chip grafic, dezactivare
|
Bine ai venit Guest ( Logare | Inregistrati-va )
![]() ![]() ![]() |
chip grafic, dezactivare
| optimusjox |
Jan 8 2010, 03:10 PM
Postat:
|
|
Junior ![]() Grup: Members Postari: 1 Inscris pe: 16-December 09 Membrul Nr.: 8.287 |
am o placa de baza P5Q-EM cu chip grafic intel 4500 HD si vreau sa-l dezactivez pt a monta o placa externa gf 9800 gt
poate stie cineva ce setari trebuiesc facute in bios........multumesc . |
| sly |
Jan 13 2010, 10:23 AM
Postat:
|
![]() Dep. Comercial & Vanzari ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Admin Postari: 135 Inscris pe: 3-December 04 Membrul Nr.: 63 |
QUOTE(optimusjox @ Jan 8 2010, 01:10 PM) am o placa de baza P5Q-EM cu chip grafic intel 4500 HD si vreau sa-l dezactivez pt a monta o placa externa gf 9800 gt poate stie cineva ce setari trebuiesc facute in bios........multumesc . Buna Ziua, Deci... este vorba de o placa de baza de sistem, cu placa video integrata...care are si un slot de PCI - express... da? Bun... puteti monta orice placa video pe PCI Express pe 16x.. pe slotul albastru... fara a fi nevoit sa modificati ceva din BIOS. Vezi poza din link. ######://######.unitycorp.co.jp/asus/motherboar...m/big_photo.jpg Sper ca aceasta informati sa va ajute. cu stima, G. Bela ASM Cluj -------------------- Madd Electronics Group
|
![]() ![]() ![]() |
| Versiune Lo-Fi | Ora: 7th September 2010 - 04:23 PM |
|
|||||||||||||||