Service Tag, Discutii despre Service Tag
|
Bine ai venit Guest ( Logare | Inregistrati-va )
![]() ![]() ![]() |
Service Tag, Discutii despre Service Tag
| rpack |
Aug 19 2009, 10:19 AM
Postat:
|
|
Junior ![]() Grup: Members Postari: 2 Inscris pe: 19-August 09 Membrul Nr.: 7.390 |
De ce sunt sterse Service Tag-urile din laptopurile refurbished?
|
| sly |
Sep 29 2009, 09:11 AM
Postat:
|
![]() Dep. Comercial & Vanzari ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Admin Postari: 135 Inscris pe: 3-December 04 Membrul Nr.: 63 |
QUOTE(rpack @ Aug 19 2009, 08:19 AM) Salutarea, Este o intrebare fireasca si corecta. Multi cred ca Madd Electronics sterge Service Tag-urile pentru a acoperi cine stie ce. NU. Service Tag-urile sunt sterse de catre furnizori. De ce sunt sterse ? Este folosit un program special proiectat de Dell, care aduce BIOS-ul la fiecare model de Dell, la setarile din fabrica. Stergerea Service Tag-ului nu afecteaza in nici un fel functionarea corecta a laptop-ului. Are totusi un avantaj, nu permite upgradarea BIOS-ului de catre persoane neautorizate. Un BIOS upgradat in mod incorect, poate afecta grav laptop-ul. Cu deosebita stima, G. Bela -------------------- Madd Electronics Group
|
| rpack |
Jan 29 2010, 05:03 PM
Postat:
|
|
Junior ![]() Grup: Members Postari: 2 Inscris pe: 19-August 09 Membrul Nr.: 7.390 |
QUOTE(sly @ Sep 29 2009, 09:11 AM) Este folosit un program special proiectat de Dell, care aduce BIOS-ul la fiecare model de Dell, la setarile din fabrica. Si programul asta sterge Service Tag-ul si de pe parte de jos a laptop-ului. QUOTE(sly @ Sep 29 2009, 09:11 AM) Fara Service Tag nu se poate seta un password in BIOS... Securitatea datelor e foarte important in cazul unui laptop. QUOTE(sly @ Sep 29 2009, 09:11 AM) Are totusi un avantaj, nu permite upgradarea BIOS-ului de catre persoane neautorizate. Un BIOS upgradat in mod incorect, poate afecta grav laptop-ul. BIOS-ul poate fi upgradat fara Service Tag! Se poate recupera Service Tag-ul original? Fara asta laptop-ul nu poate fi vandut, pentru ca toate lumea crede ca este furat. |
![]() ![]() ![]() |
| Versiune Lo-Fi | Ora: 9th September 2010 - 04:22 PM |
|
|||||||||||||||