X

Intra in cont sau Creaza un cont nou

Client nou

Inregistrand un cont nou, vei putea comanda mai rapid, sa salvezi mai mult adrese de livrare, sa salvezi date despre comenzi si multe altele.

Client inregistrat

Intra in contul tau folosind campurile de mai jos.

* Campuri obligatorii

afiliat
Apple MacBook Air 13" Mid-2013, A1466, Intel Core i7-4650U, 1.70 GHz, 128 gb SSD, RAM: 4 GB, Intel HD Graphics 5000

Multifunctional LASER LEXMARK model: X364DN; format: A4; DUPLEX; RETEA; USB; SH

Puteti castiga 1 punct pentru evaluarea unui produs si/ sau scrierea unei recenzii pentru acesta.

Vei primi 9 puncte
370 RON

Prezentare

Fiind o soluţie multifuncţională completă pentru birou, multifuncţionalul laser monocrom Lexmark X364dn vă oferă viteze mari de ieşire de până la 33 ppm, precum şi scanare duplex şi fax de mare viteză.

Stoc: Limitat

In magazinele M@dd din Cluj-Napoca

Mai multe poze

  • Multifunctional LASER LEXMARK model: X364DN; format: A4; DUPLEX; RETEA; USB; SH
  • Multifunctional LASER LEXMARK model: X364DN; format: A4; DUPLEX; RETEA; USB; SH
  • Ai gasit mai ieftin? Anunta-ne!
  • Negociaza pretul!
Acest produs iti poate aduce un comision de 16 LEI ! Detalii aici...

Negocieaza pretul

x

Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii

  • Reload captcha

Detalii

DESCRIERE PRODUS

Fiind o soluţie multifuncţională completă pentru birou, multifuncţionalul laser monocrom Lexmark X364dn vă oferă viteze mari de ieşire de până la 33 ppm, precum şi scanare duplex şi fax de mare viteză.

Tipărire alb-negru, concepţie „verde”

Reduceţi consumul de energie şi de consumabile pentru imprimantă prin consolidarea tuturor funcţiilor referitoare la documente într-un singur dispozitiv eficient, conectat la reţea. Alegeţi cartuşul cu randament mare pentru a economisi resurse. În plus, tipărirea faţă-verso şi scanarea către e-mail reduce cantitatea de deşeuri de hârtie.


Familiarizare mai rapidă, mai multă simplitate

Copierea şi scanarea sunt la îndemână, iar panoul de operare intuitiv, cu iluminare a fundalului, oferă două linii de text pentru a ghida cu uşurinţă personalul fără experienţă pe parcursul tipăririi şi întreţinerii.


Calitate la toate capitolele

Un design robust, de înaltă calitate oferă fiabilitate şi excelenţă pentru fiecare aspect al experienţei dvs. multifuncţionale. Obţineţi tipărire prin Direct USB, care nu necesită un PC, împreună cu scanare faţă-verso – nu este nevoie să întoarceţi manual documentele originale, imprimanta multifuncţională face acest lucru în locul dvs.


Performanţă rapidă

Creşteţi eficienţa şi succesul grupului dvs. de lucru de dimensiuni reduse cu instrumente de productivitate de mare succes, inclusiv tipărire rapidă până la 33 ppm şi tipărirea primei pagini în 7 secunde.


Performanţă excelentă plus fax

Consolidaţi operaţiunile şi depăşiţi concurenţa cu o soluţie completă de birou multifuncţională. Veţi obţine caracteristicile de afaceri de care aveţi nevoie, precum un alimentator automat de documente de 50 de coli şi un alimentator multifuncţional de 50 de coli, plus fax de mare viteză, scanare faţă-verso şi viteze mari de tipărire, de până la 33 ppm. Iar atunci când adăugaţi o opţiune de manipulare a hârtiei la preţ accesibil, puteţi creşte capacitatea totală de alimentare până la 850 de coli.

Specificatii tehnice

COD:
201001103
Producatori:
LEXMARK
Garantie:
12 luni
Pagini/minut:
33
Format:
A4
Rezolutie:
1200 x 1200
Procesor:
266 MHz
Memorie standard:
standard: 128 MB
Retea:
DA
Interfata:
USB
Duplex:
DA
Tehnologie Imp:
Monocrom LaserJet
Consumabile:
Coli Tava:
100
Stare:
Ref. m@dd
Altele:
Tipul scanerului / Scanare ADF Scaner plat cu ADF
Compatibilitate Sistem Operare:
Windows
Compara produsele

You have no items to compare.

pcmadd, refurbished
Madd Electronics este partener MAR Microsoft, astfel gasiti la noi calculatoare reconditionate cu licenta Windows, Office sau Server la preturi incredibile. La cerere, cu fiecare calculator sau laptop veti primi licenta Windows preinstalat, optional Office. Toate produsele ce se gasesc pe acest site sunt pe stoc, fie ele noi sau second hand sh | refurbished | reconditionat, acest magazin este unul real. La noi gasiti cele mai ieftine calculatoare reconditionate cu licenta Microsoft, monitoare,imprimante, servere,consumabile, accesorii, laptop