Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: http://licitatie.pcmadd.com
www.pcmadd.com - MADD Electronics > Anunturi * Magazin virtual * Program Afiliere * Parteneriat > Comert electronic. Distributie Madd. Modul Licitatie.
Profesoru'
Cum se face ca pe ######://licitatie.pcmadd.com , vindeti produse care nu apar pe situl vostru si la multe produse pretul e mai bun decat cel de pe sit ( in comparatie cu produse similare). Am vazut multe loturi mai mari de produse , se poate discuta pe private de cantitate , pentru ca se pare ca oferta e chiar mai buna decat oferta de distributie rolleyes.gif
Ar fi interesant pe licitatie un serviciu care sa te anunte atunci cand sunt postari noi , ceva similar cu serviciul de mail automat ce il aveti atunci cand se liciteaza mai mult decat ce ai licitat tu .
Cred ca daca ati licita acelasi produse pe licitatii specializate unde vin userii special pentru licitatii le-ati vinde instant .
sly
QUOTE(Profesoru' @ Jun 2 2006, 10:25 PM)
Cum se face ca pe ######://licitatie.pcmadd.com , vindeti produse care nu apar pe situl vostru si la multe produse pretul e mai bun decat cel de pe sit ( in comparatie cu produse similare). Am vazut multe loturi mai mari de produse , se poate discuta pe private de cantitate , pentru ca se pare ca oferta e chiar mai buna decat oferta de distributie  rolleyes.gif
Ar fi interesant pe licitatie un serviciu care sa te anunte atunci cand sunt postari noi , ceva similar cu serviciul de mail automat ce il aveti atunci cand se liciteaza mai mult decat ce ai licitat tu .
Cred ca daca ati licita acelasi produse pe licitatii specializate unde vin userii special pentru licitatii le-ati vinde instant .
*

Multumim de compliment.
O sa ne uitam ce putem face legat de notificare e-mail.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.