X

Intra in cont sau Creaza un cont nou

Client nou

Inregistrand un cont nou, vei putea comanda mai rapid, sa salvezi mai mult adrese de livrare, sa salvezi date despre comenzi si multe altele.

Client inregistrat

Intra in contul tau folosind campurile de mai jos.

* Campuri obligatorii

afiliat
Laptop HP ELITEBOOK 820 G3, Intel Core i7-6600U, 2.60 GHz, HDD: 256 GB, RAM: 8 GB, video: Intel HD Graphics 520, webcam

Laptop DELL, PRECISION 5510, Intel Core i5-6300HQ, 2.30 GHz, HDD: 1 TB, RAM: 16 GB, video: Intel HD Graphics 530, nVIDIA Quadro M1000M, webcam, 15.6" LCD (FHD), 1920 x 1080

Puteti castiga 1 punct pentru evaluarea unui produs si/ sau scrierea unei recenzii pentru acesta.

Vei primi 96 puncte
3.800 RON

Prezentare

Laptop DELL, PRECISION 5510, Intel Core i5-6300HQ, 2.30 GHz, HDD: 1 TB, RAM: 16 GB, video: Intel HD Graphics 530, nVIDIA Quadro M1000M, webcam, 15.6" LCD (FHD), 1920 x 1080

Disponibilitate: Indisponibil

Laptop DELL Precision 5510

Mai multe poze

  • Laptop DELL Precision 5510
  • Laptop DELL Precision 5510
  • Laptop DELL Precision 5510
  • Laptop DELL Precision 5510
  • Ai gasit mai ieftin? Anunta-ne!
  • Negociaza pretul!
Acest produs iti poate aduce un comision de 160 LEI ! Detalii aici...

Negocieaza pretul

x

Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii

  • Reload captcha
    Attention: Captcha is case sensitive.

Detalii

Vedeti mai bine ca oricand imaginea de ansamblu

Noul afisaj InfinityEdge cu tehnologie PremierColor ofera un nivel complet nou si frapant de detaliere datorita rezolutiei Ultra HD 4K, de peste 8 milioane de pixeli – cu 3 milioane mai multi pixeli decat are un afisaj Retina. Ecranul PremierColor garanteaza o fidelitate fara precedent a culorilor prin gama cromatica minima de 100 % AdobeRGB.

Senzatie placuta si aspect atractiv

Cea mai subtire si mai usoara statie de lucru mobila din lume, cu afisaj InfinityEdge, ofera o vizualizare aproape fara margini – afisajul de 15 inchi incape ingenios intr-o carcasa cu dimensiunile anumitor laptopuri de 14 inchi. Iar noul design industrial cu suport pentru maini confectionat din fibra de carbon ofera rigiditate, rezistenta si senzatie placuta la atingere

Integrare usoara in mediul profesional

Statia de andocare cu un singur cablu va ajuta faceti usor mai multe lucruri simultan, iar conectivitatea Thunderbolt™ 3 asigura transferul rapid si usor al fisierelor mari.

Performanta profesionala remarcabila

Fluxuri de lucru accelerate: noile procesoare Intel® Core™ i5 si i7 din a sasea generatie si procesoarele Xeon in premiera absoluta la niste statii de lucru mobile ofera puterea de a extrage performanta maxima din software-urile profesionale solicitante pe care va bazati pentru a va indeplini sarcinile.

Grafica de nivel profesional: de la redare la modelarea complexa, veti observa un plus de performanta incredibil adus de placa grafica NVIDIA® Quadro M1000M cu memorie de 2 GB.

Capacitate mare de stocare pentru sarcinile ambitioase: stocati, transferati si accesati cu usurinta fisierele 3D, multimedia si video mari si complexe datorita vitezei si fiabilitatii unitatii SSD cu memorie de pana la 2 TB si port Thunderbolt™ 3.

Va puteti baza pe ea in activitate

Certificare de la producatorii independenti de software (ISV): statiile de lucru Precision sunt testate ca asigura functionarea perfecta a aplicatiilor cu performanta ridicata pe care va bazati in fiecare zi. Statia de lucru Dell are certificare ISV pentru cele mai populare aplicatii software independente.

Atingerea potentialului maxim: Dell Precision Optimizer cu gestionare centralizata SCCM imbunatateste productivitatea si performanta regland sistemul peste setarile standard din fabrica in aplicatiile compatibile pentru care statia de lucru are certificare ISV.

Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta

Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware.
   
Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10

Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.

Specificatii tehnice

COD:
L1942
Producatori:
DELL
Garantie Produs:
12 LUNI
Model Procesor:
CORE I5
Frecventa Procesor:
2.3 GHz
Capacitate RAM:
16 GB
Tip Memorie RAM:
DD-RAM 4
Tip HDD:
SATA
Capacitate HDD:
1000 GB
Diagonala:
15.6 INCH
Rezolutie Nativa:
1920 x 1080
Prod. Placa Video:
NVIDIA
Chipset Placa Video:
Quadro M1000M
Memorie Video:
2048 MB
Unitate Optica:
-
Webcam:
DA
Wireless:
DA
Stare:
Refurbished
Sistem de Operare:
OPTIONAL
Tip Porturi Incluse:
2 x USB 3.0, 1 x HDMI, 1 x Audio
Caracteristici Speciale:
Difuzoare stereo, Microfon
Compara produsele

You have no items to compare.

pcmadd, refurbished
Madd Electronics este partener MAR Microsoft, astfel gasiti la noi calculatoare reconditionate cu licenta Windows, Office sau Server la preturi incredibile. La cerere, cu fiecare calculator sau laptop veti primi licenta Windows preinstalat, optional Office. Toate produsele ce se gasesc pe acest site sunt pe stoc, fie ele noi sau second hand sh | refurbished | reconditionat, acest magazin este unul real. La noi gasiti cele mai ieftine calculatoare reconditionate cu licenta Microsoft, monitoare,imprimante, servere,consumabile, accesorii, laptop

 

.