Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Intrebare stoc !
www.pcmadd.com - MADD Electronics > Suport Tehnic > Intrebari si raspunsuri & documentatii
Atryx
>ma intereseaza o masca de CD-rom cum sunt cele din poza alaturat ... am luat de la voi un optiplex gx 280 acum vreo 2-3 luni .. super multumit de el .. dar vreau sa mai imi pun si un DVD writer la el si as avea nevoie de o masca ! cat m-ar costa !
despre asta este vorba !

[img]######://######.mikesjournal.com/Optiplex%20GX280.jpg[/img]

>tastaturi dell modelele noi mai aveti ... ? RT7D50 si SK8135 ...

sunt super tastaturi ... singurul dezavantaj este ca nu au palm rest si sunt destul de inalte! puteti aduce si palm resturi pentru ele?

>sisteme de boxe Dell A425 Speakers 2.1 Pret : 69 Lei TVA inclus mai aveti ?
sly
Buna,

La mastile de Optiplex nu e o problema de pret, ci o problema de avut . Nu avem momentan pe stoc. Peste aprox 2 saptamani vom avea ... Daca revii cu acesta cerere te servim cu cea mai mare placere.

Boxe DELL 2.1 la 69Rom au fost foarte multe pe stoc, dar s-au vandut foarte repede, dar veste buna este ca mai aducem ... cat de curand.
Tastaturi mai sunt scrie pe comercial@pcmadd.com si colegii mei te vor servii.
poate si cu un pal-rest...

Cu respect,

Gaspar Bela
Atryx
sigur ca o sa revin cu mastile ... a devenit obisnuintza pe la mine pe la munca sa avem PCmadd in bookmark ... biggrin.gif

am luat si un SOny FW900 (24") merge beton ... acum m-ar interesa daca aveti cumva si puteti aduce ... monitor DELL M993s NOU ... modele de 2005 ... nu sunt spectaculoase ca specificatii dar above average ... (tub flat - shadow mask) ... asta ma intereseaza nu alte modele si in nici un caz cu tuburi trimitron !

legat de tastaturi incerc maine sa vad poate au si palm resturi la ele !

e pe site trecut un Comapq Evo N400C ... m-ar interesa ... ce are pe langa ... presupun ca daca e listat CDrom .. are si docking station .. pt ca modelul respectiv e prea mic ca sa paota avea inclus ... si intrebarea suna c-am asa ! cat m-ar costa daca in loc de CDrom ar fi un DVD CDRW si in loc de 256 ar avea 512 RAM !!!! --- despre baterie ce poti sa imi spui cam in ce conditie se prezinta? 1-2 ore sau mai mult ? baterii noi aveti ...?

bafta
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.