA® Optimus™ pentru mărirea performanţei sistemului când este nevoie şi economisirea energiei bateriei când nu este nevoie.
Staţia de lucru Precision M6800 – design inovator şi rezistent

Design inovator şi rezistent

Andocare WiGig: cu WiGig vă puteţi conecta wireless la dispozitivele compatibile, de la mouse, monitor şi tastatură la echipamente pentru conferinţe. 

Afişaj pentru atingeri cu zece degete: este o plăcere să priveşti şi să lucrezi cu afişajul tactil opţional. Faceţi mai multe lucruri simultan trăgând, lovind uşor sau glisând cu degetele.

Waves MaxxAudio Pro: cu această suită de instrumente audio puteţi spori calitatea sunetului redat la boxele sau căştile staţiei dvs. de lucru.

Administrarea sistemelor Intel® vPro™/AMT: puteţi administra şi actualiza de la distanţă flota de staţii de lucru Precision cu tehnologia opţională Intel® vPro™ de generaţie următoare.2

Patru porturi USB 3.0: puteţi transfera rapid fişierele, datorită vitezei oferite de porturile USB 3.0.

Materiale rezistente: staţia de lucru Precision are şasiu din aluminiu şi aliaj de magneziu, a cărui durabilitate a fost supusă testării MIL-STD 810G.

Compartiment de unităţi de stocare cu scoatere simplă: puteţi să scoateţi repede hard diskul şi să-l înlocuiţi cu altul sau să-l depozitaţi separat din motive de securitate, datorită compartimentului principal pentru unităţi de stocare cu scoatere simplă, care nu necesită instrumente.3

Staţia de lucru Precision M6800 – securitate de vârf
Securitate de vârf
De la ameninţări cibernetice la pierderea accidentală a datelor sistemului, Precision M6800 vă dă încrederea că datele dvs. esenţiale sunt protejate prin cele mai noi tehnologii. 
  • Protejaţi-vă de programele rău intenţionate avansate cu ajutorul soluţiei Dell Data Protection | Protected Workspace.
  • Dell Data Protection | Security Tools permit autentificarea multi-factor, sign-onul unic şi autentificarea la preîncărcare, precum şi gestionarea integrată a politicilor de criptare.
  • Un modul TPM cu certificare FIPS 140-2 este disponibil pentru stocarea securizată a datelor de autentificare, iar Dell ControlVault suplimentează securitatea hardware cu încă un strat, izolând parolele şi datele de autentificare ale utilizatorilor pe un cip hardware controlat separat.
  • Adăugaţi cel mai înalt nivel de protecţie a datelor prin unităţile cu autocriptare şi certificare FIPS.
Precision M6800 Covet Edition: performanţă extraordinară
Descoperiţi caracteristicile speciale şi puterea de atracţie vizuală extraordinară oferite de Precision M6800 Covet Edition. Beneficiaţi de cele mai bune componente ale staţiei de lucru M6800 în varianta de culoare distinctivă Phoenix Red strălucitoare.
Precision M6800 Covet Edition: performanţă extraordinară

Fiabilitate robustă

Staţia de lucru Precision M6800 – autonomie mare de funcţionare a bateriei

Autonomie mare de funcţionare a bateriei

Cele două ventilatoare silenţioase – unul pentru procesor şi celălalt pentru procesorul grafic – contribuie la prelungirea duratei de viaţă a componentelor şi a bateriei.

Staţia de lucru Precision M6800 – senzor cu reacţie rapidă la căderea liberă.

Senzor Dell cu reacţie rapidă la căderea liberă

Senzorul Dell cu reacţie rapidă la căderea liberă este conceput să detecteze căderea de la cinci inchi sau mai mult şi să retragă capul de citire de pe hard disk pentru a împiedica deteriorarea hard diskului şi a datelor.
Staţia de lucru Precision M6800 – certificare ISV

Certificare ISV

Staţia de lucru mobilă Precision a fost certificată de producători de software de top că funcţionează perfect cu software-urile profesionale solicitante.

Alegeţi-vă accesoriile şi serviciile

Staţia de lucru Precision M6800 – alegeţi-vă accesoriile şi serviciile

Accesorii esenţiale pentru Precision M6800

Completaţi staţia de lucru mobilă cu un replicator de porturi E-Port Plus pentru conectare simplă la accesoriile pentru desktop, un set de tastatură şi mouse wireless, un suport pentru două monitoare şi un monitor performant. Căutaţi aceste produse extraordinare şi multe altele când finalizaţi achiziţia.

Specificatii tehnice

COD:
L1673
Producatori:
DELL
Garantie Produs:
12 LUNI
Model Procesor:
CORE I7
Frecventa Procesor:
2.7 GHz
Capacitate RAM:
4 GB
Tip Memorie RAM:
DD-RAM 3
Tip HDD:
SATA
Capacitate HDD:
320 GB
Diagonala:
17.3 INCH
Rezolutie Nativa:
1920 x 1080
Prod. Placa Video:
AMD
Chipset Placa Video:
AMD Radeon HD 8950M
Memorie Video:
-
Unitate Optica:
DVDRW
Webcam:
DA
Wireless:
DA
Stare:
SH
Sistem de Operare:
OPTIONAL
Tip Porturi Incluse:
1 x VGA 4 x USB 3.0 1 x Microfon 1 x USB 2.0 1 x HDMI 1 x RJ-45
Caracteristici Speciale:
Urme de uzura vizibile pe carcasa
Compara produsele

You have no items to compare.

pcmadd, refurbished
Madd Electronics este partener MAR Microsoft, astfel gasiti la noi calculatoare reconditionate cu licenta Windows, Office sau Server la preturi incredibile. La cerere, cu fiecare calculator sau laptop veti primi licenta Windows preinstalat, optional Office. Toate produsele ce se gasesc pe acest site sunt pe stoc, fie ele noi sau second hand sh | refurbished | reconditionat, acest magazin este unul real. La noi gasiti cele mai ieftine calculatoare reconditionate cu licenta Microsoft, monitoare,imprimante, servere,consumabile, accesorii, laptop

 

.