Salut.
Am fost tzepuit de un individ din Bucuresti , cu un calcutor DELL GX260, in sensul ca a postat un anunt de vanzare pe un forum , a unui asemenea calculator. In anunt , calc-ul avea 256 Mb si individul mentiona ca are slot AGP 8X. Bunnn, am luat legatura cu el , si i-am spus ca a-si fi interesat de calc. , in ideea sa-i mai pun niste RAM si o placa video dedicata . Individul a zis ca se poate , iar eu crezandu-l de buna credinta , mai ales ca-i si moderator pe forumul ala, am pus ,, botul '' si i-am zis sa mi-l trimita prin posta. Cand a ajuns coletul si l-am desfacut , sa pic jos nu alta , placa mea video , ramamea pe jumatate afara din carcasa Dell-ului. Am luat legatura cu tzeparul, dar acesta dezinvolt, mi-a trantit-o ca de ce nu m-am informat ca calc-ul respectiv este foarte subtire si nu intra placi clasice de extensie in el.
In sfarsit, nu asta-i problema , vreau sa stiu, daca se poate face ceva pentru a monta o placa video AGP clasica in acest calculator, avand in vedere fapul ca exista un slot PCI mai deosebit pe placa, unde se afla montata o placa pe care se pot monta doua placi PCI clasice.
Mentionez ca acest calculator, provine de la firma dvs., in interior avnd aplicate sigilii cu PCmadd, de aceea m-am gandit sa apelez pe acest forum pentru un sfat sau o sugestie.