Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Service Tag
www.pcmadd.com - MADD Electronics > Suport Tehnic > Intrebari si raspunsuri & documentatii
rpack
De ce sunt sterse Service Tag-urile din laptopurile refurbished?
sly
QUOTE(rpack @ Aug 19 2009, 08:19 AM)
De ce sunt sterse Service Tag-urile din laptopurile refurbished?
*

Salutarea,

Este o intrebare fireasca si corecta.
Multi cred ca Madd Electronics sterge Service Tag-urile pentru a acoperi cine stie ce.
NU. Service Tag-urile sunt sterse de catre furnizori. De ce sunt sterse ?
Este folosit un program special proiectat de Dell, care aduce BIOS-ul la fiecare model de Dell, la setarile din fabrica. Stergerea Service Tag-ului nu afecteaza in nici un fel functionarea corecta a laptop-ului. Are totusi un avantaj, nu permite upgradarea BIOS-ului de catre persoane neautorizate. Un BIOS upgradat in mod incorect, poate afecta grav laptop-ul.

Cu deosebita stima,

G. Bela
rpack
QUOTE(sly @ Sep 29 2009, 09:11 AM)
Este folosit un program special proiectat de Dell, care aduce BIOS-ul la fiecare model de Dell, la setarile din fabrica.
*

Si programul asta sterge Service Tag-ul si de pe parte de jos a laptop-ului. tongue.gif

Stergerea Service Tag-ului nu afecteaza in nici un fel functionarea corecta a laptop-ului.
*

Fara Service Tag nu se poate seta un password in BIOS... Securitatea datelor e foarte important in cazul unui laptop.

Are totusi un avantaj, nu permite upgradarea BIOS-ului de catre persoane neautorizate.  Un BIOS upgradat in mod incorect, poate  afecta grav laptop-ul.
*

BIOS-ul poate fi upgradat fara Service Tag!

Se poate recupera Service Tag-ul original? Fara asta laptop-ul nu poate fi vandut, pentru ca toate lumea crede ca este furat. sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.