X

Intra in cont sau Creaza un cont nou

Client nou

Inregistrand un cont nou, vei putea comanda mai rapid, sa salvezi mai mult adrese de livrare, sa salvezi date despre comenzi si multe altele.

Client inregistrat

Intra in contul tau folosind campurile de mai jos.

* Campuri obligatorii

afiliat
Tastatura ALIENWARE ADVANCE GAMING AW568, layout UK, NEGRU, USB, MULTIMEDIA, 00PDJP

Cariere

m@dd poate fi alegerea perfecta pentru tine - Alaturandu-te echipei m@dd vei patrunde nu doar intr-un mediu marcat de schimbari continue, ci si intr-un grup de prieteni adevarati, care se ajuta la greu si se stiu simti bine impreuna...

Iti oferim sprijinul de care ai nevoie chiar daca nu ai cunostiinte hardware
Ai avut deja primul job si vrei sa dobandesti mai multa experienta, esti constient de valoarea ta si de ce ai de oferit. Chiar daca nu ai cunostiinte hardware, dispui de cunostinte/experiente valoroase in diverse domenii legate de IT, cum ar fi: marketingul, filologia sau psihologia consumatorului ... care pot aduce un plus valoare firmei, de aceea, iti oferim training de specialitate si sprijin pentru dezvoltarea ta ulterioara.

Avem oameni remarcabili, de la care poti invata multe
Intrucat angajam doar persoane creative, talentate, flexibile, perseverente, cu abilitati tehnice si de comunicare, dornice sa se autodepaseasca, alaturandu-te noua vei avea ocazia de a-ti largi orizonturile atat in profesie cat si in viata. Vei putea creste impreuna cu noi impartasindu-ne cunostintele, experientele, visele si viziunile tale si descoperindu-le pe ale noastre.

Suntem o firma solida
Madd Electronics Group are in prezent 4 magazine in Bucuresti , Cluj , Iasi si Timisoara cu o experienta de aproape 12 ani pe piata IT

Incurajam si distractia
Atat cu ocazia sarbatoririi lunare a zilelor de nastere, cat si cu ocazia diverselor evenimente sportive, studentesti si culturale sau a Teambuilding-urilor, etc, angajatii m@dd se distreaza si isi petrec impreuna o parte din timp...

 1. IT sales professional

  Locatie: Cluj Napoca, Bucuresti, Iasi, Timisoara; Job Code: ITsale; posturi disponibile: 4
 2. Manager magazin IT

  Locatie: Cluj Napoca, Bucuresti, Iasi, Timisoara; Job Code: mm; posturi disponibile: 4
 3. Manager vanzari B2B IT

  Locatie: Cluj Napoca; Job Code: dIT; posturi disponibile: 1
 4. Marketing manager

  Locatie: Cluj Napoca, Job Code: mkm, posturi disponibile: 1
 5. Specialist SEO & marketing online

  Locatie: Romania / orice oras; Job Code: webSEO; posturi disponibile: 1
 6. Tehnician electronist service IT

  Locatie: Cluj Napoca, Job Code: service, posturi disponibile: 1
 7. Web Developer & Designer

  Locatie: Cluj Napoca; Job Code: webDD; posturi disponibile: 1

Madd Electronics cauta permanent specialisti in hardware, service IT, marketing ,vanzari IT, etc. Daca crezi ca locul tau e alaturi de noi viziteaza sectiunea cariere si contacteaza-ne Email: cv@pcmadd.com chiar daca momentan nu exista nici un post anuntat. Fiind o companie dinamica, avem mereu nevoie de experti in devenire, dornici de afirmare si insetati de succes. Daca doresti sa devii membru(a) a unei echipe de oameni inteligenti si deschisi la tot ce este nou, poti sa ne expediezi CV-ul in orice moment.


Noi il vom analiza cu atentie, urmand sa te contactam la aparitia unei oportunitati de angajare potrivite profilului tau si te vom invita la o discutie .


.