Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: IBM Intelli Station Z Pro
www.pcmadd.com - MADD Electronics > Suport Tehnic > Intrebari si raspunsuri & documentatii
rexhunt
Salut!
Am si eu o intrebare..
Am achizitionat IBM Intelli Station Z Pro cu o placa de baza dual Xeon. Procesorul meu este de 2.66. Vreau sa-mi mai pun un procesor. Intrebarea mea este: Tre' sa-mi iau un procesor exact ca primul adica de 2.66, sau mere si unul diferit +/- 100 mega. Trebuie sa mai iau in calcul si altceva?

Multumesc!
DANger
QUOTE(rexhunt @ Nov 7 2007, 05:00 PM)
Salut!
Am si eu o intrebare..
Am achizitionat IBM Intelli Station Z Pro cu o placa de baza dual Xeon. Procesorul meu este de 2.66. Vreau sa-mi mai pun un procesor. Intrebarea mea este: Tre' sa-mi iau un procesor exact ca primul adica de 2.66, sau mere si unul diferit +/- 100 mega. Trebuie sa mai iau in calcul si altceva?

Multumesc!
*

Trebuie sa fie identice.
mity226
QUOTE(DANger @ Nov 8 2007, 01:06 PM)
QUOTE(rexhunt @ Nov 7 2007, 05:00 PM)
Salut!
Am si eu o intrebare..

Multumesc!
*

Trebuie sa fie identice.
*

S-ar putea sa fie nevoie si de un VRM(Voltage regulator Module) care regleaza tensiunile pe cele 2 procesoare...cel putin la Workstation Dell 650 asa este.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.