Madd Electronics
monitor
laptop
componente
new
network
promotii
imprimante
drivere
distribuitor
forum
afiliere
contact

 

 

 

 

 

 
top   downloads Info M@dd contacts Blog M@dd Stiri IT Stiri IT
     


 
 
In 2012 implinim 10 ANI de activitate! Si asta datorita voua, clientilor si colaboratorilor nostri in fata carora ne plecam cu respect! Si pentru ca orice aniversare trebuie sa fie insotita de cadouri, surprize, evenimente, va invitam sa descoperiti in magazinele noastre promotiile speciale.

Cu ocazia aniversarii a 10 ani m@dd itiWindows XP Home sau Windows 7 Home Gratuit oferim gratuit licente  Windows XP Home & Windows 7 Home pentru orice calculator/ laptop achizitionat de tine. in perioada urmatoare! Aceasta promotie nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi.
  

LICENTE WINDOWS GRATUITE


* Nota! Valabil doar pentru produsele care au COA propriu, iar in cazul sistemelor P4 si a laptopurilor sh se poate instala doar XP home daca au COA XP inital.

((a)) Daca ai fost client m@dd in perioada 2002-2011, vino cu orice factura m@dd si cu ocazia aniversarii a 10 ani de activitate iti 10% reducere pentru o comanda de minimum valoareavino cu orice factura madd si cu ocazia aniversarii a 10 ani de activitate iti 10% reducere facturii aduse.


((b)) Daca nu ai fost client m@dd pana acum, vino in magazinele noastre , iar cu Discount 10%, Reducere 10%ocazia aniversarii a 10 ani de activitate iti oferim cadou 10% reducere pentru urmatoarea comanda de minimum valoarea primei facturi oricand vrei in acest an.

10% REDUCERE

* Nota! Discountul de 10% este valabil o singura data pentru un client pe parcursul promotiei ! Reducerea de 10% se calculeaza din factura anterioara si se aplica pe factura curenta. Aceasta reducere nu se cumuleaza cu alte promotii sau discounturi.
Transmite unui prieten factura si cuponul si ii oferim o reducere de 50% din valoarea cuponului cadou Vrei sa dai mai departe cuponul cadou? Transmite unui prieten factura si cuponul si ii oferim o reducere de 50% din valoarea cuponului cadou, pentru o achizitie de cel putin valoarea facturii tale. Aceasta reducere nu se cumuleaza cu alte promotii sau discounturi si se aplica odata pentru fiecare client pe perioada promotiei.

Vino cu 5 facturi si te vom raplati cu un card de fidelitate VIP