Fara Spam ...
|
Bine ai venit Guest ( Logare | Inregistrati-va )
![]() ![]() ![]() |
Fara Spam ...
| sonata06 |
Sep 13 2005, 03:49 AM
Postat:
|
|
Unregistered |
am sters acest mesaj spam. daca mai apar "spam-uri" , va rog frumos sa ma anuntati la sly@pcmadd.com,
Acest "spammer/hacker/inselator care isi propaga interesele pe toate forumurile " va trebui sa caute un alt forum. Mesaj pt. respectiva persoana : NOT INTERESTED ! Sa avem un Forum "clean" Va multumesc. |
| sly |
Sep 13 2005, 06:58 AM
Postat:
|
![]() Dep. Comercial & Vanzari ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Admin Postari: 135 Inscris pe: 3-December 04 Membrul Nr.: 63 |
Buna,
imi spune si mie cineva ce draq sunt astea de mai sus? -------------------- Madd Electronics Group
|
| DreamWave |
Sep 13 2005, 05:41 PM
Postat:
|
|
Special Guest ![]() ![]() Grup: Members Postari: 21 Inscris pe: 29-July 05 De la: Ramnicu-Valcea Membrul Nr.: 160 |
Cel mai probabil un spammer/hacker/inselator care isi propaga interesele pe toate forumurile pe care pune mana.
-------------------- |
| sly |
Sep 16 2005, 10:56 PM
Postat:
|
![]() Dep. Comercial & Vanzari ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Admin Postari: 135 Inscris pe: 3-December 04 Membrul Nr.: 63 |
hey , macar sunt poze de buna calitate. dar accept si delete. bye-bye domnu spammer.
Parca vad ca, daca il sterg o sa imi trimita un worm-mail cu subiectul : "thank you, please accept my gift" -------------------- Madd Electronics Group
|
| sly |
Sep 23 2005, 01:20 AM
Postat:
|
QUOTE(sonata06 @ Sep 13 2005, 01:49 AM) am sters acest mesaj spam. daca mai apar "spam-uri" , va rog frumos sa ma anuntati la sly@pcmadd.com, Acest "spammer/hacker/inselator care isi propaga interesele pe toate forumurile " va trebui sa caute un alt forum. Mesaj pt. respectiva persoana : NOT INTERESTED ! Sa avem un Forum "clean" Va multumesc. A fost foarte urat ce a facut acest user "sonata06" , dar l-am iertat, Si l-am sters -------------------- Madd Electronics Group
|
![]() ![]() ![]() |
| Versiune Lo-Fi | Ora: 7th September 2010 - 04:18 PM |
|
|||||||||||||||