X

Intra in cont sau Creaza un cont nou

Client nou

Inregistrand un cont nou, vei putea comanda mai rapid, sa salvezi mai mult adrese de livrare, sa salvezi date despre comenzi si multe altele.

Client inregistrat

Intra in contul tau folosind campurile de mai jos.

* Campuri obligatorii

afiliat
Dell, PRECISION 3630 TOWER, Intel Core i7-8700K, 3.70 GHz, HDD: 256 GB SSD, RAM: 8 GB DDR 4, video: Intel UHD Graphics 630, nVIDIA GeForce GT 730; TOWER

Laptop DELL, PRECISION 3510, Intel Core i5-6440HQ, 2.60 GHz, HDD: 256 GB, RAM: 8 GB, video: AMD Radeon R9 M360 (Tropo), Intel HD Graphics 530, webcam, 15.6" LCD (FHD), 1920 x 1080

Puteti castiga 1 punct pentru evaluarea unui produs si/ sau scrierea unei recenzii pentru acesta.

Vei primi 55 puncte
2.200 RON

Prezentare

Laptop DELL, PRECISION 3510, Intel Core i5-6440HQ, 2.60 GHz, HDD: 256 GB, RAM: 8 GB, video: AMD Radeon R9 M360 (Tropo), Intel HD Graphics 530, webcam, 15.6" LCD (FHD), 1920 x 1080

Disponibilitate: Indisponibil

laptop dell precision

Mai multe poze

  • laptop dell precision
  • laptop dell precision
  • laptop dell precision
  • laptop dell precision
  • Ai gasit mai ieftin? Anunta-ne!
  • Negociaza pretul!
Acest produs iti poate aduce un comision de 92 LEI ! Detalii aici...

Negocieaza pretul

x

Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii

  • Reload captcha
    Attention: Captcha is case sensitive.

Detalii

Observati diferenta

Alegeti dintre diversele optiuni de ecran pe cea care va contribui la dezvoltarea afacerii. De la optiunea de ecran HD accesibil ca pret si pana la ecranul Full HD cu functionalitate tactila optionala, care accepta zece puncte de atingere, alegerea va apartine pentru a adapta perfect statia de lucru la propriul stil de viata.

Mobilitatea este esentiala

Acum este mai usor ca oricand sa luati proiectele mari cu dvs. in calatorii. Noul design industrial are o greutate minima de 2,27 kg (5 lb) si ofera performanta maxima de statie de lucru, avand placa grafica, capacitate de stocare si putere de procesare de nivel profesional, ca sa nu fie nevoie sa faceti rabat de la performanta in favoarea portabilitatii.

Perfectiune si simplitate

Realizati mai multe cu usurinta si cu eficienta mai mare utilizand touchpadul imbunatatit.

Performanta profesionala remarcabila

Fluxuri de lucru accelerate: noile procesoare quad-core Intel® Core™ i5 si i7 din a sasea generatie ofera puterea de a extrage performanta maxima din software-urile profesionale solicitante pe care va bazati pentru a va indeplini sarcinile.

Grafica de nivel profesional: de la redare si pana la modelarea complexa, placa grafica AMD FirePro cu memorie GDDR5 de 2 GB ofera un nivel de performanta superior fata de placile grafice destinate consumatorilor.

Capacitate generoasa de stocare: beneficiati de securitate, compatibilitate si spatiu de stocare pentru proiectele mari si complexe prin optiunea de unitate SSD PCIe de pana la 1 TB sau hard disk SATA de 2,5 inchi de 1 TB si memoria DDR4.

Riguros testate pentru performanta optima

Certificare de la producatorii independenti de software (ISV): statiile de lucru Dell Precision sunt testate ca asigura functionarea perfecta a aplicatiilor cu performanta ridicata pe care va bazati in fiecare zi. Majoritatea aplicatiilor software independente populare au certificare ISV. Pentru lista completa a aplicatiilor cu certificare ISV.

Atingerea potentialului maxim: Dell Precision Optimizer cu gestionare centralizata SCCM imbunatateste productivitatea si performanta regland sistemul peste setarile standard din fabrica si optimizeaza aplicatiile cu certificare ISV.

Specificatii tehnice

COD:
L2141
Producatori:
DELL
Garantie Produs:
12 LUNI
Model Procesor:
CORE I5
Frecventa Procesor:
2.6 GHz
Capacitate RAM:
8 GB
Tip Memorie RAM:
DD-RAM 4
Tip HDD:
SSD
Capacitate HDD:
256 GB
Diagonala:
15.6 INCH
Rezolutie Nativa:
1920 x 1080
Prod. Placa Video:
AMD
Chipset Placa Video:
AMD Radeon R9 M360
Memorie Video:
2048 MB
Unitate Optica:
FARA OPTIC
Webcam:
DA
Wireless:
DA
Stare:
Refurbished
Sistem de Operare:
OPTIONAL
Tip Porturi Incluse:
1 x VGA, 3 x USB 3.0, 1 x HDMI, 1 x RJ-45
Caracteristici Speciale:
Compara produsele

You have no items to compare.

pcmadd, refurbished
Madd Electronics este partener MAR Microsoft, astfel gasiti la noi calculatoare reconditionate cu licenta Windows, Office sau Server la preturi incredibile. La cerere, cu fiecare calculator sau laptop veti primi licenta Windows preinstalat, optional Office. Toate produsele ce se gasesc pe acest site sunt pe stoc, fie ele noi sau second hand sh | refurbished | reconditionat, acest magazin este unul real. La noi gasiti cele mai ieftine calculatoare reconditionate cu licenta Microsoft, monitoare,imprimante, servere,consumabile, accesorii, laptop

 

.